Sipaydi ye Yardım lütfen

Kitaplardan bahsetmissiniz dün tasinirken ardiyeye kaldirdigimiz kitap kutumu çikardik ortaya, 5-6 tane okumadigim kitaplari buldum cok mutlu oldum valla bu aksam baslicam insallah birine
bu bana bayaaa gider
hatta içlerinden biri Aklindan Bir Sayi tut. Cok istiyordum bu kitabi ben gidememistim ciktiginda ama arkadasima siparis vermistim
Okuyan var mi onu?

Ayse Kulin hiç okumadim sanirim, bakarim bi ara ne kitabi var ilgimi çeken

hımmm Aklından Bir sayı tut bunu da okudum. inanılmaz sürükleyici bir kitap 2012 yılı yaz tatilimde 1 haftada bitirdim hemde

bi çaresini bulucam artık kapı kapatıp pencere açacağız.

ayşe kulinin tüm kitaplarını okudum hepsini de tavsiye edebilirim

okurum ınş zaman oldukça ömrümüz oldukça
o kadar cokkı okunması öğrenılmesı gereken ömür yetmıo

benımde kıtaplığımda okumadıklarım var ama cok karışık üşenıyorum bakmaya alıp okuyorum yenı yenı kıtapları

ben okuudm hatta o kadar hoşuma gıttıkı yazar 3 kıtap çıkardı 3 tanesınıde okudum
aklından bır sayı tut
gözlerını sımsıkı kapat ve son çıkan şeytanı uyandırma
hepsı harıkaydı kesınlıkle diğerlerınıde okumalısın

not aldim canim saolasin süpersin
bunu seversem o kitaplarinida alirim mutlaka.. zaten senin kitapcinin adresi hala kayitli bende

önemlı değil cnm

emınım seveceksın:)sende süpersın adamında ıyı reklamını yapıyorum
ayşe kulın ı 5 tl aldım

komisyon alman lazim bak sana müsteri gönderiyorum de mutlaka

konularini okudum diger John Verdon kitaplarininda sevdim gibi ama yinede bunu okuyup yazarin tarzina bi bakayim nasilmis

Son düzenleme:
Günaydin hatunlar

aksam kayinvalidemlerdeyiz cabuk geçer insallah bugün, aksam olsun hemencecik ya

acayip isler birikti kk'da inzivaya cekiliyorum bugünlük affedin beni

hepinizede

işlerimi az da olsa hafiflettiğimden ötürüüü
yemek molamı pc başında veridm
vee sizlerin yanına geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…