• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

ilk defa duyuyorum öle şirketler ıstendığınde tazmınat verıyor mu:26:

bi kaç aylık eleman değilim canım 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. ihtiyacım olduğunu söyledim tamam dedi keyfe istemiyorum yani.
amam bizim patron da dengesizdir ne zaman ne yapacağı pek blli olmaz şansıma iyi günündeydi verdi

bi kaç aylık eleman değilim canım 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. ihtiyacım olduğunu söyledim tamam dedi keyfe istemiyorum yani.
amam bizim patron da dengesizdir ne zaman ne yapacağı pek blli olmaz şansıma iyi günündeydi verdi

anlıyorum canımda verırlerse melek patronlarmış derım:1:çünkü ben böle bişeye evt dıyen hıc rastlamadım ınş verırler tatlım
akrabanla çalışsan bıle vermeyen vermez
kendın çık der o zamanda işi yokuşa sürer vermez gt mahkemeyle uğraş falan der yanı vermeyen vermez
o yüzden şaşırdım
bılıyorum uzun zamandır çalıştığınıda :38:

anlıyorum canımda verırlerse melek patronlarmış derım:1:çünkü ben böle bişeye evt dıyen hıc rastlamadım ınş verırler tatlım
akrabanla çalışsan bıle vermeyen vermez
kendın çık der o zamanda işi yokuşa sürer vermez gt mahkemeyle uğraş falan der yanı vermeyen vermez
o yüzden şaşırdım
bılıyorum uzun zamandır çalıştığınıda :38:

daha önce birisine verdi.
ama inşallah bende de aksilik çıkmaz problemsiz verir :53:

ınş tatlım

sabah tavuk çıkardım fırında yapcaktım.eşim gelmıycekmış tekrar yola göndermışler dolaba koysam yarın yapsam sorun olur mu acep bugun buzları çözülür:26:olmaz herhalde değil mı

tavuk çabuk bozulan bişey canım buzdolapların kahvaltılık bölümleri daha soğuk oluyor orada sakla istersen

temizliğe başlayacaksan erken değil canım. halılalrı verince temizliği halledersin sonra geldikleirnde silersin

yılda bı kere verınce sankı cok kirlenıyo gıbı gelıyo bana dıyorumkı bu ay sonu verım bıde kışın verırım
halılarımda bılıyon açık renk gözüme küçük bı leke kocaman gelıo:1:ve her mısafırde kesın bişi dökuluyoo
h sonu abımler vardı yengem koltuğa çayı döktü:)hemen kılıfı yıkadım ama diğerlrı yıkanmayınca renk farkı cıktı ortaya:1:şimdi gözüm hep ona takılıyo
perdeler ve koltuklarıda o hafta halleder bahara pak gırerım dıyorum:6:

İNŞALLAH öyledir telefonla konuştuğum kadın ay sonuna falan dedi ama oda asistan ne kadar bilir bilmiorum. kadını sürekli aramak istemiyorum da :17::17:

bu akşam kalmayı düşünmüyorum zaten. 18.00. dedin mi bi aksilik olmazsa çıkacağım. hamile kalırsam zaten var ya burunlarından getirmeyi planlıyorum :D
bu yaptıklarını ödeteceğim....

birakma yanlarina, intikamim aci olcak diyip gömül islere :1::1:
arama artik asistani ay sonuna kadar bekle bakalim bi haber cikicak mi :1:

-----
ay böcük içime sıkıntı verdin yaaa aklima getirdin bahar temizligini :1:
ben ne zaman yapcam bilmiyorum, cok üseniyorum ama tek basima olcak gibi degil bide :53:
tülleri de yikicam :17: daha hiç yikamadim kizlar çok mu pisim ya :50: :19:
halilari yazin kayinvalidemin bahçesinde yikariz o kolayda gerisini ne zaman yapicam bilmiyorum :41:

sen ne güzel halilari ver gitsin, koltuklarinda hepsi cikiyorsa at makineye mis gibi :23:

ay böcük içime sıkıntı verdin yaaa aklima getirdin bahar temizligini :1:
ben ne zaman yapcam bilmiyorum, cok üseniyorum ama tek basima olcak gibi degil bide :53:
tülleri de yikicam :17: daha hiç yikamadim kizlar çok mu pisim ya :50: :19:
halilari yazin kayinvalidemin bahçesinde yikariz o kolayda gerisini ne zaman yapicam bilmiyorum :41:

sen ne güzel halilari ver gitsin, koltuklarinda hepsi cikiyorsa at makineye mis gibi :23:

kötü mü ettım bak aklına geldı sende yaz planlarının arasına
tatılı gezmeyı unutmuyon ama:1:
yok cok pis değilsın ben yılda yıkıyorum asıl ben pisim:1:sıgara yok soba yok dıom salıyom bıde ben perdelerı yıkarsam rahat etmem cam sıl koltuk halı hepsı bı olacak
ayy halı yıkamak halı silmek adımı öldurur yaa:37:bende bel fıtığı başlangıcı var hayatta halı silemem verırım yıkanır kaç tl lık şeykı

ıyıkı halı yıkama yerlerı açıldı valla ne olurdu halimz:1:onun dışında ıyıkı çamaşır mak.var at tüllerı perdelerı ohh he bıde ben ütülerım hepsını :55:koltuklarım cok rahat şükür
eşim olmasa napardım bılmem ne tek başıma cıkarabılıyorum nede takabılıyorum o halledıo ve ıkı koltuk takımımda ıyıkı yıkanan cinstenmış şansıma yoksa o gün alırken aklıma o hayatta gelmezdı:17:

Son düzenleme:
Siz böyle konuşunca varya halıydı perdeydi ilk baştaa ahh diyorumm keşke benmde evim olaydıda mis gibi temizler otururdum sonra durup düşünüyorum şimdi eve git halı yıka koltuk sil perde yıka abow :1: sonra diorum oh bit kadar odamda bi süpürge bi vileda max yarım saatlik temizlik :1:

Siz böyle konuşunca varya halıydı perdeydi ilk baştaa ahh diyorumm keşke benmde evim olaydıda mis gibi temizler otururdum sonra durup düşünüyorum şimdi eve git halı yıka koltuk sil perde yıka abow :1: sonra diorum oh bit kadar odamda bi süpürge bi vileda max yarım saatlik temizlik :1:

kendı yuvanda ınsan onları yaparken bıle yorulmuyoo:69:ınan buna
ayrıca süreklı yapılmıo bu işlemler yılda bır bılemedn ıkı kez cnm o yüzden sıkmıo yormuyo hatta mutlu edıo:9:
onun dışında 1 hafta gıdıyo genel temızlık zaten

yılda bı kere verınce sankı cok kirlenıyo gıbı gelıyo bana dıyorumkı bu ay sonu verım bıde kışın verırım
halılarımda bılıyon açık renk gözüme küçük bı leke kocaman gelıo:1:ve her mısafırde kesın bişi dökuluyoo
h sonu abımler vardı yengem koltuğa çayı döktü:)hemen kılıfı yıkadım ama diğerlrı yıkanmayınca renk farkı cıktı ortaya:1:şimdi gözüm hep ona takılıyo
perdeler ve koltuklarıda o hafta halleder bahara pak gırerım dıyorum:6:

6 ayda 1 kere verirsen için de rahat eder. :34:

birakma yanlarina, intikamim aci olcak diyip gömül islere :1::1:
arama artik asistani ay sonuna kadar bekle bakalim bi haber cikicak mi :1:
:

kırmızıbiberden acı olacak vallahi.
şimdi çıktım yerime işlerimi halletmeye çalışıyorum.
eşim otelimizi de ayarladı bugün alacakmış :54:

kötü mü ettım bak aklına geldı sende yaz planlarının arasına
tatılı gezmeyı unutmuyon ama:1:
yok cok pis değilsın ben yılda yıkıyorum asıl ben pisim:1:sıgara yok soba yok dıom salıyom bıde ben perdelerı yıkarsam rahat etmem cam sıl koltuk halı hepsı bı olacak
ayy halı yıkamak halı silmek adımı öldurur yaa:37:bende bel fıtığı başlangıcı var hayatta halı silemem verırım yıkanır kaç tl lık şeykı

ıyıkı halı yıkama yerlerı açıldı valla ne olurdu halimz:1:onun dışında ıyıkı çamaşır mak.var at tüllerı perdelerı ohh he bıde ben ütülerım hepsını :55:koltuklarım cok rahat şükür
eşim olmasa napardım bılmem ne tek başıma cıkarabılıyorum nede takabılıyorum o halledıo ve ıkı koltuk takımımda ıyıkı yıkanan cinstenmış şansıma yoksa o gün alırken aklıma o hayatta gelmezdı:17:

tatil unutulurmu heç :27:
yok be canim iyi ettin hatirlatmakla ama yapasim yok simdilik görmezden gelmeye devam :16:
valla ver gitsin iste halilari, sagligindan önemli degil ya :20:
benim koltuklarda yikanmaz napcaksam, sen iyi almissin örtüleri cikanindan :31: benim hiç aklimda yoktu öyle bisey :ssz:
iyiki yardim ediyor ya bu esler saolsun zaten :16::16::16:

öyle yada böyle bu kervana katilacagin için simdinin kiymetini bil, ama böcügün dedigi gibide insan zevkle yapiyor :3::3:

kırmızıbiberden acı olacak vallahi.
şimdi çıktım yerime işlerimi halletmeye çalışıyorum.
eşim otelimizi de ayarladı bugün alacakmış :54:

ayy süper :38: geriye kaliyor gün saymasi :31:
bizde bakiniyoruz bu aralar, bu ay sonuna yada nisan basina aliriz belki biletleri..
ama hâlâ neresi olur hiç bi fikrim yok.. ben bu sene Egede takilmak istiyorum..
aksam biraz bakayim evde nereler var :17:

ayy süper :38: geriye kaliyor gün saymasi :31:
bizde bakiniyoruz bu aralar, bu ay sonuna yada nisan basina aliriz belki biletleri..
ama hâlâ neresi olur hiç bi fikrim yok.. ben bu sene Egede takilmak istiyorum..
aksam biraz bakayim evde nereler var :17:

ay zaman aynı otele denk getiremezsiniz dimi ne güzel birlikte tatilde yapardık.
Marmariste :34:
29 haziranda çıkıyoruz 8 gün

ay zaman aynı otele denk getiremezsiniz dimi ne güzel birlikte tatilde yapardık.
Marmariste :34:
29 haziranda çıkıyoruz 8 gün

ah ne güzel olurdu valla ya :31:

29 haziranda kuzenim burda olcak hatta son günü olcak, benimde 1 haftalik tatilim var 24-28 haziran haftasi..
ama imkansiz canim ramazandan sonra gelmek daha iyi oluyor bize.. bide esimin akrabasinin dügünü var kayseride 17 agustosta..
orda olmamiz gerekiyor, ondan sonra tatil, ondan sonra istanbul yapicaz.. son durak istanbul yani, orda görüsürüz insallah :38:
Marmaris'te nereler var bakicam aksam.. Onun disinda siz nerde tatil yaptiniz baska önerecegin yerler var mi?

ah ne güzel olurdu valla ya :31:

29 haziranda kuzenim burda olcak hatta son günü olcak, benimde 1 haftalik tatilim var 24-28 haziran haftasi..
ama imkansiz canim ramazandan sonra gelmek daha iyi oluyor bize.. bide esimin akrabasinin dügünü var kayseride 17 agustosta..
orda olmamiz gerekiyor, ondan sonra tatil, ondan sonra istanbul yapicaz.. son durak istanbul yani, orda görüsürüz insallah :38:
Marmaris'te nereler var bakicam aksam.. Onun disinda siz nerde tatil yaptiniz baska önerecegin yerler var mi?

anladım canım o zaman ramazandan sonra inşallah görüşürüz

2011 yılından beri bir fiil geziyoruz biz

2011 yılında Kemer, alanya ,

2012 yılında Ayvalık , Tekirdağ,Çınarcık , Aydın ,Didim , Kuşadası , cunda gittik

Bu yıl kısmetse Marmarise gideriz sonra bir tur çınarcık yaparız diye düşünüyorum.

anladım canım o zaman ramazandan sonra inşallah görüşürüz

2011 yılından beri bir fiil geziyoruz biz

2011 yılında Kemer, alanya ,

2012 yılında Ayvalık , Tekirdağ,Çınarcık , Aydın ,Didim , Kuşadası , cunda gittik

Bu yıl kısmetse Marmarise gideriz sonra bir tur çınarcık yaparız diye düşünüyorum.

oo masallah :16::16:
sizde daha çok deniz olan yerleri tercih ediyorsunuz :16::16::16:

bu sene istanbuldayken bizde belki bi yalova yada ayvalik yapicaz ayarlayabilirsek :17:
ben daha hiç adalara da gitmedim orayada gitmek istiyorum.
geçen sene aquapark'a gidelim demistik o da kismet olmadi,
bi gün sabahin köründe evden ciktik aquaparkin otobüsüne binmek için ama hava soguktu esiyordu resmen geriye eve dönmüstük..
bu sene hepsini yapmak istiyorum çocuk olmadan :27:

Back