- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.681
cidden her gün acik olcak bi yer süper olurdu, balik pazari gibi 7/24 sebze pazarida olsa harika olur valla size
dondurulmus hic almiyorum diyebilirim, konserveyide sevmiyorum illa taze denk getiririyorum ne yapicaksam..
aylik alisveris yapsamda kenarda kösede alincaklar oluyor ilerleyen günlerde, o yüzden iki üç parça için markete gitmeyi sevmiyorum. Haftalik iyi oluyor. Ama haftalik dedigime bakma 2 haftada bir oluyor daha çok.. hele haftasonlari evde olmayinca iyi oluyor
Aslinda bizimkide ayda 2ye denk geliyor bak
yaaa ütü çok sinirgörümcem kaynim evlenmeden önce bütün ütüsünü yaparmis, bankacida kaynim..
simdi ütü konusu acildi mi eltimle ikiside yakiniyor ama görümcem kurtuldum diye seviniyor
Allaha sükür ben rahatim.. Sirf o ütüyü ardiyeden cikarmak bile zor geliyor bana, onuda esim cikarir hemen sen kaldirma diye atiliyor saolsun
yemegide sirketten götürürsen zaman kazanirsin süper olur
bu aksam maç var dogru keske izleyebilsek yaaa
bencede işyerinden al geç ya onla mı ugraşcan kocacında bigüncük işyeri yemeği yiyiversin
öyle diyemeyebilirim çıkarken Allah korusun bide gün muhtaç olurum fln off aman neyse iş bulursam yaparım bunun stresini şimdi düşünemicem
bak bak diyetetik uzmanımıza bak sen normal beslenme he milföy hamurlu tavuk bagetlerii şuanda agzımın suyuyla ugraşıorum daha fazla yazamıcam galiba
buarada helal olsun semiz otu bulmuşsun ya orda ben 2-3 haftadır pazar günleri pazara gidiyorum hiç görmedim
2 hafta da da sizin için rahat olur.
inşallah öyle sürekli açık pazar yaparlar ve evimize de yakın olur
işyerine güzel gelirse götürüyorum bakalım ne gelecek.
bankacı mı bizimki de öyle o kurtulmuş ne güzelbenim bu çile devam valla
aynen görümcem kurtuldu, eltimde senin gibi ömürlük devam
Allah baska dert vermesin canim ütü ne ki
menüyü önceden bilmiyor musunuz yanio da kötü belki sevmezsin evden bisey getirme imkanin bile yok
ben artik islere gömüleyim, biraz sıkı çalisayimda izinlerimi koyucam artik sefle konusmadan önce çaliskanligimi göstereyim
haziran sonunda 1 hafta; kuzenim gelicek
birde 14 agustos - 10 eylül arasi izin alicam; türkiye tatili için
belki mayistada bi kaç gün; kocamla ufak kaçamaklar için..
Bu akşam kimin maçı var ya dünyadan bi haberim sevgilim söylüyordu maç oldugunu akşam erken çıkcakmış muhtemelen maç izleriz kaçta ki bakalım yetişebilcekmiyiz?:44:
hay maşallah ne izin varmış sizde böylee
kaç gün izinler
rövanş canım GS saatini bilmiyorum
bende haziran sonu marmarise gidiyorum tatile kısmetse tabi
aaa karar verdiniz mi neresi olduguna
oteli ayarladiniz mi
25 gün senelik izin, agustos 15 (persembe) resmi tatil, bi cumayi alarak 4 gün kazaniyorum ordan
genelde resmi tatillere denk getiriyoruz ki iznimiz az gitsin..
agustos icin 17 gün kullanicam, haziran için 5.. kaliyor 3, onuda ya mayista yada tatilden gelince alirim
aslinda benim eski calistigim yerde 25 + 10 du tatillerimorda stajyerdim, master'a devam etseydim o sirkette kalcaktim ama devam etmek istemedigim için cikardilar
aaa karar verdiniz mi neresi olduguna
oteli ayarladiniz mi
green platan otel Marmaris daha almadık ama burası olacak iznim 3 hafta olacak belki 10 gün çıkarım ilk başta
hadi hayırlı olsunn tatlımm
gözünüz arkada kalmasın ben burdayım
buarada benm patron maaşımdan değil yıllık iznimden düşmeye karar verdi benm söz ve daha sonra aldıgım 1 günlük izni yani toplamda 3 gün gerçi bizimkinin hiç belli olmaz yarın karar değiştirip başka bişiyde yapabilir artık hızına yetişemiyorum
buarada bişiy dicem ben iş değiştirirsem nişanda izin işim yaş olur heralde dimi ayy hiç düşünmedim onu :26::26:
yani nişan düğün falan özel izin ama burada zırt pırt izin alıyorsun o zaman alamazsın
adam sana nişannda bi kaç gün verir o kadar kafana göre izin alamazsın
green platan otel Marmaris daha almadık ama burası olacak iznim 3 hafta olacak belki 10 gün çıkarım ilk başta
zırt pırt izin almıyorum ki vermezde zaten bi sözüm için aldım 2gün bide nişan yeri bakmak için 1 gün o kadar
nişanı gene yıllık iznimden alırım 1 hafta alırım işte olmaz mı:26:
oteliniz güzelmis baya
parça parça izin almak daha güzelhepsi bi anda bitmemis oluyor
evet canım buraya hiç gitmedik daha her sene görmediğimiz yerlere gitmeye çalışıyoruzBuarada marmaris içmeler mükemmel denizi falan
oo maşallah çok iyiymiş ya tadını çıkartınn bol bol dinleninn
hepiniz aynı zamanda gitmeyin ya beni burda yanlız bırakmayın
sen nezaman başladın çalışmaya kaç yıl oldu?
ilk çalıştıgın yerde izin süpermiş ya 35 gün
evet canım otel güzel bu son tatilimiz olacak başbaşa onun için herşey dahil olsun dedik
kismet canim insallah gönlünüzce olur hersey
yoooo hiçte basbasa son degil
çocuklari evlendirince yine basbasa kalcaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?