- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.741
oo masallah
sizde daha çok deniz olan yerleri tercih ediyorsunuz
bu sene istanbuldayken bizde belki bi yalova yada ayvalik yapicaz ayarlayabilirsek
ben daha hiç adalara da gitmedim orayada gitmek istiyorum.
geçen sene aquapark'a gidelim demistik o da kismet olmadi,
bi gün sabahin köründe evden ciktik aquaparkin otobüsüne binmek için ama hava soguktu esiyordu resmen geriye eve dönmüstük..
bu sene hepsini yapmak istiyorum çocuk olmadan![]()
ben denizciyim eşim havuz genelde bu yüzden anlaşamıyoruz bazen ben denize o havuza gidiyoruz öğle yemeğinde buluşuyoruz.
bu yıl iki kişilik son tatilimiz yine güzel bir otel seçelim dedik bundan sonra annemler nereye biz oraya
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ayvalık suyu inanılmaz soğuk ben denizi çok seven birisiyim soğuk sıcak farketmez geçen sene yine haziran sonu gittik sudan olan vucudumuz sudan yukarısı ise rüzgardan donduk hep havuzda zaman geçirdik
giderseniz otobüs terminalinde bir sürü kadın kiralık ev için dolaşıyor ve inanılmaz ucuz fiyatı olivera Resort Otelde kaldık biz herşey dahildi fiyatta çok uygundu.
Adalar için ise gezmek için büyükada deniz için heybeliada benim tercihim ama mümkünse hafta içine denk getirin ki kalabalık olmasın.
havuz ; 2 sene de çok sık gittik biz ikisi de güzel ama hafta içi sakin ev daha güzeldr. bu sene sanırm havuza gidemeyiz.
yalova çınarcık hoşuma gidiyor kumla da olabilir ikisine de gittim çınarcık daha eğlenceli
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
geldiğinizde haftasonu böyle organizazyon bile yapabiliriz birlikte gezmiş oluruz
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Son düzenleme: