• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

cidden her gün acik olcak bi yer süper olurdu, balik pazari gibi 7/24 sebze pazarida olsa harika olur valla size :52::52:
dondurulmus hic almiyorum diyebilirim, konserveyide sevmiyorum illa taze denk getiririyorum ne yapicaksam..
aylik alisveris yapsamda kenarda kösede alincaklar oluyor ilerleyen günlerde, o yüzden iki üç parça için markete gitmeyi sevmiyorum. Haftalik iyi oluyor. Ama haftalik dedigime bakma 2 haftada bir oluyor daha çok.. hele haftasonlari evde olmayinca iyi oluyor :37:
Aslinda bizimkide ayda 2ye denk geliyor bak :53:

yaaa ütü çok sinir :27: görümcem kaynim evlenmeden önce bütün ütüsünü yaparmis, bankacida kaynim..
simdi ütü konusu acildi mi eltimle ikiside yakiniyor ama görümcem kurtuldum diye seviniyor :27:
Allaha sükür ben rahatim.. Sirf o ütüyü ardiyeden cikarmak bile zor geliyor bana, onuda esim cikarir hemen sen kaldirma diye atiliyor saolsun :17:

yemegide sirketten götürürsen zaman kazanirsin süper olur :1:

bu aksam maç var dogru keske izleyebilsek yaaa :25:

2 hafta da da sizin için rahat olur.
inşallah öyle sürekli açık pazar yaparlar ve evimize de yakın olur:10:
işyerine güzel gelirse götürüyorum bakalım ne gelecek.

bankacı mı bizimki de öyle o kurtulmuş ne güzel :1: benim bu çile devam valla :52::52::52:

öyle diyemeyebilirim çıkarken Allah korusun bide gün muhtaç olurum fln off aman neyse iş bulursam yaparım bunun stresini şimdi düşünemicem :1::1:

bak bak diyetetik uzmanımıza bak sen normal beslenme he milföy hamurlu tavuk bagetlerii şuanda agzımın suyuyla ugraşıorum daha fazla yazamıcam galiba :56::9:

buarada helal olsun semiz otu bulmuşsun ya orda ben 2-3 haftadır pazar günleri pazara gidiyorum hiç görmedim :1:

ben yemicemki o milföyleri :19::19::19:
belki yarin öglen için ise getiririm ama :27:
valla canim burda temizlenmis sekilde paketlerde satiliyor, ömrü cok uzun degil ama en azindan 3/4 gün içinde yemeye calisiyorum :34:
manava bak sende belki bulursun..

2 hafta da da sizin için rahat olur.
inşallah öyle sürekli açık pazar yaparlar ve evimize de yakın olur:10:
işyerine güzel gelirse götürüyorum bakalım ne gelecek.

bankacı mı bizimki de öyle o kurtulmuş ne güzel :1: benim bu çile devam valla :52::52::52:

aynen görümcem kurtuldu, eltimde senin gibi ömürlük devam :1:
Allah baska dert vermesin canim ütü ne ki :ssz:

menüyü önceden bilmiyor musunuz yani :53: o da kötü belki sevmezsin evden bisey getirme imkanin bile yok :53:

ben artik islere gömüleyim, biraz sıkı çalisayimda izinlerimi koyucam artik sefle konusmadan önce çaliskanligimi göstereyim :37:

haziran sonunda 1 hafta; kuzenim gelicek :16:
birde 14 agustos - 10 eylül arasi izin alicam; türkiye tatili için :52:
belki mayistada bi kaç gün; kocamla ufak kaçamaklar için..

Bu akşam kimin maçı var ya dünyadan bi haberim sevgilim söylüyordu maç oldugunu akşam erken çıkcakmış muhtemelen maç izleriz kaçta ki bakalım yetişebilcekmiyiz?:44:

ben artik islere gömüleyim, biraz sıkı çalisayimda izinlerimi koyucam artik sefle konusmadan önce çaliskanligimi göstereyim :37:

haziran sonunda 1 hafta; kuzenim gelicek :16:
birde 14 agustos - 10 eylül arasi izin alicam; türkiye tatili için :52:
belki mayistada bi kaç gün; kocamla ufak kaçamaklar için..

hay maşallah ne izin varmış sizde böylee :53:

kaç gün izinler :53:

hay maşallah ne izin varmış sizde böylee :53:

kaç gün izinler :53:

25 gün senelik izin, agustos 15 (persembe) resmi tatil, bi cumayi alarak 4 gün kazaniyorum ordan :34:
genelde resmi tatillere denk getiriyoruz ki iznimiz az gitsin..
agustos icin 17 gün kullanicam, haziran için 5.. kaliyor 3, onuda ya mayista yada tatilden gelince alirim :31:

aslinda benim eski calistigim yerde 25 + 10 du tatillerim :5: orda stajyerdim, master'a devam etseydim o sirkette kalcaktim ama devam etmek istemedigim için cikardilar :ssz:

rövanş canım GS saatini bilmiyorum

bende haziran sonu marmarise gidiyorum tatile kısmetse tabi :54:

aaa karar verdiniz mi neresi olduguna :23:
oteli ayarladiniz mi :31:

25 gün senelik izin, agustos 15 (persembe) resmi tatil, bi cumayi alarak 4 gün kazaniyorum ordan :34:
genelde resmi tatillere denk getiriyoruz ki iznimiz az gitsin..
agustos icin 17 gün kullanicam, haziran için 5.. kaliyor 3, onuda ya mayista yada tatilden gelince alirim :31:

aslinda benim eski calistigim yerde 25 + 10 du tatillerim :5: orda stajyerdim, master'a devam etseydim o sirkette kalcaktim ama devam etmek istemedigim için cikardilar :ssz:

aaa karar verdiniz mi neresi olduguna :23:
oteli ayarladiniz mi :31:

oo maşallah çok iyiymiş ya tadını çıkartınn bol bol dinleninn :16:

hepiniz aynı zamanda gitmeyin ya beni burda yanlız bırakmayın :14:

sen nezaman başladın çalışmaya kaç yıl oldu?

ilk çalıştıgın yerde izin süpermiş ya 35 gün :53:

green platan otel Marmaris daha almadık ama burası olacak iznim 3 hafta olacak belki 10 gün çıkarım ilk başta

hadi hayırlı olsunn tatlımm :34:

gözünüz arkada kalmasın ben burdayım :9::9::9:

buarada benm patron maaşımdan değil yıllık iznimden düşmeye karar verdi benm söz ve daha sonra aldıgım 1 günlük izni yani toplamda 3 gün gerçi bizimkinin hiç belli olmaz yarın karar değiştirip başka bişiyde yapabilir artık hızına yetişemiyorum :31:

buarada bişiy dicem ben iş değiştirirsem nişanda izin işim yaş olur heralde dimi ayy hiç düşünmedim onu :26::26:

hadi hayırlı olsunn tatlımm :34:

gözünüz arkada kalmasın ben burdayım :9::9::9:

buarada benm patron maaşımdan değil yıllık iznimden düşmeye karar verdi benm söz ve daha sonra aldıgım 1 günlük izni yani toplamda 3 gün gerçi bizimkinin hiç belli olmaz yarın karar değiştirip başka bişiyde yapabilir artık hızına yetişemiyorum :31:

buarada bişiy dicem ben iş değiştirirsem nişanda izin işim yaş olur heralde dimi ayy hiç düşünmedim onu :26::26:

yani nişan düğün falan özel izin ama burada zırt pırt izin alıyorsun o zaman alamazsın
adam sana nişannda bi kaç gün verir o kadar kafana göre izin alamazsın :34::34:

yani nişan düğün falan özel izin ama burada zırt pırt izin alıyorsun o zaman alamazsın
adam sana nişannda bi kaç gün verir o kadar kafana göre izin alamazsın :34::34:

zırt pırt izin almıyorum ki vermezde zaten bi sözüm için aldım 2gün bide nişan yeri bakmak için 1 gün o kadar :14:

nişanı gene yıllık iznimden alırım 1 hafta alırım işte olmaz mı:26:

zırt pırt izin almıyorum ki vermezde zaten bi sözüm için aldım 2gün bide nişan yeri bakmak için 1 gün o kadar :14:

nişanı gene yıllık iznimden alırım 1 hafta alırım işte olmaz mı:26:

yeni işinde böyle alamazsın demek istediğim o haftasonu hallet der sana
ama belki de mükemmel bir patron olur izin sıkıntında olmaz.

oteliniz güzelmis baya :16:
parça parça izin almak daha güzel :1: hepsi bi anda bitmemis oluyor :27:

evet canım otel güzel bu son tatilimiz olacak başbaşa onun için herşey dahil olsun dedik :54:

oo maşallah çok iyiymiş ya tadını çıkartınn bol bol dinleninn :16:

hepiniz aynı zamanda gitmeyin ya beni burda yanlız bırakmayın :14:

sen nezaman başladın çalışmaya kaç yıl oldu?

ilk çalıştıgın yerde izin süpermiş ya 35 gün :53:

haziran sonu denk gelio galiba speedy'le dur bakalim daha patronla konusmadim izin vercekmi bilmiyorum...
eger ozamana biri izin aldiysa beni birakmaz gibi ama bakalim :26:

ben burda 2011 ekimden beri calisiyorum (1 sene 5 ay olmus vay bee), lisansin 2inci senesinde 3 ay staj yapmistim birde burda.
Sonra lisansin son senesi hem is hem okuldu, master'in ilk seneside öyleydi. (3 gun iste, 2 gun okulda geciyordu haftalarim)
O iki sene boyunca baska bi sirkette calismistim ama sirket manyak biseydi yaaa degerini simdi anliyorum :27: maas olsun, prim olsun, tatil olsun..

neyse kismetim burdaymis, burdaki insan kaynaklarindaki bayan facebookta gördü okulun bittigini ve beni aradi gel burda basla diye.. hiç is aramadim bile okul bitince...

seninde dinlenecegin zamanlarin gelicek canim hele bi atlatta nisandi dügündü :34:

Son düzenleme:
Back