- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.521
isleri agirdan al biraz, bakarsin bi güzellik yaparlar
en iyisi senle grev yapalım sipaydi
bende bugün işi gücü bıraktım hevesim yok hiç sinir oldum
Günaydın.
işyeri ile çok sıkıntı yaşıyorum böcük canım ona sıkkın
ay cnm ınş.düzelır
üzülme sen
bugun nıye kımse yok
tatıl moduna mı gırdınız bacularr
inşallah canım bugün herkes izinli zaten.
deryaw gelmedi bu hafta hiç
aaadün demıştı sanırım bıde ptesı izinliydı
ece mutluda yok
mutlu da izinli..
sen napcaksın yarın yıllar sonra cumartesi evdesin tadını çıkart gerçi sen gider temizlik yaparsın yarına
o nıye izinli kaçırmışım :26:
yok temızlığı h içinden halledıyorum
ctesı sabah eşim geldı yattık durduksonra kek yaptım gezmeye gıttık orda yedık sonra geldık o işe gıttı bende kıtap okudum tv falan baktım
pazarda evdeydım pek dışarı cıkasım yoktu bı pazara cıktım bıde marketeama cok uzun geldı bana ohh ne güzelmş ctesılerı çalışmamak
günaydın ;
özel izin kullandılar mutlu gelir bugün ama.
ctesi dişçi ve lazer işimi hallettim bende. hala kuran okuttu ona oradan kv geçtik. sonra da tophaneye gecenin bir yarısı
pazar geç kalktım sersem gibi kaldım. eminönüne gittik sonra anneme eşim yoktu kv taşınacak ev boyamaya geçti. akşam maç izledik
haftasonu hızlı geçtiği için mutsuz oluyorum
mutlu ;
annene söyle gidip o ödesin yada sen onlara yolla onlar gitsn direk elden versinler
eee böyle zırt pırt izin alırsan kovulabilirsinotur çalış azcık gez gez nereye kadar..
anlat nişan ne oldu
anneme sölemem ya vardr yoktur bilmiyorum şimdi panik olur ben arıcam halletmeye çalışcam bakalım patron bi ortalıklardan gitsin
sıkıldım zati ya pofkovulursamda ayvayı yerim
nişan işine gelince oturduk konuştuk ortak bi karar oldu
kimse bi çıkıntılık yapmadı çok şükür
bikaç salon gezdik içlerinden bize uygun olanı seçtik çok aman aman biyer değil ama kötüde değil kısmet olursa inşallah yemekli olcak 70kişi fln olcaz
kısmet canım bakarsın ne zaman olursa o zaman ev alır ister orada ister burada oturursunuz..
ben bu cumartesi çalışıyorum hafta kötü geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?