• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydınnnnnnnn:24::24:kimseler gelmeden ben tükkanı açıyorum alışmışım erkenden gelıyorum:6:

h sonu annemlerdeydım amma soğuktu hava yaa:ssz:
arkadaşlarıma gıttım baya gezdım gene:1.malum dışarı cıkamayınca ev ev dolaştım bende yengeme gıttım sobada pattıs yaptık gene:27:
bıde 8 9 tane kıtap aldım
canan tan hasret
kürk mantolo madonna
babil de ölüm istanbul da aşk
leyleklerın uçuşu
şemspare
araf
daha ne aldım unuttum:1:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn:24::24:kimseler gelmeden ben tükkanı açıyorum alışmışım erkenden gelıyorum:6:

h sonu annemlerdeydım amma soğuktu hava yaa:ssz:
arkadaşlarıma gıttım baya gezdım gene:1.malum dışarı cıkamayınca ev ev dolaştım bende yengeme gıttım sobada pattıs yaptık gene:27:
bıde 8 9 tane kıtap aldım
canan tan hasret
kürk mantolo madonna
babil de ölüm istanbul da aşk
leyleklerın uçuşu
şemspare
araf
daha ne aldım unuttum:1:

günaydın :38:

lenn sen aşk kitabı okumazdın hanii:57::57::57: canan tan nasıl aldın hayret:53::53:

iş nasıl gidiyor cnm alıştınmı yeni patron iyimi:31:

günaydın :38:

lenn sen aşk kitabı okumazdın hanii:57::57::57: canan tan nasıl aldın hayret:53::53:

iş nasıl gidiyor cnm alıştınmı yeni patron iyimi:31:
:38:günaydn cnmm
okumazdım değil cnm daha az ılgımı çekıyor ama onun dışında bende canan tan ın 3 kıtabı daha var okudum yanı severımde sadece sıra olarak arkaya atarm o kadar
bugun kürk mantolo madonna ya başlıycam

alıştım cnmm hem eskıden tanıdığımdan hem aynı iş olduğundan hem aynı sokakta olduğundan
senın nasıl gıdıooo
günaydın

hayırlı haftalar.

böcük kitaplarını güle güle oku :16:

sağol cnm:48::48::48::48::48:

Günaydin hatunlar :16::16:

böcük güzel bi haftasonu geçirmissin ne güzel :31:
ohh cici kitaplarinda olmus, cok severim ya öyle yeni yeni kitaplari almayi, güle güle oku :38:

Günaydınlar,

Böcük hayırlı olsun kitapların iş nasıl gidiyor?

eski patronunu görüyormusun? buarada sen nasıl ayrıldın diğer iş yerinden patronun iyiydi ya nasıl konuştunuz merak ettim?:34:

Günaydin hatunlar :16::16:

böcük güzel bi haftasonu geçirmissin ne güzel :31:
ohh cici kitaplarinda olmus, cok severim ya öyle yeni yeni kitaplari almayi, güle güle oku :38:

h geldınız cnmmm
aılemle olunca evt güzel geçıyoo valla:69:
aldımda yer kalmadı napcam bılmem hepsı öle karışıkkı aslında düzen gerekıyo ama yenı kıtaplık şart bakalım nolcak
sağol cnm
Günaydınlar,

Böcük hayırlı olsun kitapların iş nasıl gidiyor?

eski patronunu görüyormusun? buarada sen nasıl ayrıldın diğer iş yerinden patronun iyiydi ya nasıl konuştunuz merak ettim?:34:

sağol cnm
iyi gıdıyor şükür inş.dahada ıyı olur

hayır görmuyorum cnm devrettı o dükkanı cunku konuştum o devrettığı kişilerle çalışmak ıstemedm zaten ölece geldım buraya

Son düzenleme:
h geldınız cnmmm
aılemle olunca evt güzel geçıyoo valla:69:
aldımda yer kalmadı napcam bılmem hepsı öle karışıkkı aslında düzen gerekıyo ama yenı kıtaplık şart bakalım nolcak
sağol cnm

ikinci el olarak sat bence elindeki okuduklarini :31:
biriktir biriktir nereye kadar :1: getirebilirsem bende seçip getircem satmak için.. aslinda satmakta önemli degil vereyim yeter ikinci el alan bi yere.. cünkü evim cok kücük kitapligim yok, ilerde kendi evim olursa bitane calisma odasi yapmak isterim oraya kitaplik alip dizmek güzel olur, da ozamana kadar napicam bilmiyorum :31:

ikinci el olarak sat bence elindeki okuduklarini :31:
biriktir biriktir nereye kadar :1: getirebilirsem bende seçip getircem satmak için.. aslinda satmakta önemli degil vereyim yeter ikinci el alan bi yere.. cünkü evim cok kücük kitapligim yok, ilerde kendi evim olursa bitane calisma odasi yapmak isterim oraya kitaplik alip dizmek güzel olur, da ozamana kadar napicam bilmiyorum :31:

kitaplarımı kımseye vermeyı düşünmuyorum cnm kıtaplığım olmasada kolıler saklarım
cocuklarıma kalacak en büyük mirasım onlar:69:daha öncelerı okumak için alanlarda hıc getrmedıler bende kımde ne kadar kıtabım gıttı kimbilir
zaten şuan okuduklarımın içlerıne notlar yazıyorum en büyük hatıra onlar cok önemsıyorum
bırı bı kıtap ısterse gıder yenısını alır ama kıtaplığımdan vermem:17:ağzım cok yandı bu konuda artık kesın kurallı oldum

günaydın hayırlı cumalar kızlar
ne kadar kalabalık burası böle:1::1::1::1:nereelerdesın

naparsınız ne edersınız hele dıyıverın:29:

Günaydın ;

Hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun :32:

Bugün çok fazla yoğun olacağım :18: öğlene kadar bitirmem gereken işler var :55:

Back