• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

oo masallah :16::16:
sizde daha çok deniz olan yerleri tercih ediyorsunuz :16::16::16:

bu sene istanbuldayken bizde belki bi yalova yada ayvalik yapicaz ayarlayabilirsek :17:
ben daha hiç adalara da gitmedim orayada gitmek istiyorum.
geçen sene aquapark'a gidelim demistik o da kismet olmadi,
bi gün sabahin köründe evden ciktik aquaparkin otobüsüne binmek için ama hava soguktu esiyordu resmen geriye eve dönmüstük..
bu sene hepsini yapmak istiyorum çocuk olmadan :27:

ben denizciyim eşim havuz genelde bu yüzden anlaşamıyoruz bazen ben denize o havuza gidiyoruz öğle yemeğinde buluşuyoruz.
bu yıl iki kişilik son tatilimiz yine güzel bir otel seçelim dedik bundan sonra annemler nereye biz oraya :D

ayvalık suyu inanılmaz soğuk ben denizi çok seven birisiyim soğuk sıcak farketmez geçen sene yine haziran sonu gittik sudan olan vucudumuz sudan yukarısı ise rüzgardan donduk hep havuzda zaman geçirdik
giderseniz otobüs terminalinde bir sürü kadın kiralık ev için dolaşıyor ve inanılmaz ucuz fiyatı olivera Resort Otelde kaldık biz herşey dahildi fiyatta çok uygundu.

Adalar için ise gezmek için büyükada deniz için heybeliada benim tercihim ama mümkünse hafta içine denk getirin ki kalabalık olmasın.

havuz ; 2 sene de çok sık gittik biz ikisi de güzel ama hafta içi sakin ev daha güzeldr. bu sene sanırm havuza gidemeyiz.

yalova çınarcık hoşuma gidiyor kumla da olabilir ikisine de gittim çınarcık daha eğlenceli :54::54:

geldiğinizde haftasonu böyle organizazyon bile yapabiliriz birlikte gezmiş oluruz :34:

Son düzenleme:
ben denizciyim eşim havuz genelde bu yüzden anlaşamıyoruz bazen ben denize o havuza gidiyoruz öğle yemeğinde buluşuyoruz.
bu yıl iki kişilik son tatilimiz yine güzel bir otel seçelim dedik bundan sonra annemler nereye biz oraya :D

ayvalık suyu inanılmaz soğuk ben denizi çok seven birisiyim soğuk sıcak farketmez geçen sene yine haziran sonu gittik sudan olan vucudumuz sudan yukarısı ise rüzgardan donduk hep havuzda zaman geçirdik
giderseniz otobüs terminalinde bir sürü kadın kiralık ev için dolaşıyor ve inanılmaz ucuz fiyatı olivera Resort Otelde kaldık biz herşey dahildi fiyatta çok uygundu.

Adalar için ise gezmek için büyükada deniz için heybeliada benim tercihim ama mümkünse hafta içine denk getirin ki kalabalık olmasın.

havuz ; 2 sene de çok sık gittik biz ikisi de güzel ama hafta içi sakin ev daha güzeldr. bu sene sanırm havuza gidemeyiz.

yalova çınarcık hoşuma gidiyor kumla da olabilir ikisine de gittim çınarcık daha eğlenceli :54::54:

geldiğinizde haftasonu böyle organizazyon bile yapabiliriz birlikte gezmiş oluruz :34:

bende daha çok denizciyim, tamam havuzuda severim ama favorim deniz :16:
Antalya'nin denizi inanilmaz tuzluydu, koca bi haftada 1 kere girdik sadece gözlerimizi kipkirmizi yapmisti sabahtan öglene kadar bile durmamisizdir.
iyi valla tek takiliyosunuz, biz yapisik ikizler gibi ne yaparsak beraber yapariz.. hani deniz hosuma gitmis olsaydi esimsiz gidipte denizde vakit geçiremezdim sanirim :26:

adalarla ilgili yazdiklarini not aldim, sahi adalara beraber gidelim ne güzel olur valla hem bilen biri hemde birlikte bisey yapmis oluruz :16:

bende daha çok denizciyim, tamam havuzuda severim ama favorim deniz :16:
Antalya'nin denizi inanilmaz tuzluydu, koca bi haftada 1 kere girdik sadece gözlerimizi kipkirmizi yapmisti sabahtan öglene kadar bile durmamisizdir.
iyi valla tek takiliyosunuz, biz yapisik ikizler gibi ne yaparsak beraber yapariz.. hani deniz hosuma gitmis olsaydi esimsiz gidipte denizde vakit geçiremezdim sanirim :26:

adalarla ilgili yazdiklarini not aldim, sahi adalara beraber gidelim ne güzel olur valla hem bilen biri hemde birlikte bisey yapmis oluruz :16:

aynen canım valla eşim sevmiyor bende havuzu sevmiyorum ama biribirimizi kırmamak için bile sevemiyoruz.
ben biraz adrenalin düşkünüyüm. denize girdim mi açılır giderim yanımda gelse bile eşim sevmediği için ayrı takılmış oluyoruz
öğle yemeğinden önce gidiyordum ben açılıyordum yüzüyordum. sonra yemekten sonra full havuzda. hatta ayvalıkta bi aile ile tanıştık 3 yaşında oğklu vardı onu şebeklikleri için havuza gidiyordum.
diğer her saniye bizde yapışık ikiz gibiyiz deniz turuna falan katıldık çok keyifli geçiyor..

Olabilir bak adalara gidebiliriz. :54:

aynen canım valla eşim sevmiyor bende havuzu sevmiyorum ama biribirimizi kırmamak için bile sevemiyoruz.
ben biraz adrenalin düşkünüyüm. denize girdim mi açılır giderim yanımda gelse bile eşim sevmediği için ayrı takılmış oluyoruz
öğle yemeğinden önce gidiyordum ben açılıyordum yüzüyordum. sonra yemekten sonra full havuzda. hatta ayvalıkta bi aile ile tanıştık 3 yaşında oğklu vardı onu şebeklikleri için havuza gidiyordum.
diğer her saniye bizde yapışık ikiz gibiyiz deniz turuna falan katıldık çok keyifli geçiyor..

Olabilir bak adalara gidebiliriz. :54:

ooo tamam yaa kafa dengi oldugun zaten belli oluyordu adrenalin dedin tam oldu :54::54:
derinlere açilmayi bende severim ama bu sene baya bi antremansizim.. 2 seneye kadar spor yerine havuza yüzmeye giderdim ama yinede hayir demem açilmaya yavasta olsa :27:

esimle havuzda cok oynuyorduk o bana derinden yüzmeyi ögretti geçen sene, top alip voleybol oynuyorduk, birbirimizi bogmaca oynuyorduk :52: yenilen ne hikmetse hep ben oluyorum ama :52:

adrenalin diyince aklima baska bisey geldi, istanbulda büyük lunapark tarzi bisey yok mu ya artik? geçen sene maçka'dakine baktik kapatilmisti.. bostancida var bitane ama çok kücük.. baskada bulamadik bi yerde..

ooo tamam yaa kafa dengi oldugun zaten belli oluyordu adrenalin dedin tam oldu :54::54:
derinlere açilmayi bende severim ama bu sene baya bi antremansizim.. 2 seneye kadar spor yerine havuza yüzmeye giderdim ama yinede hayir demem açilmaya yavasta olsa :27:

esimle havuzda cok oynuyorduk o bana derinden yüzmeyi ögretti geçen sene, top alip voleybol oynuyorduk, birbirimizi bogmaca oynuyorduk :52: yenilen ne hikmetse hep ben oluyorum ama :52:

adrenalin diyince aklima baska bisey geldi, istanbulda büyük lunapark tarzi bisey yok mu ya artik? geçen sene maçka'dakine baktik kapatilmisti.. bostancida var bitane ama çok kücük.. baskada bulamadik bi yerde..

aynen canım ama bu sene olurda hamile olursam bizimki belime ip bağlar kıyıdan azcık ilerledim mi geri çeker gibi geliyır :53::53::53::53:
ama güzel yanı da var havuz yasak yani oda mecbur denize girecek :34::34:

öyle büyük maltepe de var ama bende hiç gitmedim. eşim hiç sevmez bide feshane de bişey var oda süper bizim eve yakın feshane:16:

aynen canım ama bu sene olurda hamile olursam bizimki belime ip bağlar kıyıdan azcık ilerledim mi geri çeker gibi geliyır :53::53::53::53:
ama güzel yanı da var havuz yasak yani oda mecbur denize girecek :34::34:

öyle büyük maltepe de var ama bende hiç gitmedim. eşim hiç sevmez bide feshane de bişey var oda süper bizim eve yakın feshane:16:

cidden hamile olursan artik adrenalin yasaklanicak :20::20:
olsun bebis icin deger herseye :16:
temizlik acisindan mi havuz yasak ? mantigi ne anlamadim :44:

maltepe cok uzak yahu :17: neyse bisey olmaz ondan burdada var, olmayan seylerden faydalanmak lazim.. deniz gibi :16:

cidden hamile olursan artik adrenalin yasaklanicak :20::20:
olsun bebis icin deger herseye :16:
temizlik acisindan mi havuz yasak ? mantigi ne anlamadim :44:

maltepe cok uzak yahu :17: neyse bisey olmaz ondan burdada var, olmayan seylerden faydalanmak lazim.. deniz gibi :16:

malesef yasak canım dikkat etmek lazım.

havuz pis olduğu için klorlansa bile genital bölgeden çok kötü hastalıklara davetiye çıkartırsın :17:

uzak malsef en iyisi denize gidin bol bol

malesef yasak canım dikkat etmek lazım.

havuz pis olduğu için klorlansa bile genital bölgeden çok kötü hastalıklara davetiye çıkartırsın :17:

uzak malsef en iyisi denize gidin bol bol

Allah korusun canim ya :18::18:
sen gitmeden iyi bi tahlil falan yapip bakman lazim bebis var mi yok mu, hareketlerinde ona göre rahat olursun..

Günaydın herkese ;

artık google da bloğum gözüküyor galiba :38::38:

günaydın cnm

blogun adı nedır bzde bakalım
dün amma tatılden bahsetmışsınız ben atladım oraları:1:tatıl dıye bişi yaşamıyoruz bız kocamla hem maddı açıdan hemde çalışma saatlerınden
planda yok
bu yıl 2 hafta tatıl yapabılırsem artvın e gtmeyıde düşünüyorum 1 hafta kendı köyümde 1 hafta orda ama uçak fobım nolcak onu hıc bılmıyoum

günaydın cnm

dün amma tatılden bahsetmışsınız ben atladım oraları:1:tatıl dıye bişi yaşamıyoruz bız kocamla hem maddı açıdan hemde çalışma saatlerınden
planda yok
bu yıl 2 hafta tatıl yapabılırsem artvın e gtmeyıde düşünüyorum 1 hafta kendı köyümde 1 hafta orda ama uçak fobım nolcak onu hıc bılmıyoum

cekirdekaile0506 bloğum. daha yeni açtım. pek bişey yok.

İnşallah istediğiniz gibi bir tatil yaparsınız sizde.
tatil bünyemin tek ihtiyacı valla 1 yıl köle gibi çalışınca verdiğim paraya acımıyorum :17:

cekirdekaile0506 bloğum. daha yeni açtım. pek bişey yok.

İnşallah istediğiniz gibi bir tatil yaparsınız sizde.
tatil bünyemin tek ihtiyacı valla 1 yıl köle gibi çalışınca verdiğim paraya acımıyorum :17:

bulamadım cnm

bende acımam ama gelen gıden bellı olunca ona göre ayağını uzatmak gerek sonra sıkntıya gene ben düşerım
Rabbım can sağlığı versın gıderız ömrümüz oldukça hç aramıyorum zaten tatılı
yaz gelınce annemn yanına gıdıyorum o bana en güzel denız kum güneş oluyoo:69:

Günaydın herkese ;

artık google da bloğum gözüküyor galiba :38::38:

günaydin canim :54:
gözükmesede olurdu ben kaydettim favorilere :1::1:

günaydın cnm

planda yok

günaydin böcükcüm, insallah sizde gönlünüze göre tatil yapabilirsiniz..
istanbulda olmakta basli basina bir tatil bence :31: al kocani aksam isten cikinca cikin sahil kenarinda bi cay bi deniz yeter mis gibi :31:

günaydin böcükcüm, insallah sizde gönlünüze göre tatil yapabilirsiniz..
istanbulda olmakta basli basina bir tatil bence :31: al kocani aksam isten cikinca cikin sahil kenarinda bi cay bi deniz yeter mis gibi :31:

ınş cnm acelesı yok şimdilik:37:yaşlanınca bıle tatıl yaapabılırız onunla tek sorun o olsun kı ben hıc sorun yapmam
ıstanbul kalabalık ama her semtte ayrı güzellıkler saklı bı vapur turu yap ohh mis alsana tatıl:6:

ınş cnm acelesı yok şimdilik:37:yaşlanınca bıle tatıl yaapabılırız onunla tek sorun o olsun kı ben hıc sorun yapmam
ıstanbul kalabalık ama her semtte ayrı güzellıkler saklı bı vapur turu yap ohh mis alsana tatıl:6:

kesinlikle haklisin her semti ayri güzel :16:
birde yaz gelsin, al çantani git plaja tamamdir :31:

kesinlikle haklisin her semti ayri güzel :16:
birde yaz gelsin, al çantani git plaja tamamdir :31:

ben denizden tırsıyom bıde:9:çünkü yüzme bılmıyorum nevşehırde denız vardıda ben mı gtmedım hesabı:9:şaka bı yana tabı ama yüzme bılmedığım şaka değil ayaklarımı sokarım bende
eşimde benım tersım cok ıyı yüzüyor dalgıç zaten mesleğı:31::18:

ben denizden tırsıyom bıde:9:çünkü yüzme bılmıyorum nevşehırde denız vardıda ben mı gtmedım hesabı:9:şaka bı yana tabı ama yüzme bılmedığım şaka değil ayaklarımı sokarım bende
eşimde benım tersım cok ıyı yüzüyor dalgıç zaten mesleğı:31::18:

nevsehirde kozaklida havuz var orda ögrenseydin keske :1:
hemde yenilediler bi kaç sene önce, disarida ve içeridede var artik :31:

olsun güneslenmekte yeter bi suya girip cikarsin sonra kumlara uzanirsin...
ayyyy devam ettiremicem calismam lazim hayallere daliyorum sonra :9:

nevsehirde kozaklida havuz var orda ögrenseydin keske :1:
hemde yenilediler bi kaç sene önce, disarida ve içeridede var artik :31:

olsun güneslenmekte yeter bi suya girip cikarsin sonra kumlara uzanirsin...
ayyyy devam ettiremicem calismam lazim hayallere daliyorum sonra :9:

bılıyorum cnm hatta bızım evlerımızn önunde havuz olur kuzenlerım falan cok ıyı yüzer
hatta bende cok küçükken öğrenmek ıstedım ama kuzenım bana su şakası yaptı o gün bugun cok korkarım
benı havuzun kenarından cektı resmen boğacaktı manyak:53:sonrada yanından geçmedım ama gttığımde ayaklarımı sokup kendımce çırpınıyorum:9:bıde hamama gtmek ıstedım gırdım ama aynı anda cıktım nefesım daraldı maşallah annem falan baya durdular ben dışardakı hamamlarda zaman harcadım(toprağı kazıyon su kaynayarak çoğalıp havuz oluyo)

gt cnm çalışalım erken grmeyelım tatıl moduna:1:

Back