Sipaydi ye Yardım lütfen

ekleyımde sılem
arkadaşımın dedesı ananesı ayy bayılıyorum yaa benm dedem ananem sankı

Son düzenleme:

ınşallah cnm ama zor herşeyı 20134 e errtelemek zorunda kaldık

ayy yok annem nolursa olsun kanın canın büyüdüğün yer bence
benm burası co sakın yesıl alan falan ama ben yapamıyom zorla duruyom işte

öle cnm
tek cocukta zor ya

buda aframızcok suratsızdır hıc gulmez yanaşmaz uzaktan ancak cektımm gözude hep bendeydı

Son düzenleme:
hadı ben kaçtım kızlar

yarın geen calısıyorum şu cuma günlerını sessız kutlayım emıkıskanıyorummm

cok öptüm sızlerıı mucuksss

gökdeleni napcan maksimum 4-5 kat cok bile
gökdelende yasanmaz ya korkarim ben deprem falan :18:

halan 27 mi 28. katta oturuyor öyle bişey dşün yani camdan bakınca insanları minicik görüyorsun.

aynen öyle valla insan yine sevdiği yeri istiyor
bu tarafta yeşillik var gelin bizim oralara

hadı ben kaçtım kızlar

yarın geen calısıyorum şu cuma günlerını sessız kutlayım emıkıskanıyorummm

cok öptüm sızlerıı mucuksss

kiyamam canim ya düsünemedim calisanlari
hadi yarin icin Allah kolaylik versin , iyi aksamlar

halan 27 mi 28. katta oturuyor öyle bişey dşün yani camdan bakınca insanları minicik görüyorsun.

hayatta oturmam o kadar yüksekte ne cam silebilirsin ne asagi bakip keyif yapabilirsin

sende herkesi etrafina toplamaya calisiyorsun canim

sanada 10dk kaldi sanirsam
Benim sefe sorsam beni yollar mi ki erkenden

para gani camı silmekle mi uğraşıyor sanki evde toz almıyor be bi yemeğini kendisi yapar o kadar
bi evin salonu var biizm ev kadar 10 numara ama bana göre değil çok şükür halamda öyle burnu dik birisi değildir.

10 dk kaldı evet. ptesiyi ilk defa iple çekiyorum ya

çıkıyorum artık önce teyzeme kahve içmeye gideceğiz yemeği de orad yerz sonra kuzene

Son düzenleme:

abowwwbenım başımdöner o kadar yüksekten

ben 22 yıl yaşadım karşıda bana cennet orası eşimde hıc sevmez

günaydın kızlarr

ben bugune cok gergin ve snirli başladım
ctesı ustanın yanına gttım yardım için patronum aradı sebepsız saçma şey için bana hesap sormaya kalktı neymış pc den nıye eskı iş kabul kapıdı çıkarmışım
öle bişi asla yok
brısı sanırım benım ustanın oraya gttığımı gördu söyledı o da dıyemıo öle bahane arıo
bırazdan gelır konuşcam
aaslında bugun işi bırakmayı düşünüyorum usta bırak gel dıye orda ctesılerı çalışmıycam bakalım yaa ama cok sinirlerım bozuldu

kimse gelmemış dahabana güzel bı fılm önerır mısınız
canım sıkıldı çalışmak ıstemıyorum
fılm ızleyım barı

Günaydınlar, iyi haftalarrr

Tatlıkedicim benim de çocuğumun ne teyzesi ne de dayısı olacak (yani gerçek anlamda). Ama benim kuzenlerimin çocukları bana teyze veya hala diyor, benimkiler de kuzenlerime öyle dicek artık, napalım

Sipaydicim, bence de avrupa yakası çok güzel, gezilecek çok yer var.. Ama Anadolu'da da Kadıköy'ü çok seviyorum ben. Üsküdar da güzel ama Kadıköy benim için çok özel ve güzel

Böcükcüm günaydınlar
Aklıma film gelmiyor maalesef

Günaydin kizlar

Fena yorgunum öyle böyle degil Dün annemler tasindi sükür!
Burda tasima sirketi falan olmadigi için herseyi kendi imkanlarimizla tasidik cümbür cemaat.. Arti bide yeni alinan esyalari kurduk mutfak dolaplari falan.. Ellerim yara bere içinde heryerim agriyor, hamlamisim
cuma aksamindan gittik dün aksam 9 da döndük eve bu haftasonunu yasanmamis sayiyorum cok cabuk gecti
kurulcak dolap bitmedi haftaya haftasonuda böyle geçecek en azindan tasinma olmaz ama

Deryawcim aynen bende dayimin kiziyla ogluna teyze/dayi dedittircem insallah :)

böcük, komedi mi ariyorsun romantik mi ? incir reçelini izle izlemediysen..
Yabanci film var bide hircin sevgilim diye oda romantik komedi süper bisey :) ama amerikan versiyonunu izle izlersen..

Günaydın musteri deyim suanda kadın hala gelemedi. ( bekliyorum. Ofise dönünce de bur suru isim olacak sanırım kk gelemem. Halketmem lazim o isler aksam mesaiye bile kalabilirim ptesiyi sevmiyorum bide böyle yogunlukta hiç sevmiyorum. (

kolay gelsin canim
aksami düsün eve gidip yayilabilceksin onu düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…