Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydın canlar
hayırlı cumalar Rabbım ettığımız dualarımızı kabul etsın ınş.

sipidim nen var:26:

mutlu da izinli..

sen napcaksın yarın yıllar sonra cumartesi evdesin tadını çıkart gerçi sen gider temizlik yaparsın yarına

o nıye izinli kaçırmışım :26:
yok temızlığı h içinden halledıyorum
ctesı sabah eşim geldı yattık durduksonra kek yaptım gezmeye gıttık orda yedık sonra geldık o işe gıttı bende kıtap okudum tv falan baktım
pazarda evdeydım pek dışarı cıkasım yoktu bı pazara cıktım bıde marketeama cok uzun geldı banaohh ne güzelmş ctesılerı çalışmamak

günaydın ;

özel izin kullandılar mutlu gelir bugün ama.

ctesi dişçi ve lazer işimi hallettim bende. hala kuran okuttu ona oradan kv geçtik. sonra da tophaneye gecenin bir yarısı
pazar geç kalktım sersem gibi kaldım. eminönüne gittik sonra anneme eşim yoktu kv taşınacak ev boyamaya geçti. akşam maç izledik

haftasonu hızlı geçtiği için mutsuz oluyorum

Günaydınnn kızlarrr

böcümmm hadi hayırlı olsun ilk cumartesinnn

bende haftasonu ağda işimi hallettim oh çok rahatladım
taşınma işi zor iş

buarada bnm kvler taşındı
tatlı kedinin annesi taşındı
seninde kv taşınıyomuş

noluyor bu evlere

haftasonu hızlı geçince bende çok sinir oluyorum

memnekette yemek takımımın eldem taksiti vardı ödemeyi unuttum hiç yapmam aslında böle bişiy nasıl unuttuysam canım sıkıldı ona ya napcam bilmiyorum 2 haftadan önce gidemem kredi kartıyla ödicem bide havale flnda yapamam ona takıldım şuan numarasını bulup arıcam kart numaramı versem çekebilirler mi acaba :44::44:

hala takvimimi değiştirmedim onuda değiştircem

işlerde yogun şimdilik şu msjı bile 1 saatte yazabildim :44: patronda bi garip kovulcakmışım gibi bi his var içimde

Allah sonumu hayır etsin

mutlu ;

annene söyle gidip o ödesin yada sen onlara yolla onlar gitsn direk elden versinler

eee böyle zırt pırt izin alırsan kovulabilirsin otur çalış azcık gez gez nereye kadar..

anlat nişan ne oldu

mutlu ;

annene söyle gidip o ödesin yada sen onlara yolla onlar gitsn direk elden versinler

eee böyle zırt pırt izin alırsan kovulabilirsin otur çalış azcık gez gez nereye kadar..

anlat nişan ne oldu

anneme sölemem ya vardr yoktur bilmiyorum şimdi panik olur ben arıcam halletmeye çalışcam bakalım patron bi ortalıklardan gitsin

sıkıldım zati ya pof kovulursamda ayvayı yerim

nişan işine gelince oturduk konuştuk ortak bi karar oldu

kimse bi çıkıntılık yapmadı çok şükür

bikaç salon gezdik içlerinden bize uygun olanı seçtik çok aman aman biyer değil ama kötüde değil kısmet olursa inşallah yemekli olcak 70kişi fln olcaz

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun canım 16 ağustos muydu

taşınan taşınanaben hepten kalcam galıba burada bu yılda yattı bızım o iş
ustada dıo aman ne etcen gıdıp gel ortak olalım hemen sana bı ev alırız burdan dıoayy dedım dur ya zaman ne göstercek bakalım
artık bişi demıyorum gün gelınce nasılsa olanın önüne geçılmıo
hep dedım bahar gelsın taşıncam taşıncam besmelesız dedım herhalolmadı olcak gıbıde değil maddı açıdan sonrası nasıp kısmet dıyorum dahada plan yapmıycam taşınma konusunda
annemde dıo gelmen aman kafanı dınle burda olursan belkı üzülürsün kardeşlerının başına biişi gelır kafanı dınleyemezsın falan aslında o da üzülüyo taşınamama ama işte anne yüreği başka şeylerle benı teselli edıo

mutlucum hayrlısı olsun cnm ne zmn nışan tuttunuz mu kesın

valla benım ılk ctesım olduğundan mı ne cok uzun geldı
ctesı genelde mutfaktaydım kocamla gezdım dolu dolu geldı bu hafta sonuda kardeşlerım gelıoonun için iple çekıyorum

kısmet canım bakarsın ne zaman olursa o zaman ev alır ister orada ister burada oturursunuz..

ben bu cumartesi çalışıyorum hafta kötü geçecek

kısmet canım bakarsın ne zaman olursa o zaman ev alır ister orada ister burada oturursunuz..

ben bu cumartesi çalışıyorum hafta kötü geçecek

öle düşünme çok süper geççek de kötülük çağırma iyi düşün iyi olsun

böcümm evet tuttuk bakalım artık hayırlısı

buarada sipaydi profilimde yok imzam imzamı kaybettimmmmm
9 saattir arıyomm kullanıcı kontrol panelindede yok kaçmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…