Sipaydi ye Yardım lütfen

haftasonu yine dişçiye gitmem lazım unuttum çalıştığımı saat 10 uygun dedim bide

al beceriksiz http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html

hıı unutmadan
sipidim ben adı aylin i bıtrdım cok beğendım yalnız anlamadığım konu aylin nasıl öldü kım öldürdü:26:nasıl öldüğünüde anladımda kim yaptı takıldım oraya ve 3 kez okudum ılk önsözü gene bulamadım

ne çabuk geçiyomuş cidden sen şimdi böyle söyleyince anladım ben 2 haftada bir sanıyordum senin cumartesileri zaman ne çabuk geçiyor bazen seviniyorum bazen üzülüyorum

evet canım hemen geçiyor zaman. dişim kırıldı ya bu hafta gidecektim üst dişimi yapacaktı bugün sakız çiğnerken kırıldı

evet canım hemen geçiyor zaman. dişim kırıldı ya bu hafta gidecektim üst dişimi yapacaktı bugün sakız çiğnerken kırıldı

kız niye sakız çiğniyosunnn

daha yeni dişçiden gelmişsin bide sakız mı çiğniyosun tabi kırılır

insan bi bekler 3-5gün geçsin aradan diye daha dün 1 bgn 2

Son düzenleme:
bu hafta gidemem haftaya da gidemem ağrı hafifi var

ihmal etme ama

buardaa ben bunu çok begendim aradım nekadar diye 4.5liraymış
çok pahalı geldi bana kardeşimle konuştukta tlfda biraz araştırma yaptım aslında malzemelerini alıp kendimizde yapabiliriz tutar mı bilmiyorum ama çokta zevkli olur gibime geliyor

Günaydın kızlarr

mutlu ben burdan almıştım benim magnetleri
NİKAH ŞEKERİ MAGNET-NİKAH NİŞAN KINA 100ADET GittiGidiyor'da 78798210

günaydınn cnmmm

seninkinin fiyatıda çok iyiymiş ya zaten çokta begenmiştim sen hangilerini seçmiştin 1 ve 6 mıydı yanlış mı hatırlıyorum:26:

ben heves ettim bakalım uğraşcak şey edindim kendime zaman geçiriyorum ama çok zevkliymiş cidden kendimi orta okulda ev ekonomisi dersim vardı onda gibi hissediyorum birde malzemeler aldım odada sanki sanatçı yaşıyor yarın odanın resmini çekerim size

bikaç ay sonra seninkinden sipariş vercem muhtemelen bende zaten çok begeniyorum

buarada kapı süsünde çok güzelmiş onuda mı biyere yaptıdın yoksa hediye fln mı acaba ondanda yapabilir miyim

Günaydin kizlar

yahu ne çabuk geçiyor 4 gün sanki hiç bisey yapmadik he

bu ayin 29'unda yine 4 günlük haftasonu var, yumurta bayrami için.. simdiden heryere yumurta seklinde cikolatalar koymuslar gelde rejime devam et

böcük haftasonu kutlamasi yapamadik ama bu cuma acisini cikaririz naptin sen nasildi cumartesi pazarin

kizlar sizden haberim var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…