- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.321
inşallahhneyse canm yarın cumaa yarın kutlarızz
bak yatcam kalkcam yine gelcem buraya, ahh bi cuma olmazsa o zaman sorarım sanaözür olsun Deryacim yine yaptim yapacagimi yaniii pis ben
ama bak yatcaz kalkcaz cuma olcak gerçekten sözüm söz
bi daha olmaz kızmaEvet ya çok sallıyoruz olmuyoe bakın böyle
biz kocacığımla günlerden sonra ilk kez normal bir saatte normal insanlar gibi buluşacağız ve meyve yiyip fenerbahçe maçını izleyeceğizee akşama napcaksınız hanımlar planınız var mı?
sipaydii gene kendini nargileye mi vercenn yoksaa
Kızlar bişiy sorcam sizde yüz görümlüğü diye bişiy varmı? kocalarınız bişiy aldımı?
bana ne istersin diye sordu duvagimi kaldirmadan önce takmak için, bende tek tas pirlantami istedim. yüz görümlülügünü böyle yaptik biz.. ben sormasini beklemiyordum bile.
sizde var mi?
bak yatcam kalkcam yine gelcem buraya, ahh bi cuma olmazsa o zaman sorarım sana
biz kocacığımla günlerden sonra ilk kez normal bir saatte normal insanlar gibi buluşacağız ve meyve yiyip fenerbahçe maçını izleyeceğiz
Kızlar bişiy sorcam sizde yüz görümlüğü diye bişiy varmı? kocalarınız bişiy aldımı?
evet bizdede var ama sevgilimlerde varmı bilmiyorum
peki sen istedin sonra gidip beraber mi aldınız?
bizde erkek bişiy alıp geliyor kendi zevkine göre o gece takıyor iştesende onu bi ömür boyu üstünde taşıyorsun aynı sizinki gibi
Sağol canım, son 1-2 haftadır birbirimizi çok az grüyoruz.. bu hiç alışık olmadığım bişey.. gezmeye fln gitmeyi geçtim zaten, annemlere bile gidemedik daha:26:ayy kiyamam size ya cidden zor calisma saatleri anormal oluncaAllah sabir versin canim, bi yandan böylede her aninizi degerlendirirsiniz daha iyi olur
tamam canim döv hakettim eger cuma olmazsaay ben bu surata bayiliyorum ya
böcük kizcak yine haftasonu diyip durmayin moralimi bozuyosunuz diye :18:
durunnnn 5000 begeni olmus sayfada :O bozmayalim
Ben bişey istemedim ama eşim bana nikah kıyılıp duvağımı açınca 5i 1 yerde taktıcanım kocam yaa
evet canim beraber seçtik, ben onu bilmiyordum bilseydim onun zevkine birakirdim daha iyi hatira olurdu
ne yapmayi dusunuyosun soylicek misin sevgiline bizde var diye ?
Sağol canım, son 1-2 haftadır birbirimizi çok az grüyoruz.. bu hiç alışık olmadığım bişey.. gezmeye fln gitmeyi geçtim zaten, annemlere bile gidemedik daha:26:
haha ben de çok seviyorum bunu
ay ne güzeleşine ne oldugu önemli değil bence düşünmesi bile yeter
sölerim tabi benim agzımda bakla ıslanmaz sevgilime
ama alır mı bilmiorum belki alamaz kimbilir ne kadar sıkışık olur ozaman :44:
evet kesinlikle, o anda çıkarıp takması çok hoştu zatenay ne güzeleşine ne oldugu önemli değil bence düşünmesi bile yeter
sölerim tabi benim agzımda bakla ıslanmaz sevgilime
ama alır mı bilmiorum belki alamaz kimbilir ne kadar sıkışık olur ozaman :44:
ühühühüüüevet geçen söyledin artik her gördügümde aklimdasin
sorma ya biz normal görüsüyoruzda noluyor 8 ayda hala bi haftasonu evde sikilarak geçmis degil
bu haftasonuda geçsinde artik dur dicem iki tarafada ikinci bi balayi yasayalim kocamla, gezip tozmak istiyorum haftasonlari..
hadi böcüm hayırlısıyla inşallahh cmtsileri beraber kutlarız cumadan
hergün bişiy izlion he iyi bişiy demiyorlar benim patron olsa, düşünemedim neler diceni
totomz donuyo valla neyse az kaldı yazahoşbuldum canım, iyiyim biraz daha, sen nasılsın?
Bu sabah ve dün sabah bizim burda da arabaların üstü ve çatılar bembeyazdı. Arabanın kapısını zor açtım, çatır çatırdı
günaydın tatlım, evet niye bugün cuma değil ki
Dün de biz az kalsın uyuyakalıyorduk heee
ilk cemre düştü, 2.si haftaya düşecek, 3 sü de martın ilk haftası mı ne düşecek sanırımyaz geliyoooor
selam canımbugün senin yüzünden az kalsın gidip ben de çikolata yiyecektim canımı çektirdin
hoşgeldin canım, ben de geldimm
Günaydin kizlar
böcük düstümü ilk cemreyasasin ya artik bahar gelir insallah
ne zordu bu sabah uyanmakniye bugün cuma degil dedim durdum sabah
normalde esimle ayni anda caliyor alarmlarimiz benimki caldi 1 kere erteledim ikincide kalktim ama esim uyanamamis ben camasir asarken saatin farkina vardim ki cikmasi gereken saatte yatakta hâlâ
bu aksam intikam var
islerde bi sürü puff haftasonu gelse
durumuna bakarsin cok zor durumda olursaniz söyleme bile, cünkü o borç sonunda size kalcaksa gerek yok canim evinize harcarsiniz
mutlum benım yüzgörümlüğüm falan olmadı normalde bızde olur yanı abımler falan almıştı ama kısmet bız balayıda yapamamıştık yanı sen bunları cok düşünme huzurun olsun yetr ben evlendıkten yaklaşık 2 yıl sonra tv alabılmıştım mesela
ne alırsanız eğer sıze kalacaksa ödemesı ona göre plan yapın tatlım
kıyamam yaa:26: sen de bendensin..yok canım almasada kızmam zati durumu biliom sonuçta
benim sevgilimde zor çalışıyor deryanın eşi gibi zor görüşüyoz belli olmuyor hiç giriş çıkış saatleri ama genelde akşamları geç çıkıyor
doğru sölüyosun canımm sağlımız mutlulumuz huzurumuz olsun gerisi boş
bu garuların agzını bıçak açmıyo bilion mu bende ne konu aççamı şaşırdım bunlarahemde merakım geçio napıım benimde şuan ilgi alanım bu konular
kıyamam yaa:26: sen de bendensin..
Hele biz düğün yaparken eşim işsizdi.. herşey çok zordu, ama önemli olan huzur.
Biz bikaç ay daha biraz sıkılcaz, ama sonra rahata ercez inşallah.. Çalışma saatleri de bi rahatlasa, o zaman değmeyin keyfime
Neyse ben çıkıyorum kızlar, güzel bir cuma sabahında buluşmak üzere, iyi bakın kendinize
doğru sölüyosun canımm sağlımız mutlulumuz huzurumuz olsun gerisi boş
bu garuların agzını bıçak açmıyo bilion mu bende ne konu aççamı şaşırdım bunlarahemde merakım geçio napıım benimde şuan ilgi alanım bu konular
aslında bız ne düşünürsek düşünelım olanların önüne geçemıyoruz ama hayal kurmak en güzelı Rabbım herşeyden önce huzur versın cnm
doğru en güzel günler şuan senın içinbızde ne hayallar kurardık
bıan evvel o ceyızlerımızı kocamızla mutlu yuvamızda kullanmayı düşünürduk hayalyle bıle mutlu olurduk
bu zaman en güzel zmaanların olduğu için üzülmemeye çalış o senın yanında olsun yeter
günaydın bu arada2 ustanın işine son verılmış bende bu hafta konuşsam mı ne
alacağımda bı maaşım kadar onuda bırakmak ıstemıyorum haftaya alcam bu hafta cıkarsam alamayabılırım
Günaydın herkese .
bugün sayım var herkes burada olsun :99::99::99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?