- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.245
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.501
ece canımmm alıntı yapamadım
yok ben öyle çok kabarık taşlı falan istemiyorum canımm
ben taşlı şeyler pek giyemem hafif etekleri uçuş uçuş gibi olan kabarıklar varya o tarz istiyorum sade
buarada o kutuları çok iyi düşünmüşsün bencede çok mantıklı hemde derli toplu gözükür
takı olarak ne yaptılar düğüne daha ne kalıo beraber gidip begendiniz dimi?
gerçi senin söz nişan birarada oldu demiştin bizim orda nişanda takarlar genelde düğünde sadece bilezik takarlar o kadar
aaaa çok ayıp valla balık çok yararlı dr bile hafta da 1 yiyin diyor
biz ayda 1 yiyoruz genelde bazen 15 te 1 falan işte
bizim nişanda bi söz bilezği takıldı birde alyans tektaş o kadar
düğün içinde 5 tane bilezik
birde set aldılar
düğün üstü ne yapacaklar bilmiorum da
2 bilezik daha yapılır sanırım
ben severim de taze balık bulamıyorz burda
günaydınbana bu hafta hiç geçmıyor nedense dört gözle h sonunu beklıyorum ondan sanırım hayatımda ılkkez ctesı evde yatcam yaa ınanılır gıbı değil bakalım ınş ctesı bı sorun cıkmaz işler yoğun olmaz bızım usta hala ctesı hayalı kuruyo ama ben dedım cıxx patron olmaz dedım
2 akşamdır cok yoruluyorm dün bı uydum 21:30 da sabaha kadardipçik gıbı uyandım sabaha
öncekı gün sil süpür yaptım çamaşır yıkadım dün yemek yaptım nevresım değiştrdım az biraz iş ettım tv ye bakcak hal yoktu hemen yattım bugunde kururlar ıse ütü en geç yarına kururlar h sonuda yatışş geziş
Günaydın işlerden dolayı keyifsizimsonra gelirim :18:
merhaba herkese
cnm nasılsın bura girdim takipledim seni neler yapıyosun merak ettim seni?:26:
iş değiştirdin memnunmusun peki? alacakların nolcak?
buarada eski günleri özledim smoker bendeydi cumartesi lafladık ne gülerdik dedik kızı çok tatlı olmuş
nasılsın cnm ?
çalışyomusun yoğunsun galiba?
ÇALIŞIYORUM CANIM bunaltıcı bir gün
aynen burdada öyle çalışmak insanı bazen çok bunaltıyo hele ofisimdekiler mahkeme duvarı gibi
Günaydin kizlar
islerimi bitirmeye basladim cok sükür, birini yapinca çorap sökügü gibi geldi devamiama bitmedi maalesef..
böcük canim cumartesiyi bekliyorsun ondan geçmemis sana zaman
oh mis gibi olmus evin benimde dip köse zamanim geldi gibi hissediyorum halbuki pazar yapmistimne çok temizlik istiyor bu evler ya, iyiki calisiyoruz evde olsak nolcak acaba
speedy canim sikma canini isler yoluna girer umarim
Derya hic gözükmedi bugün..
mutlu seninde son günün diye mi gelmedin daha
röfleliiii
böcük canim cumartesiyi bekliyorsun ondan geçmemis sana zaman
oh mis gibi olmus evin benimde dip köse zamanim geldi gibi hissediyorum halbuki pazar yapmistimne çok temizlik istiyor bu evler ya, iyiki calisiyoruz evde olsak nolcak acaba
evt ondanneyse yarın cuma partı verırız artık
h sonuna ben hıc iş bırakmam normaldede hem dınlnmek hemde gezmek için
haklısın evde olsak yap yap gene aynı olurdu ıyıkı çalışıyoruz arada bı yapınca o bıze yetıyo
mutlu işinde mutlu değil mısn
Bana bu aralar bişeyler oluyor yadün eve gittim salata yaparken başladım ağlamaya.
ev işlerine yetişemiyorum diye ev darmadağındı yemek yedik eşimde kızdı bunun için mi suratın asık diye kalktık evi temizledik 10 da bitti işimiz
bugünde bu işyeri sıkıntısı olunca kendimi çok kötü mutsuz hissediyorum ben
evt ondanneyse yarın cuma partı verırız artık
h sonuna ben hıc iş bırakmam normaldede hem dınlnmek hemde gezmek için
haklısın evde olsak yap yap gene aynı olurdu ıyıkı çalışıyoruz arada bı yapınca o bıze yetıyo
Bana bu aralar bişeyler oluyor yadün eve gittim salata yaparken başladım ağlamaya.
ev işlerine yetişemiyorum diye ev darmadağındı yemek yedik eşimde kızdı bunun için mi suratın asık diye kalktık evi temizledik 10 da bitti işimiz
bugünde bu işyeri sıkıntısı olunca kendimi çok kötü mutsuz hissediyorum ben
böcümm iş arıyorum ya patronum bi garip çok memnun değilim anlıcağın
iyi bir iş bulursam hemen geçerim
sipaydimm olur böle arada takmaa
mutlu olmaya çalış biraz
röfleliiiiii bu senin içinnn
Eki Görüntüle 644314
evdeki işlerimi şuanda çok takmyorum dün akşam hallettik. temizlik yapt oturduk konuştuk
Evde zaten aman aman bişey yoktu ufacık bir tozu farkındayım gözümde büyüttüm.
Ama bu işyeri beni mahvediyor ya cidden rest çekeceğim ağırdan ağırdan yapacağım. yada bilmiyorum ne olacak
ama çıldırmak üzereyim şuanda
evdeki işlerimi şuanda çok takmyorum dün akşam hallettik. temizlik yapt oturduk konuştuk
Evde zaten aman aman bişey yoktu ufacık bir tozu farkındayım gözümde büyüttüm.
Ama bu işyeri beni mahvediyor ya cidden rest çekeceğim ağırdan ağırdan yapacağım. yada bilmiyorum ne olacak
ama çıldırmak üzereyim şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?