- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.601
evde olaydın yatardın ne güzel yaaa
benimde uykum var çok
evet canım kendime gelirdim en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde olaydın yatardın ne güzel yaaa
benimde uykum var çok
ben dün eve gittim
kitap almıştım
hiç başından kalkmadan okudum ve bitti :26: :2: :2:
allahtan 4 tane aldım da bu akşam da diğerini okucam
gördüm resimlerini canım bende şuanda çok özel bir kitap okuyorum
resim beklioyrum kuzum
bu işin niyetine girdin ya
yaptıkça elinde alışacak
ama malzemelerini de komple heba etme nişan zaten masraflı
senin nişan ayın kaçında ?
ben dün eve gittim
kitap almıştım
hiç başından kalkmadan okudum ve bitti :26: :2: :2:
allahtan 4 tane aldım da bu akşam da diğerini okucam
Bende hiç kitap fln okumuyorm şuara okeye sardık arkadaşlarla bizde toplanıyoz bikaç akşamdır nargile okey çay yapıoz
Kendimi eve değil kahveye gidiyo gibi hissediom işten çıkınca ev duman altı
Sorada hamur oynuyorum neler neler keşfettim biraz geliştirdim kendimi bikaç tane daha malzeme aldım foto çekmeyi unuttum bi ara çekerm fotolarını
tamam bugün yeni şeylerde yapıcammm sonra eklerimmm
uzun zamandır bişiyle ugraşırken bukadar zevk almamıştımm ya keşke profesyonel olabilsem bazen diyorum yanlış yerdeyim nelerle mutlu oluyorum ama ne iş yapıyorumm
keşke herkes istediği mjutlu oldugu işi yapabilse
tatlı kediii nerde yaaa iyice boşladııı
Günaydınn kızlarr
Çok uykum var yaa keşke bugün bi iş çıksa ya da bi müşteri beni yollasalar sonrasında eve gidip yatsam
Patron var gene kesin saat 6bçgu bulur çıkmam saat daha 9bçk
Kaç gündür çok soğuk burası ya donuyorum evin içi resmen buz dün duşa bile giremedim bugün eve gidip duşa gircem sonra tv izlerim 20dk var
hasta falan mı olacaksın canım vitamin yada ilaç alsaydınm valla hiç çekilmiyor hastalık :18::18::18: ne yalan söyleyim.
dikkat et kendine bizim müdür gitmemiş ya yurtdışına gitse ben bugünde eve gitmeyi planlıyordum
ya bizim ev soğuk oluyor ondan
müdür omayınca nasıl çıkıyosun :44: izin almıyomusun?
benim patron kendi yokken izin vermez zaten yoksa her 1-2 saatte bir arar yoklar kaççaz sanki
Günaydin hatunlar
bugün cuma olsaydi keske yaaa
böcük yeni ise basladin bizi unuttun
tarihsel kitaplari sevmiyorum yaa :26: zorlasam okurumda ozamanda heves meves kalmiyo bende :26:
sen iyi okuyosun valla
mutlu elektrikli minik bi radyatör alsan canim kendine ? en azindan odani isitirsin, dustan gelince sicakta giyinirsin falan...
speedy
SABAH farkettim de benim bu havalarda giyecek düz ayakkabım yok hep yazlık babetlerim var
ben bütün ayakkabılarım düz ama şöle hafif topuklu kısa siyah bot alamk istiyorum
odamda elektrikli soba var zatn onunla ısınıyorum ama yetmiyor neyse az kaldı 1ay sonra yaz gelir buraya sabrediyorum
ben bütün ayakkabılarım düz ama şöle hafif topuklu kısa siyah bot alamk istiyorum
benimde hepsi topuklu dolgu,ince,kalın bir sürü var indirimdeyken almak lazım aslında
indirim mi var suanda orda?