• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

bide biri kiz biride oglan olursa ugras dur curcunayla :1:

evet canim tam 1 sene varmis :23:

ilk kiz mi isterdin oglan mi ? ben çok kararsizim Rabbim saglikli sihhatli versin ikisindende birer tane isterim ama ilkine hiç karar veremiyorum :52:

ben erkek istiyorum eşim kız ne olur hiç bilmiyırum artık :17:
ama sağlıklı olması en önemlisi tabiki de

ben erkek istiyorum eşim kız ne olur hiç bilmiyırum artık :17:
ama sağlıklı olması en önemlisi tabiki de

hayirlisi insallah tabiki saglikli olsunda canim :16::16::16:

yarin kayinvalidemleri cagirdim yemege.. cagirmazsam gelmiyorlar calisiyoruz diye hep siz gelin diyorlar..
dün aksam kuru patlican doldurdum dolaba koydum, kupalarda biraz frambuazli biraz nutellali tiramisu yaptim..
bu aksam corba yapicam belki domates belki yogurtlu yayla yaparim..
yarin öglende enginar yemegi yapicam bezelyeli havuclu falan.. menüm nasil yeter mi ki :26:
he bide temizlik yaparim bu aksam :17:

hayirlisi insallah tabiki saglikli olsunda canim :16::16::16:

yarin kayinvalidemleri cagirdim yemege.. cagirmazsam gelmiyorlar calisiyoruz diye hep siz gelin diyorlar..
dün aksam kuru patlican doldurdum dolaba koydum, kupalarda biraz frambuazli biraz nutellali tiramisu yaptim..
bu aksam corba yapicam belki domates belki yogurtlu yayla yaparim..
yarin öglende enginar yemegi yapicam bezelyeli havuclu falan.. menüm nasil yeter mi ki :26:
he bide temizlik yaparim bu aksam :17:

çorba
kuru patlıcan
enginar

yeter gibi canım bide ortaya salata ve meze tamamdır :54:

yumurtalı roka salatası nedir :53:

yumurta bayramı nedir :53:

acaba yumurtada yapabilir miyim hamurdan :44:

hahahahah :52::52::52::52: hamurla kafayi bozdun :17::17::17:

valla yumurta bayrami hristiyanlara ait bisey detayli bilmiyorum :17: her senede sorarim anlatirlar unuturum napim benim bayramim degil :9:

haslanmis yumurta ve rokali salatayada yumurtali roka salatasi deniyor :1::1::1:

hahahahah :52::52::52::52: hamurla kafayi bozdun :17::17::17:

valla yumurta bayrami hristiyanlara ait bisey detayli bilmiyorum :17: her senede sorarim anlatirlar unuturum napim benim bayramim degil :9:

haslanmis yumurta ve rokali salatayada yumurtali roka salatasi deniyor :1::1::1:

Hemde nasıl bozdumm :9::10: internetten çok güzel şeyler buldumm :34:

Allahım bebek şekerleri için neler neler var bayıldım eger kendimi geliştirirsem inşallah sizin bebeklerinizede yaparımm :16::16:

Hep kolay gibi gözüken şeyler aslında ne zormuş onu anladım :31:

tatilse ne oldugu ne için oldugu önemli değil :1::1:

roka salatası ilginçmiş ilk defa duydum hiçrokayla yumurtayı karıştrmak aklıma gelmezdi haşlanmış yumurta pek sevmem ama belki bigün işime yarar sevgilim otçul oldugu için :1:

Son düzenleme:
beni meyve kesmiyo napsam 3 kilomu getirsem yanımda :9::9::9:

frambgazlı nutellalı tiramusu yapmış dolaba atmış bide masummuş bu durumda masum olan benimmm bennn :9::9::9:

baslaman lazim artikkkk nisanliginin içine nasil girecegini düsün :1::1:
zararli atistirmaliklari meyveyle degistir ilk etapta :34:

Hemde nasıl bozdumm :9::10: internetten çok güzel şeyler buldumm :34:

Allahım bebek şekerleri için neler neler var bayıldım eger kendimi geliştirirsem inşallah sizin bebeklerinizede yaparımm :16::16:

Hep kolay gibi gözüken şeyler aslında ne zormuş onu anladım :31:

tatilse ne oldugu ne için oldugu önemli değil :1::1:

roka salatası ilginçmiş ilk defa duydum hiçrokayla yumurtayı karıştrmak aklıma gelmezdi haşlanmış yumurta pek sevmem ama belki bigün işime yarar sevgilim otçul oldugu için :1:

ayy yaparsin insallah canim simdiden bile elin yakisiyor :nazar::nazar:
siparis veririz artik sana :9:
tabi ya kolay olurmu :53: el emegi olmasi cok güzel..

ya bende yumurtayi cok asiri sevmem ama tok tutmasi ve az kalorisiyle yiyoruz iste bu aralar...
canim tavada salçali yumurta istedi :56:
ayy yumurta yumurta bu ne yaaa :52:

haşlanmış yumurta mı :120::120::120::120::120:

:1::1:

baslaman lazim artikkkk nisanliginin içine nasil girecegini düsün :1::1:
zararli atistirmaliklari meyveyle degistir ilk etapta :34:

ayy yaparsin insallah canim simdiden bile elin yakisiyor :nazar::nazar:
siparis veririz artik sana :9:
tabi ya kolay olurmu :53: el emegi olmasi cok güzel..

ya bende yumurtayi cok asiri sevmem ama tok tutmasi ve az kalorisiyle yiyoruz iste bu aralar...
canim tavada salçali yumurta istedi :56:
ayy yumurta yumurta bu ne yaaa :52:

:1::1:

sizin bebeleriniz olsun ben size çifter çifter yaparımmmm :16::16:

evet haklısın ya artık şu bogazıma hakim olmam gerek :20: dün az yedim güzeldi akşam bu işlerle ugraşcam derken yemek kısmını unutmuşum çay falan içtik acıkmadımda sonra sevgilim ugradı çok açmış o aklıma getrdi bende acıktım yemekte yoktu ona kahvaltı gibi hazırladım bende yedim reçel falanda yedim biraz:15:

bugün sabahta kaşarlı açma yedim :17::17:
öğlen bakalım yemekte ne var ama agır bişiy yemicem söz bundan sonra bende senin gibi salatalar hafif şeyler yicem sözz şu canım tatlıda istemese çok iyi olcakta :31:

sizin bebeleriniz olsun ben size çifter çifter yaparımmmm :16::16:

evet haklısın ya artık şu bogazıma hakim olmam gerek :20: dün az yedim güzeldi akşam bu işlerle ugraşcam derken yemek kısmını unutmuşum çay falan içtik acıkmadımda sonra sevgilim ugradı çok açmış o aklıma getrdi bende acıktım yemekte yoktu ona kahvaltı gibi hazırladım bende yedim reçel falanda yedim biraz:15:

bugün sabahta kaşarlı açma yedim :17::17:
öğlen bakalım yemekte ne var ama agır bişiy yemicem söz bundan sonra bende senin gibi salatalar hafif şeyler yicem sözz şu canım tatlıda istemese çok iyi olcakta :31:

:20::20::20: tatli istesin canin dogal yollardan al sende bu istegi :)

öglen iyi ye ama aksam hafif atlat :31::31:

$ece kapı süsü (2).jpg

$ECE KINA AFİSİ 2 (2).jpg

canımm nişan için böyle bişi yaptrabilirsin :34:
nişanımıza hoşgeldiniz yazar

Back