• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

kum nerden çıktı ya öyle hamileliğine denk gelmiş.. nasıl gidiyor 11 hafta olmuş bile :34:
ne güzel büyüyor bebiş nasıl sen nasılsın bulantılar falan

valla bilmiyorum canım çok acı çektim ya 1 kere daha olmuştum hamile olmasam hiç önemli değil bi daha olmasın çok zor oluyor

dün gördüm en son baya bi büyüdü ya eller kollar pıt pıt kalbimiz atıyor

her gittiğimde büyümüş oluyor
15 gün sonra gidicem 2 li testimiz var inş. o da iyi geçerse keyfimiz iyi
bulantılar devam canım malesef ama ilk zamanlarki gibi değil sakinledi biraz

valla bilmiyorum canım çok acı çektim ya 1 kere daha olmuştum hamile olmasam hiç önemli değil bi daha olmasın çok zor oluyor

dün gördüm en son baya bi büyüdü ya eller kollar pıt pıt kalbimiz atıyor

her gittiğimde büyümüş oluyor
15 gün sonra gidicem 2 li testimiz var inş. o da iyi geçerse keyfimiz iyi
bulantılar devam canım malesef ama ilk zamanlarki gibi değil sakinledi biraz

inşallah olmaz bir daha ikisi birden zor olur çünkü evine döndün mü annenin kollarından :36:
annenlere nasıl söyledin ya kayınvalidene falan nasıl tepki verdiler :54::54:

maşallah büyüsün yer onu teyzesi :nazar: büyüsün kocaman olsun görelim bizde

inşallah olmaz bir daha ikisi birden zor olur çünkü evine döndün mü annenin kollarından :36:
annenlere nasıl söyledin ya kayınvalidene falan nasıl tepki verdiler :54::54:

maşallah büyüsün yer onu teyzesi :nazar: büyüsün kocaman olsun görelim bizde

evet pazar günü döndüm saltanatım bitti yani :)
annemlere telefonda söyledim ,kayınvalidemlerede yüzyüze söyledik hepside havalara uçtular
bizden daha çok istiyorlarmış meğerse:1:
planlar başladı şimdiden bile :)

ah ah büyüsün sağa salim doğsunda yiyelim hep beraber :emir_bebek:
darısı sana inşallahhhhhh

evet pazar günü döndüm saltanatım bitti yani :)
annemlere telefonda söyledim ,kayınvalidemlerede yüzyüze söyledik hepside havalara uçtular
bizden daha çok istiyorlarmış meğerse:1:
planlar başladı şimdiden bile :)

ah ah büyüsün sağa salim doğsunda yiyelim hep beraber :emir_bebek:
darısı sana inşallahhhhhh

iki tarafta inanılmaz mutlu olmuştur ben şimdiden düşünüyorum acaba nasıl söylerim falan diye :1::1:

doğsun evet yiyelim :D sevelim ısıralım falan

hani sayim vardi bugün???
böcük yok,
röfleli yok,
Deryaw yok (ki bugün cuma ondan hiç beklemezdim yaniii :19::1: )

kizlar is cok ama sanirim izin alip 5'te cikicam kayinvalidemlere gitmek için :26:

kim vefat ettı:5:

ayy cok sıkıldım nette dolaşmaktan bıle iş yok güç yok ınşallah yarın maaş alabılırım bakalım:ssz:sız napıyonusss

iskender pala nın efsane yı okuyorumya nedense sıkıldım yaa:6:acep psıkolojık mı yada kıtabın ortalarında düzelır mı

he bıde bana kıtap tavsıye edebılır mısınız:17:

kim vefat ettı:5:

ayy cok sıkıldım nette dolaşmaktan bıle iş yok güç yok ınşallah yarın maaş alabılırım bakalım:ssz:sız napıyonusss

görümcemin müstakbel kayinpederi vefat etti cok cok üzüldüm ya :5::5:

başınız sağolsun canım izin alabilirsen git hem kafan dağılır hemde yanlarında olmuş olursun

hatta erken çık dolaş :1:

kafam doluyken gezmekten bisey anlamam canim benim gideyim biran önce yardimim dokunur belki annemlere..

akşama ne yemeğınız var:24:bız bugun balık yıycez:56:tamda havası serın ve yağmurlu

afiyet olsun bugün balik günü falan mi :1::1::1:
valla ne bulursak canim hic bilmiyorum kayinvalideme gidince belki ben yaparim yemegi rahatsizmis kayinvalidem..

görümcemin müstakbel kayinpederi vefat etti cok cok üzüldüm ya :5::5:

afiyet olsun bugün balik günü falan mi :1::1::1:
valla ne bulursak canim hic bilmiyorum kayinvalideme gidince belki ben yaparim yemegi rahatsizmis kayinvalidem..

ayy Allah rahmet eylesın
nışanlı mı görümcen cnm

haftada 2 yenmesı lazım kışın ama genelde 1 kez yıyebılıyoruz bazen 2 o yüzden cnm
kvalıde süprıs yapar sana kesın
ellerıne sağlık senıde uğraştrmamış oluoo

ayy Allah rahmet eylesın
nışanlı mı görümcen cnm

haftada 2 yenmesı lazım kışın ama genelde 1 kez yıyebılıyoruz bazen 2 o yüzden cnm
kvalıde süprıs yapar sana kesın
ellerıne sağlık senıde uğraştrmamış oluoo

Amin canim :50: sözlenmediler bile daha, cok cok istiyordu sözünü bari olsun görmeyi ama kismet olmadi :50::50:
--
evet ya balik kadar yararli bisey yok, iyiki onu seviyorsun sen valla :1:
kayinvalidem yapamaz belki süpriz, belinden igne vurulmus agrilari var onunda garibim. yapmasin bisey raziyim iki dakikada bi corba yapariz yeter nolcak..

Back