• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

ben dün eve gittim
kitap almıştım
hiç başından kalkmadan okudum ve bitti :26: :2: :2:

allahtan 4 tane aldım da bu akşam da diğerini okucam

Bende hiç kitap fln okumuyorm şuara okeye sardık arkadaşlarla bizde toplanıyoz bikaç akşamdır nargile okey çay yapıoz :1:

Kendimi eve değil kahveye gidiyo gibi hissediom işten çıkınca ev duman altı :1:

Sorada hamur oynuyorum neler neler keşfettim biraz geliştirdim kendimi :17: bikaç tane daha malzeme aldım foto çekmeyi unuttum bi ara çekerm fotolarını :34:

resim beklioyrum kuzum :16: :16:

bu işin niyetine girdin ya
yaptıkça elinde alışacak
ama malzemelerini de komple heba etme :9: nişan zaten masraflı :34:

senin nişan ayın kaçında ?

resim beklioyrum kuzum :16: :16:

bu işin niyetine girdin ya
yaptıkça elinde alışacak
ama malzemelerini de komple heba etme :9: nişan zaten masraflı :34:

senin nişan ayın kaçında ?

tamam bugün yeni şeylerde yapıcammm sonra eklerimmm :16:
uzun zamandır bişiyle ugraşırken bukadar zevk almamıştımm ya keşke profesyonel olabilsem bazen diyorum yanlış yerdeyim nelerle mutlu oluyorum ama ne iş yapıyorumm :31:
keşke herkes istediği mjutlu oldugu işi yapabilse :31:

tatlı kediii nerde yaaa iyice boşladııı :20::20::20::20:

ben dün eve gittim
kitap almıştım
hiç başından kalkmadan okudum ve bitti :26: :2: :2:

allahtan 4 tane aldım da bu akşam da diğerini okucam

gördüm canim kitaplarini :16::16::16: incecikler zaten hemencecik biter :16:
bende bu ara "aklindan bir sayi tut" a sardim.. her firsatta okuyorum 470 sayfalik kitap :16: yarisindan cogunu gectim iyice merak sardi valla :52::52:

Bende hiç kitap fln okumuyorm şuara okeye sardık arkadaşlarla bizde toplanıyoz bikaç akşamdır nargile okey çay yapıoz :1:

Kendimi eve değil kahveye gidiyo gibi hissediom işten çıkınca ev duman altı :1:

Sorada hamur oynuyorum neler neler keşfettim biraz geliştirdim kendimi :17: bikaç tane daha malzeme aldım foto çekmeyi unuttum bi ara çekerm fotolarını :34:

nargile+okey+çay => daha ne olsun beee :16:
gönder gönder resimleri merak ediyoruz :40:

tamam bugün yeni şeylerde yapıcammm sonra eklerimmm :16:
uzun zamandır bişiyle ugraşırken bukadar zevk almamıştımm ya keşke profesyonel olabilsem bazen diyorum yanlış yerdeyim nelerle mutlu oluyorum ama ne iş yapıyorumm :31:
keşke herkes istediği mjutlu oldugu işi yapabilse :31:

tatlı kediii nerde yaaa iyice boşladııı :20::20::20::20:

keskeeeee herkes sevdigi isi yapabilseydi ohoo :26:

boslamadim canim :38: islerim coktu iste :17:

günaydınnnnnnnn:52::52::52:nabersınızzz
dün gelemedım bı
bugünde carilere bı bakım para lazım:1:ödeme alalım az

dünyanın ilk günü kıtabı harıkaymış tam bır tarıh kıtabı cok beğendım ortasındayım:6:730 sayfa

Günaydınn kızlarr:3::3:

Çok uykum var yaa keşke bugün bi iş çıksa ya da bi müşteri beni yollasalar sonrasında eve gidip yatsam :31:

Patron var gene kesin saat 6bçgu bulur çıkmam saat daha 9bçk :31:

Kaç gündür çok soğuk burası ya donuyorum evin içi resmen buz dün duşa bile giremedim :31: bugün eve gidip duşa gircem sonra tv izlerim 20dk var :34:

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarr:3::3:

Çok uykum var yaa keşke bugün bi iş çıksa ya da bi müşteri beni yollasalar sonrasında eve gidip yatsam :31:

Patron var gene kesin saat 6bçgu bulur çıkmam saat daha 9bçk :31:

Kaç gündür çok soğuk burası ya donuyorum evin içi resmen buz dün duşa bile giremedim :31: bugün eve gidip duşa gircem sonra tv izlerim 20dk var :34:

hasta falan mı olacaksın canım vitamin yada ilaç alsaydınm valla hiç çekilmiyor hastalık :18::18::18: ne yalan söyleyim.

dikkat et kendine bizim müdür gitmemiş ya :17: yurtdışına gitse ben bugünde eve gitmeyi planlıyordum

hasta falan mı olacaksın canım vitamin yada ilaç alsaydınm valla hiç çekilmiyor hastalık :18::18::18: ne yalan söyleyim.

dikkat et kendine bizim müdür gitmemiş ya :17: yurtdışına gitse ben bugünde eve gitmeyi planlıyordum

ya bizim ev soğuk oluyor ondan :34:

müdür omayınca nasıl çıkıyosun :44: izin almıyomusun?

benim patron kendi yokken izin vermez zaten yoksa her 1-2 saatte bir arar yoklar :34: kaççaz sanki :41:

ya bizim ev soğuk oluyor ondan :34:

müdür omayınca nasıl çıkıyosun :44: izin almıyomusun?

benim patron kendi yokken izin vermez zaten yoksa her 1-2 saatte bir arar yoklar :34: kaççaz sanki :41:

müdür giderse hastayım derim çıkarım. yada bugün işyerinde şirket doktoru gelecek ona gider rapor alrım falan filan işim daha kolay.

ben müdürle çalışıyorum diğer arkadşlar satış temsilcileri ile çalışıyor :30: gruplaşma var yani :54:

Günaydin hatunlar :16::16::16:

bugün cuma olsaydi keske yaaa :25:

böcük yeni ise basladin bizi unuttun :1:
tarihsel kitaplari sevmiyorum yaa :26: zorlasam okurumda ozamanda heves meves kalmiyo bende :26:
sen iyi okuyosun valla :34:

mutlu elektrikli minik bi radyatör alsan canim kendine ? en azindan odani isitirsin, dustan gelince sicakta giyinirsin falan...

speedy :54::54::54::54:

Günaydin hatunlar :16::16::16:

bugün cuma olsaydi keske yaaa :25:

böcük yeni ise basladin bizi unuttun :1:
tarihsel kitaplari sevmiyorum yaa :26: zorlasam okurumda ozamanda heves meves kalmiyo bende :26:
sen iyi okuyosun valla :34:

mutlu elektrikli minik bi radyatör alsan canim kendine ? en azindan odani isitirsin, dustan gelince sicakta giyinirsin falan...

speedy :54::54::54::54:

odamda elektrikli soba var zatn onunla ısınıyorum ama yetmiyor neyse az kaldı 1ay sonra yaz gelir buraya sabrediyorum :34:

SABAH farkettim de benim bu havalarda giyecek düz ayakkabım yok :19: hep yazlık babetlerim var :41:

ben bütün ayakkabılarım düz ama şöle hafif topuklu kısa siyah bot alamk istiyorum :16:

odamda elektrikli soba var zatn onunla ısınıyorum ama yetmiyor neyse az kaldı 1ay sonra yaz gelir buraya sabrediyorum :34:

ben bütün ayakkabılarım düz ama şöle hafif topuklu kısa siyah bot alamk istiyorum :16:

evet ya oraya yaz cabuk gelir zaten :34: simdilik idare ediceksin ozaman canim, hasta olmada :26:

hih sende bendensin düz düz giyiniyosun :1:
valla geçen gezerken ne ayakkabilar begendimde hepside topukluydu hiç birinide begenmedi pis kocacim :17:

benimde hepsi topuklu dolgu,ince,kalın bir sürü var :17: indirimdeyken almak lazım aslında :54:

indirim mi var suanda orda?

Back