• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

öle düşünme çok süper geççek de kötülük çağırma iyi düşün iyi olsun :34:

böcümm evet tuttuk bakalım artık hayırlısı :34:

buarada sipaydi profilimde yok imzam imzamı kaybettimmmmm :25::25::25:
9 saattir arıyomm kullanıcı kontrol panelindede yok kaçmışş :25::25:

haftasonu yine dişçiye gitmem lazım unuttum çalıştığımı saat 10 uygun dedim bide :19:

al beceriksiz http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html

hıı unutmadan
sipidim ben adı aylin i bıtrdım cok beğendım yalnız anlamadığım konu aylin nasıl öldü kım öldürdü:26:nasıl öldüğünüde anladımda kim yaptı takıldım oraya ve 3 kez okudum ılk önsözü gene bulamadım

ne çabuk geçiyomuş cidden sen şimdi böyle söyleyince anladım ben 2 haftada bir sanıyordum senin cumartesileri zaman ne çabuk geçiyor bazen seviniyorum bazen üzülüyorum :31:

evet canım hemen geçiyor zaman. dişim kırıldı ya bu hafta gidecektim üst dişimi yapacaktı bugün sakız çiğnerken kırıldı:30:

evet canım hemen geçiyor zaman. dişim kırıldı ya bu hafta gidecektim üst dişimi yapacaktı bugün sakız çiğnerken kırıldı:30:

kız niye sakız çiğniyosunnn :20::20::20:

daha yeni dişçiden gelmişsin bide sakız mı çiğniyosun tabi kırılır :19:

insan bi bekler 3-5gün geçsin aradan diye daha dün 1 bgn 2:20:

Son düzenleme:
bu hafta gidemem haftaya da gidemem ağrı hafifi var :17:

ihmal etme ama :34:

buardaa ben bunu çok begendim aradım nekadar diye 4.5liraymış :53:
çok pahalı geldi bana kardeşimle konuştukta tlfda biraz araştırma yaptım aslında malzemelerini alıp kendimizde yapabiliriz tutar mı bilmiyorum ama çokta zevkli olur gibime geliyor :34:

$HAYRİ-ŞEBNEM NİŞAN MAGNETLERİ 006.jpg

Günaydın kızlarr :16: :16:

mutlu ben burdan almıştım benim magnetleri :34:
NİKAH ŞEKERİ MAGNET-NİKAH NİŞAN KINA 100ADET GittiGidiyor'da 78798210

günaydınn cnmmm :34:

seninkinin fiyatıda çok iyiymiş ya zaten çokta begenmiştim:nazar: :34: sen hangilerini seçmiştin 1 ve 6 mıydı yanlış mı hatırlıyorum:26:

ben heves ettim bakalım uğraşcak şey edindim kendime :1: zaman geçiriyorum ama çok zevkliymiş cidden kendimi orta okulda ev ekonomisi dersim vardı onda gibi hissediyorum birde malzemeler aldım odada sanki sanatçı yaşıyor yarın odanın resmini çekerim size :1::1:

bikaç ay sonra seninkinden sipariş vercem muhtemelen bende zaten çok begeniyorum :16:

buarada kapı süsünde çok güzelmiş onuda mı biyere yaptıdın yoksa hediye fln mı acaba ondanda yapabilir miyim :9::9::9::9:

Günaydin kizlar :54::54::54:

yahu ne çabuk geçiyor 4 gün :27: sanki hiç bisey yapmadik he :37:

bu ayin 29'unda yine 4 günlük haftasonu var, yumurta bayrami için.. simdiden heryere yumurta seklinde cikolatalar koymuslar gelde rejime devam et :27:

böcük haftasonu kutlamasi yapamadik ama bu cuma acisini cikaririz :1: naptin sen nasildi cumartesi pazarin :1:

kizlar sizden haberim var zaten :38::38:

Back