• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

kısmet olursa gideriz birlikte harika olur sosyete pazarının 2 katıdır.

kitap güzeldi bende heycanla okumuştum :18: sonu da güzel beklenmedik bitiyor:16: ( söyleyim mi )

sosyete pazari bile büyük gelmisti bana, iki katina seve seve gelirim :52::52:
beklenmedik mi bitiyor :53: simdi daha cok heyecan yaptim ya :37::37::37:
bu aksam okuyamamda intikam var :39:

canim cok güzelmis elbise
ama sende benim gibi iri kemiklisin göbek altindan genisleyen tarzlara bakmani tavsiyede ederim.. yinede sen bilirsin tabii dene bakalim bulursan güzel durcak mi :31:

ancak gelebıldım ama şimdı cıkcam zaten kımseler yk
ıyı tatıller 2 haftadır şu cumadan kutlama yapamadık ama olsun haftaya kaçman bı yere:27:

Günaydın ;

bu hafta buradayım ne mutlu bana :17: 16:00 a kadar çalış sipaydi :34::34:

dün kayınvalidemin yeni evine gittik azcık yardım ettik aslında bugünde gitmem lazım ama onlar hallediyor kendi kendilerine :1:

Ta ta taaaaaammmmm :42:
Veeeeee haftalar sonraaaa karşınızdaa tekrar ben deniz Deryaw :32::52: :54:

Teknik bir arızadan ötürü 3 Cuma kutlamasını kaçırdım :43:

Daha önce de olmuştu böyle ve aylarca kk girememiştim. Umarım tekrar olmaz:50:

Hepinizi çok özledim :54:
Biraz geçmişe bakmaya çalıştım ama hepsine bakamadım, bir an önce size yazmak için sabırsızlandım çünkü :1:

Eee ne var ne yok, var mı bi değişiklik bakalım kızlar :34:

Günaydınnlarr :3:

iyi haftalar olsun inşallah hepimize su gibi geçsin inşallah amin :) :34:

Ta ta taaaaaammmmm :42:
Veeeeee haftalar sonraaaa karşınızdaa tekrar ben deniz Deryaw :32::52: :54:

Teknik bir arızadan ötürü 3 Cuma kutlamasını kaçırdım :43:

Daha önce de olmuştu böyle ve aylarca kk girememiştim. Umarım tekrar olmaz:50:

Hepinizi çok özledim :54:
Biraz geçmişe bakmaya çalıştım ama hepsine bakamadım, bir an önce size yazmak için sabırsızlandım çünkü :1:

Eee ne var ne yok, var mı bi değişiklik bakalım kızlar :34:

Günaydin canlarim :16::16::16:
özlendin Deryawcim ya nerelerdesin sen :20::20:
Valla bizde bi degisiklik yok canim, ayni gidiyor :23:
sen nasilsin ne var ne yok :34:

speedy, böcük, aklindan bir sayi tutu bitirdim pazar günü :52::52::52::52: o kadar etkilendim ki yeni kitabima baslayamadim, cok güzeldi yaaa, babam elimde gördü cumartesi o da okumak istiyor ona vericem :1::1:

Deryaw canım inşallah bir daha olmaz.. bizden yana bi değişiklik yok herşey aynı sen nasılsın neler yaptın gelmediğin günler :52:

tatlıkedi ; kesinlikle çok güzel Canan Tan yeni kitap çıkarmış elimdeki kitabı bitirdiğimde onu alacağım :54:

deryaw hoşgeldin tatlımm :34: aynıyız hepimizz sen nasılsın?

kızlar bende kitap okumaya başlıyım bari bu magnet işinden dün vazgeçtim çok zevkli ama ben yeni başladıgım için masraflı herşeyi en baştan almam gerekiyor ve daha deneme aşamam bitmemişken malzemelerim gene bitti hemde zaman alıyor ve malesef benm ona ayırabilecek yerimde yok çok dağıtıyor ortalığı :( onun için ayrı bi köşem olmalı sürekli toplamamlıyım ama oda benm odamda zor :34:
belki ilerde kendi evim oldugunda tekrar merak sarabilirim :34:
yani anlıcagınız vazgeçtim :34:
eceninkilerden belki sipariş verebilirim :34:

kızlar bende kitap okumaya başlıyım bari bu magnet işinden dün vazgeçtim çok zevkli ama ben yeni başladıgım için masraflı herşeyi en baştan almam gerekiyor ve daha deneme aşamam bitmemişken malzemelerim gene bitti hemde zaman alıyor ve malesef benm ona ayırabilecek yerimde yok çok dağıtıyor ortalığı :( onun için ayrı bi köşem olmalı sürekli toplamamlıyım ama oda benm odamda zor :34:

uğraşması keyifli ama dediğin gibi zaman alan şeyler şeker hamuru da öyle evde olsam mutlaka ilerletmek isterdim bende.
ama böyle eve git uğraş bana da zor geliyor.

Deryaw canım inşallah bir daha olmaz.. bizden yana bi değişiklik yok herşey aynı sen nasılsın neler yaptın gelmediğin günler :52:

tatlıkedi ; kesinlikle çok güzel Canan Tan yeni kitap çıkarmış elimdeki kitabı bitirdiğimde onu alacağım :54:

Bu 658'te yazarin ilk kitabiymis, sasirdim dogrusu ilk olmasina ragmen cok basarili bi kitapti...
Canan Tan hiç okumadim bi bakayim kimmis neymis :31:

cok zaman alir ya bide düsün diyelim ki model tutturdun ondan bi 100-200 tane yapmak biktirabilir :1::1:
sen ilerde kocana yaparsin hediye gibi daha güzel olur :1:

-- speedy dedigin dogru evde olsak denencek cooook sey var :17:
hamile kalip evde yatsak mi napsak :38::37:

Bu 658'te yazarin ilk kitabiymis, sasirdim dogrusu ilk olmasina ragmen cok basarili bi kitapti...
Canan Tan hiç okumadim bi bakayim kimmis neymis :31:
-- speedy dedigin dogru evde olsak denencek cooook sey var :17:
hamile kalip evde yatsak mi napsak :38::37:

evet daha aynı yazarın kitapları var ama
canan tanın tüm kitaplarını okudum bunu da acil okumak istiyorum :36::36:

valla elinin çabuk tut o zaman :49: hamile kal yat evde :51:

evet daha aynı yazarın kitapları var ama
canan tanın tüm kitaplarını okudum bunu da acil okumak istiyorum :36::36:

valla elinin çabuk tut o zaman :49: hamile kal yat evde :51:

ipek ongundan baska kimseyi tanimiyorum türk yazar çok kötü bisey aslinda yaa :26:
bi dahaki gelmeme türklere agirlik vericem kitap seçerken...

hahah yok yaa evde kalamam ben hayatta :19: cidden Allah evde biraktirtmasin beni ne yaparim hergün bilmiyorum :26:

ipek ongundan baska kimseyi tanimiyorum türk yazar çok kötü bisey aslinda yaa :26:
bi dahaki gelmeme türklere agirlik vericem kitap seçerken...

hahah yok yaa evde kalamam ben hayatta :19: cidden Allah evde biraktirtmasin beni ne yaparim hergün bilmiyorum :26:

ipek ongun çok eskiden okuyordum lisede falandı sanırım. Ayşe Kulin Canan Tan ikisi de favorim :16:

bebek oldu mu sıkılmazsın gibi geliyor yine de tabi sürekli sıkabilir :54: benim tazminat işim olursa 1 yıl bebeğime kendim bakmak istiyorum. ama hala tazminattan ses seda yok :41:

ipek ongun çok eskiden okuyordum lisede falandı sanırım. Ayşe Kulin Canan Tan ikisi de favorim :16:

bebek oldu mu sıkılmazsın gibi geliyor yine de tabi sürekli sıkabilir :54: benim tazminat işim olursa 1 yıl bebeğime kendim bakmak istiyorum. ama hala tazminattan ses seda yok :41:

bakicam mutlaka o iki yazarada :54:

ya daha ne bekliyolarki atacaklari bi imza :47:

evet bebek olursa zaman geçerde, bebek olana kadar ya Allah vermesin hamileyken evde kalmam gerekse :26:

Son düzenleme:
bakicam mutlaka o iki yazarada :54:

ya daha ne bekliyolarki atacaklari bi imza :47:

daha okuduğum bir sürü var ama çok aklımda tutamam ben genelde :55:

bilmiyorum ki bizim patron imza attı onayladı. diğer patron ne zaman atacak hiç fikrim yok korkum ya redderse diye olmaya başladı :ssz:

şuanda 15 mart tarihine odaklandım tazminatı çok düşünmemeye çalışıyorum :54:

hamileyken bende istemem bebek olunca ancak

ben çıkıyorum yien arada telefondan girer bakarım

Son düzenleme:
Back