• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

neyse canm yarın cumaa yarın kutlarızz :34:
inşallahh :7:

özür olsun Deryacim yine yaptim yapacagimi yaniii pis ben :22::22::22:
ama bak yatcaz kalkcaz cuma olcak gerçekten sözüm söz :39:
bak yatcam kalkcam yine gelcem buraya, ahh bi cuma olmazsa o zaman sorarım sana:20: :60:

Evet ya çok sallıyoruz olmuyoe bakın böyle :1::1:
bi daha olmaz kızma :54:

ee akşama napcaksınız hanımlar planınız var mı?

sipaydii gene kendini nargileye mi vercenn yoksaa :45:
biz kocacığımla günlerden sonra ilk kez normal bir saatte normal insanlar gibi buluşacağız ve meyve yiyip fenerbahçe maçını izleyeceğiz :27: :9: :16:

bana ne istersin diye sordu duvagimi kaldirmadan önce takmak için, bende tek tas pirlantami istedim. yüz görümlülügünü böyle yaptik biz.. ben sormasini beklemiyordum bile.
sizde var mi?

evet bizdede var ama sevgilimlerde varmı bilmiyorum :34:

peki sen istedin sonra gidip beraber mi aldınız?

bizde erkek bişiy alıp geliyor kendi zevkine göre o gece takıyor işte :34: sende onu bi ömür boyu üstünde taşıyorsun aynı sizinki gibi :34:

bak yatcam kalkcam yine gelcem buraya, ahh bi cuma olmazsa o zaman sorarım sana:20: :60:

biz kocacığımla günlerden sonra ilk kez normal bir saatte normal insanlar gibi buluşacağız ve meyve yiyip fenerbahçe maçını izleyeceğiz :27: :9: :16:

ayy kiyamam size ya cidden zor calisma saatleri anormal olunca :50: Allah sabir versin canim, bi yandan böylede her aninizi degerlendirirsiniz daha iyi olur :34:
tamam canim döv hakettim eger cuma olmazsa :60::60::60: ay ben bu surata bayiliyorum ya :D

böcük kizcak yine haftasonu diyip durmayin moralimi bozuyosunuz diye :18:

durunnnn 5000 begeni olmus sayfada :O bozmayalim :P

Son düzenleme:
evet bizdede var ama sevgilimlerde varmı bilmiyorum :34:

peki sen istedin sonra gidip beraber mi aldınız?

bizde erkek bişiy alıp geliyor kendi zevkine göre o gece takıyor işte :34: sende onu bi ömür boyu üstünde taşıyorsun aynı sizinki gibi :34:

evet canim beraber seçtik, ben onu bilmiyordum bilseydim onun zevkine birakirdim daha iyi hatira olurdu :16:
ne yapmayi dusunuyosun soylicek misin sevgiline bizde var diye ?

ayy kiyamam size ya cidden zor calisma saatleri anormal olunca :50: Allah sabir versin canim, bi yandan böylede her aninizi degerlendirirsiniz daha iyi olur :34:
tamam canim döv hakettim eger cuma olmazsa :60::60::60: ay ben bu surata bayiliyorum ya :D

böcük kizcak yine haftasonu diyip durmayin moralimi bozuyosunuz diye :18:

durunnnn 5000 begeni olmus sayfada :O bozmayalim :P
Sağol canım, son 1-2 haftadır birbirimizi çok az grüyoruz.. bu hiç alışık olmadığım bişey.. gezmeye fln gitmeyi geçtim zaten, annemlere bile gidemedik daha:26:
haha ben de çok seviyorum bunu :60:

Ben bişey istemedim ama eşim bana nikah kıyılıp duvağımı açınca 5i 1 yerde taktı :16: canım kocam yaa :16:

ay ne güzel :nazar::nazar: eşine ne oldugu önemli değil bence düşünmesi bile yeter:34:

evet canim beraber seçtik, ben onu bilmiyordum bilseydim onun zevkine birakirdim daha iyi hatira olurdu :16:
ne yapmayi dusunuyosun soylicek misin sevgiline bizde var diye ?

sölerim tabi benim agzımda bakla ıslanmaz sevgilime :1::1:

ama alır mı bilmiorum belki alamaz kimbilir ne kadar sıkışık olur ozaman :44:

Sağol canım, son 1-2 haftadır birbirimizi çok az grüyoruz.. bu hiç alışık olmadığım bişey.. gezmeye fln gitmeyi geçtim zaten, annemlere bile gidemedik daha:26:
haha ben de çok seviyorum bunu :60:

evet geçen söyledin artik her gördügümde aklimdasin :D

sorma ya biz normal görüsüyoruzda noluyor 8 ayda hala bi haftasonu evde sikilarak geçmis degil :15:
bu haftasonuda geçsinde artik dur dicem iki tarafada ikinci bi balayi yasayalim kocamla, gezip tozmak istiyorum haftasonlari..

ay ne güzel :nazar::nazar: eşine ne oldugu önemli değil bence düşünmesi bile yeter:34:

durumuna bakarsin cok zor durumda olursaniz söyleme bile, cünkü o borç sonunda size kalcaksa gerek yok canim evinize harcarsiniz :34:

evet kesinlikle, o anda çıkarıp takması çok hoştu zaten :16: heyecanlandım çok :1:

evet geçen söyledin artik her gördügümde aklimdasin :D

sorma ya biz normal görüsüyoruzda noluyor 8 ayda hala bi haftasonu evde sikilarak geçmis degil :15:
bu haftasonuda geçsinde artik dur dicem iki tarafada ikinci bi balayi yasayalim kocamla, gezip tozmak istiyorum haftasonlari..
ühühühüüü:43: ben de haftasonu gezmek istiyorum, elele aylak aylak sokaklarda dolaşalım, yağmurda ıslanalım, sonra biyere girip sıcak bişeyler içelim, sinemaya gidelim fln..:26: nerdeee:50:
walla gezin canım yaa doya doya, ohh miss :16:

hadi böcüm hayırlısıyla inşallahh cmtsileri beraber kutlarız cumadan :34:

hergün bişiy izlion he iyi bişiy demiyorlar benim patron olsa, düşünemedim neler diceni :1:

ınş cnm bakalım az kaldı
yok ya ne dıycek yalnızm kımse yok öğleden öncede elektrık gıttı fatura ödenmemış sonradan geldı ızldım
müge anlı yı ızlıyom şimdıde:27: cok merak ettım 2 konunun sonu için bakıyorum
hoşbuldum canım, iyiyim biraz daha, sen nasılsın?
Bu sabah ve dün sabah bizim burda da arabaların üstü ve çatılar bembeyazdı. Arabanın kapısını zor açtım, çatır çatırdı :53:

günaydın tatlım, evet niye bugün cuma değil ki:50::51::30:
Dün de biz az kalsın uyuyakalıyorduk heee :1:
ilk cemre düştü, 2.si haftaya düşecek, 3 sü de martın ilk haftası mı ne düşecek sanırım :16: yaz geliyoooor :16:

selam canım :54: bugün senin yüzünden az kalsın gidip ben de çikolata yiyecektim :1: canımı çektirdin :56:

hoşgeldin canım, ben de geldimm :52:
totomz donuyo valla neyse az kaldı yaza

Günaydin kizlar :16: :3:

böcük düstümü ilk cemre :16::16::16: yasasin ya artik bahar gelir insallah :21:

ne zordu bu sabah uyanmak :19: niye bugün cuma degil dedim durdum sabah :1:
normalde esimle ayni anda caliyor alarmlarimiz benimki caldi 1 kere erteledim ikincide kalktim ama esim uyanamamis ben camasir asarken saatin farkina vardim ki cikmasi gereken saatte yatakta hâlâ :31:

bu aksam intikam var :46:
islerde bi sürü puff haftasonu gelse :42:

he düştü bacum kaldı ıkı cemre:1:onlarda yakın zamanda düşcek
yaz gelsın yaaa :ssz::ssz:

Son düzenleme:
mutlum benım yüzgörümlüğüm falan olmadı normalde bızde olur yanı abımler falan almıştı ama kısmet bız balayıda yapamamıştık yanı sen bunları cok düşünme huzurun olsun yetr ben evlendıkten yaklaşık 2 yıl sonra tv alabılmıştım mesela
ne alırsanız eğer sıze kalacaksa ödemesı ona göre plan yapın tatlım

durumuna bakarsin cok zor durumda olursaniz söyleme bile, cünkü o borç sonunda size kalcaksa gerek yok canim evinize harcarsiniz :34:

yok canım almasada kızmam zati durumu biliom sonuçta :34:

benim sevgilimde zor çalışıyor deryanın eşi gibi zor görüşüyoz belli olmuyor hiç giriş çıkış saatleri ama genelde akşamları geç çıkıyor :34:

mutlum benım yüzgörümlüğüm falan olmadı normalde bızde olur yanı abımler falan almıştı ama kısmet bız balayıda yapamamıştık yanı sen bunları cok düşünme huzurun olsun yetr ben evlendıkten yaklaşık 2 yıl sonra tv alabılmıştım mesela
ne alırsanız eğer sıze kalacaksa ödemesı ona göre plan yapın tatlım

doğru sölüyosun canımm sağlımız mutlulumuz huzurumuz olsun gerisi boş :34:

bu garuların agzını bıçak açmıyo bilion mu bende ne konu aççamı şaşırdım bunlara :1: hemde merakım geçio napıım benimde şuan ilgi alanım bu konular :9::9:

yok canım almasada kızmam zati durumu biliom sonuçta :34:

benim sevgilimde zor çalışıyor deryanın eşi gibi zor görüşüyoz belli olmuyor hiç giriş çıkış saatleri ama genelde akşamları geç çıkıyor :34:

bu garuların agzını bıçak açmıyo bilion mu bende ne konu aççamı şaşırdım bunlara :1: hemde merakım geçio napıım benimde şuan ilgi alanım bu konular :9::9:
kıyamam yaa:26: sen de bendensin..
Hele biz düğün yaparken eşim işsizdi.. herşey çok zordu, ama önemli olan huzur. :16: :nazar:
Biz bikaç ay daha biraz sıkılcaz, ama sonra rahata ercez inşallah.. Çalışma saatleri de bi rahatlasa, o zaman değmeyin keyfime :1:

Neyse ben çıkıyorum kızlar, güzel bir cuma sabahında buluşmak üzere, iyi bakın kendinize :54:

kıyamam yaa:26: sen de bendensin..
Hele biz düğün yaparken eşim işsizdi.. herşey çok zordu, ama önemli olan huzur. :16: :nazar:
Biz bikaç ay daha biraz sıkılcaz, ama sonra rahata ercez inşallah.. Çalışma saatleri de bi rahatlasa, o zaman değmeyin keyfime :1:

Neyse ben çıkıyorum kızlar, güzel bir cuma sabahında buluşmak üzere, iyi bakın kendinize :54:

Allah korusun ya gerçekten zor bişey, neyseki üstesinden gelmişsiniz o zor dönemlerin :31:

Bizde sevgilimle konuşuyoruz 3-4 sene daha böyle çalışması gerek en az tabi benmde daha sonra Rabbim nasip ederse kendi işimizi açmak istiyoruz :34:

Kısmet tabi hayat bakalım inşallah Allah'ım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eder.

Ailelerimiz ve biz sağlıklı ve mutlu olursak inşallah gerisi hallolur gider :34:

Son düzenleme:

aslında bız ne düşünürsek düşünelım olanların önüne geçemıyoruz ama hayal kurmak en güzelı Rabbım herşeyden önce huzur versın cnm

doğru en güzel günler şuan senın için:69:bızde ne hayallar kurardık
bıan evvel o ceyızlerımızı kocamızla mutlu yuvamızda kullanmayı düşünürduk hayalyle bıle mutlu olurduk
bu zaman en güzel zmaanların olduğu için üzülmemeye çalış o senın yanında olsun yeter

günaydın bu arada:ssz:2 ustanın işine son verılmış bende bu hafta konuşsam mı ne
alacağımda bı maaşım kadar onuda bırakmak ıstemıyorum haftaya alcam bu hafta cıkarsam alamayabılırım:31:

Günaydınn kızlarr hayırlı cumalar olsun hepimize :3:

aslında bız ne düşünürsek düşünelım olanların önüne geçemıyoruz ama hayal kurmak en güzelı Rabbım herşeyden önce huzur versın cnm

doğru en güzel günler şuan senın için:69:bızde ne hayallar kurardık
bıan evvel o ceyızlerımızı kocamızla mutlu yuvamızda kullanmayı düşünürduk hayalyle bıle mutlu olurduk
bu zaman en güzel zmaanların olduğu için üzülmemeye çalış o senın yanında olsun yeter

günaydın bu arada:ssz:2 ustanın işine son verılmış bende bu hafta konuşsam mı ne
alacağımda bı maaşım kadar onuda bırakmak ıstemıyorum haftaya alcam bu hafta cıkarsam alamayabılırım:31:

Amin inşallah canımm, Rabbim hepimizin hayallerinin gerçek olmasını nasip etsinn şu mubarek günde :34:

Ustalarınız içinde çok üzüldüm inşallah onlarda kendilerine hayırlı işler bulurlar:34:

Haftaya çık ozaman canım bunca yıl çalışmışın 1 hafta mı bekleyemicen o kadar emek vermişsin o kadar sömürülmüşsün orda hakkını al patronunlada helalleş öyle git bence :34:

Günaydın herkese .

bugün sayım var herkes burada olsun :99::99::99:

günaydınn bacımmm burdayık burdayıkk yettik :1:

Son düzenleme:
Back