Sipaydi ye Yardım lütfen

ben dün eve gittim
kitap almıştım
hiç başından kalkmadan okudum ve bitti :26: :2: :2:

allahtan 4 tane aldım da bu akşam da diğerini okucam

Bende hiç kitap fln okumuyorm şuara okeye sardık arkadaşlarla bizde toplanıyoz bikaç akşamdır nargile okey çay yapıoz

Kendimi eve değil kahveye gidiyo gibi hissediom işten çıkınca ev duman altı

Sorada hamur oynuyorum neler neler keşfettim biraz geliştirdim kendimi bikaç tane daha malzeme aldım foto çekmeyi unuttum bi ara çekerm fotolarını

resim beklioyrum kuzum

bu işin niyetine girdin ya
yaptıkça elinde alışacak
ama malzemelerini de komple heba etme nişan zaten masraflı

senin nişan ayın kaçında ?

resim beklioyrum kuzum

bu işin niyetine girdin ya
yaptıkça elinde alışacak
ama malzemelerini de komple heba etme nişan zaten masraflı

senin nişan ayın kaçında ?

tamam bugün yeni şeylerde yapıcammm sonra eklerimmm
uzun zamandır bişiyle ugraşırken bukadar zevk almamıştımm ya keşke profesyonel olabilsem bazen diyorum yanlış yerdeyim nelerle mutlu oluyorum ama ne iş yapıyorumm
keşke herkes istediği mjutlu oldugu işi yapabilse

tatlı kediii nerde yaaa iyice boşladııı

ben dün eve gittim
kitap almıştım
hiç başından kalkmadan okudum ve bitti :26: :2: :2:

allahtan 4 tane aldım da bu akşam da diğerini okucam

gördüm canim kitaplarini incecikler zaten hemencecik biter
bende bu ara "aklindan bir sayi tut" a sardim.. her firsatta okuyorum 470 sayfalik kitap yarisindan cogunu gectim iyice merak sardi valla

nargile+okey+çay => daha ne olsun beee
gönder gönder resimleri merak ediyoruz

keskeeeee herkes sevdigi isi yapabilseydi ohoo :26:

boslamadim canim islerim coktu iste

günaydınnnnnnnnnabersınızzz
dün gelemedım bı
bugünde carilere bı bakım para lazımödeme alalım az

dünyanın ilk günü kıtabı harıkaymış tam bır tarıh kıtabı cok beğendım ortasındayım730 sayfa

Günaydınn kızlarr

Çok uykum var yaa keşke bugün bi iş çıksa ya da bi müşteri beni yollasalar sonrasında eve gidip yatsam

Patron var gene kesin saat 6bçgu bulur çıkmam saat daha 9bçk

Kaç gündür çok soğuk burası ya donuyorum evin içi resmen buz dün duşa bile giremedim bugün eve gidip duşa gircem sonra tv izlerim 20dk var

Son düzenleme:

hasta falan mı olacaksın canım vitamin yada ilaç alsaydınm valla hiç çekilmiyor hastalık :18::18::18: ne yalan söyleyim.

dikkat et kendine bizim müdür gitmemiş ya yurtdışına gitse ben bugünde eve gitmeyi planlıyordum

ya bizim ev soğuk oluyor ondan

müdür omayınca nasıl çıkıyosun :44: izin almıyomusun?

benim patron kendi yokken izin vermez zaten yoksa her 1-2 saatte bir arar yoklar kaççaz sanki

ya bizim ev soğuk oluyor ondan

müdür omayınca nasıl çıkıyosun :44: izin almıyomusun?

benim patron kendi yokken izin vermez zaten yoksa her 1-2 saatte bir arar yoklar kaççaz sanki

müdür giderse hastayım derim çıkarım. yada bugün işyerinde şirket doktoru gelecek ona gider rapor alrım falan filan işim daha kolay.

ben müdürle çalışıyorum diğer arkadşlar satış temsilcileri ile çalışıyor gruplaşma var yani

Günaydin hatunlar

bugün cuma olsaydi keske yaaa

böcük yeni ise basladin bizi unuttun
tarihsel kitaplari sevmiyorum yaa :26: zorlasam okurumda ozamanda heves meves kalmiyo bende :26:
sen iyi okuyosun valla

mutlu elektrikli minik bi radyatör alsan canim kendine ? en azindan odani isitirsin, dustan gelince sicakta giyinirsin falan...

speedy

odamda elektrikli soba var zatn onunla ısınıyorum ama yetmiyor neyse az kaldı 1ay sonra yaz gelir buraya sabrediyorum

SABAH farkettim de benim bu havalarda giyecek düz ayakkabım yok hep yazlık babetlerim var

ben bütün ayakkabılarım düz ama şöle hafif topuklu kısa siyah bot alamk istiyorum

odamda elektrikli soba var zatn onunla ısınıyorum ama yetmiyor neyse az kaldı 1ay sonra yaz gelir buraya sabrediyorum

ben bütün ayakkabılarım düz ama şöle hafif topuklu kısa siyah bot alamk istiyorum

evet ya oraya yaz cabuk gelir zaten simdilik idare ediceksin ozaman canim, hasta olmada :26:

hih sende bendensin düz düz giyiniyosun
valla geçen gezerken ne ayakkabilar begendimde hepside topukluydu hiç birinide begenmedi pis kocacim

benimde hepsi topuklu dolgu,ince,kalın bir sürü var indirimdeyken almak lazım aslında

indirim mi var suanda orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…