- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #33.301
nerde bu millet nerde bu devlettttttttttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım, iyiyim biraz daha, sen nasılsın?
Bu sabah ve dün sabah bizim burda da arabaların üstü ve çatılar bembeyazdı. Arabanın kapısını zor açtım, çatır çatırdı
günaydın tatlım, evet niye bugün cuma değil ki
Dün de biz az kalsın uyuyakalıyorduk heee
ilk cemre düştü, 2.si haftaya düşecek, 3 sü de martın ilk haftası mı ne düşecek sanırım yaz geliyoooor
selam canım bugün senin yüzünden az kalsın gidip ben de çikolata yiyecektim canımı çektirdin
hoşgeldin canım, ben de geldimm
Bunlar iyice zıvanadan çıktı artıkkk
ben burdayim ya kizma bana
bida girmssen kızarımm hee
neyse hadi şimdilik kızmıom ee napıon diyet yapıon mu havalar güzelleşsin akşamları görümcemlen yürüyüşe çıkcaz
şuara bana iyi davranıyor inşallah değişmez
Sanki bugüne kadar çabuk geçmişti ama bugünün cuma olmadığını söylediğin andan itibaren zaman durdu sanki tatlıkedicim :44:
sipaydicim iyice boşladık topiği di mi haklısın walla:26:
valla nerde diyet canim ya.. bu ara kalori sayimimi salliyorum.. daha dogrusu yine yapiyorum hesabimi ama 2000 olmus 3000 olmus beni takmamaya basladi toparlanmam lazim..
he ama spora devam, öglen gittimde geldim 30dk yürüyüs + 15 dakika eliptik yaptim geldim.
ne yersen ye sporunu en az haftada 3 kez yaptinmi kilo almazsin ben bunu bilir bunu söylerim
ama nazar degmez insallah böyle gider yavas yavas isinirsiniz birbirinize hemde o kabullenmeye baslar seni iyi olur birlikte vakit geçirmek
Sanki bugüne kadar çabuk geçmişti ama bugünün cuma olmadığını söylediğin andan itibaren zaman durdu sanki tatlıkedicim :44:
sipaydicim iyice boşladık topiği di mi haklısın walla:26:
ee akşama napcaksınız hanımlar planınız var mı?
sipaydii gene kendini nargileye mi vercenn yoksaa
ee akşama napcaksınız hanımlar planınız var mı?
sipaydii gene kendini nargileye mi vercenn yoksaa
valla planim yemegi yer yemez evi süpürüp silmek hizlica, banyoyu görmek... sonrada dizime oturmak çayla birlikte
normal bi persembe gibi yani
sen napicaksin pizza mi var yine yemek
yok be canım nargile deme ya bırakmama az kaldı içim burkuluyor. :2:
akşam planımız bizim karışık biraz ya kv gidebiliriz ama ikimizinde hali yok evde pinekleyebiliriz de o tarafa zaten gitmem lazım gitmişken onlara geçmek mantıklı
y
maşalllah arkadaş ben sizin gibi gezsem 2 günde bayılır giderim
amann gidin evinizde pinekliyinn
benim göbek bağını da annem camiye kyomuş ama yine de sokaklardayım bilemiyorum
bu işte var bir terslik
hahahhaa
annemde benim göbek bağımı izmirde üniversite okuyan bi bi tanıdığın kızına vermiş bunu okuluna gömermisin diye kızcazda gömmüş ve dua etmiş benm için kadere bak izmirdeyim :)
seninki tutmuş ama bana işlememiş dün babam bile diyor evinizi kiraya verseniz diye
hahahhaa
annemde benim göbek bağımı izmirde üniversite okuyan bi bi tanıdığın kızına vermiş bunu okuluna gömermisin diye kızcazda gömmüş ve dua etmiş benm için kadere bak izmirdeyim :)
seninki tutmuş ama bana işlememiş dün babam bile diyor evinizi kiraya verseniz diye