- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.981
evet canım keki renklendirmek cidden uzun sürerpişirmesi falan çok el oyalar
afiyet olsun ben yedim geldim bugün spor yerine mantı var ne güzel
uyy geldım ama cıkcammm bırden yoğun oldumda
azcık çalışım gelırımm
o kek mıharıka ama bu boyalar sağlığa zararlı değil mı:26:
afiyet olsun canım olsun arada kaçamak yapmak lazım benim bu akşam hafif şeyler yemem lazım kaloriyi az kaldı doldurdum yani
kemerim geldi akşam deneyeceğim çok merak ediyorum ufacık bişey ama etkisi olacak möı acaba
tesekkür ederim
aynen aksam benimde az yemem lazim :44:
aa geldi miufacik olduguna bakma cok fena onlar, göbeginde yer yerinden oynuyor valla
güle güle kullan bakalim
bakalım çok merak ediyorum şuanda
aç bi çalistir kimse yoksa etrafinda
benim ev sana avrupa yakasındaki arkadaşlarından daha yakın bak, bursadasağol cnm aynen öle ablamlar falan dıo ohh cocuk yokken gez dolaş en rahat sensın falan dıyolar hakket öle
ınşallah sorunlar hallolurda 2 yıla kadar yaparız yoksa menepoza grcemhayrlısıyla tabıkı
senın ev nerdekı
cok ısterım ama benım arkadaşlarım hep avrupa yakasında kaldı bende anadolu yol en büyük sorun oldu evlenelı kk dan gtmedığım o kadar cok arkadaşım oldukı
benim ev sana avrupa yakasındaki arkadaşlarından daha yakın bak, bursada
karşıya geçene kadar bursaya daha çabuk gelirsin
TATLIKEDİİİİİmantı mı dedin sen? ölürüm biterim ben mantıyaaaa
ben de bayılıyorum bu gülüşeay ne güzel gülüyor bu=>
Derya bende cok severdim eskiden ama bolluga düsünce gözümde eski degeri kalmadi
biz anneannemlerde toplanirdik acardik yapardik yerdik orda biterdi..
ama kayinvalidemler masallah çok yaptiklari için göre göre doydum diyebilirimyapip buzluga koyuyorlar onlar.. tabi artik bende..
Kalabalik aile ve nerdeyse her hafta birindedirler manti sikmak için.. simdiye kadar 4/5 kere katildim bende
zararli ama disarda neler yiyoruz kimbilir, en azindan boyayi biz kendimiz ekliyoruz diye icim rahat bilmem :26:
benim ev sana avrupa yakasındaki arkadaşlarından daha yakın bak, bursada
karşıya geçene kadar bursaya daha çabuk gelirsin
TATLIKEDİİİİİmantı mı dedin sen? ölürüm biterim ben mantıyaaaa
mudanyaya balık yemeye götürürüm, dağ yoluna çay-kahve-sahlep vs. içmeye götürürüm, heykele, setbaşına, tophaneye götürürüm, Osmangazi, Orhangazi türbelerine götürürüm, Atatürk'ün evine götürürüm, Ulucami'ye götürürüm, İskender yemeye götürürüm, Şelale'ye götürürüm, Uludağ'a kaymaya götürürüm.... vs. vs.orası öle ama kendımızı zehırlemek olmaz mı bu:26:yada aman zehırlenırsem kendı elımle mı zehırlenelım dıyelım
öle kirlendı kı herşey neye elımızı atsak doğal değil bozuk kımıbılır ne çevre kıırlıliğde cabası ama zararı en aza ındırmek lazım
ben hıc öle kurabıye yemedım kekte yapmadımda sanırım ben cevızlı tarcınlı havuclu keklere devam edıcemm
aa evt sen daha yakınsın
gelırım ınş canm nerelerde gezdırcen benı
mudanyaya balık yemeye götürürüm, dağ yoluna çay-kahve-sahlep vs. içmeye götürürüm, heykele, setbaşına, tophaneye götürürüm, Osmangazi, Orhangazi türbelerine götürürüm, Atatürk'ün evine götürürüm, Ulucami'ye götürürüm, İskender yemeye götürürüm, Şelale'ye götürürüm, Uludağ'a kaymaya götürürüm.... vs. vs.
ben de bayılıyorum bu gülüşe
Bizde de öyledir, birinde toplanıp yaparız, yer içer evimize döneriz. Ama bazen de annemle boş zamanımızda açıp açıp buzluğa atardık. Çok değil ama bikaç pişirimlik yapardık. Ama yine de ailecek toplaşıp yapıp yemek kadar keyiflisi yok, özledim o toplantılarımızı
mudanyaya balık yemeye götürürüm, dağ yoluna çay-kahve-sahlep vs. içmeye götürürüm, heykele, setbaşına, tophaneye götürürüm, Osmangazi, Orhangazi türbelerine götürürüm, Atatürk'ün evine götürürüm, Ulucami'ye götürürüm, İskender yemeye götürürüm, Şelale'ye götürürüm, Uludağ'a kaymaya götürürüm.... vs. vs.
böcük gıda boyasını sormuşsun.
zararlı olanları da var zararsız olanı da benim aldığım aktarda 1,5 TL ye var mesela büyük ihtimalle o yenilebilir boya ama mutlaka zararı da vardı
benim aldığım 4 TL kadın kendisi şeker pancarı ile yapıyor hatta tarifini sordum sadece onu söyledi kırmızıuyı şeker pancarı ile yapıyorum araştır bul falan dedi.
yani yapmak istersen güvendiğin bir yerden alabilirsin yine de diğerlerini bile sık sık yemedikten sonra zararı olacğaını sanmam.
dışarıdan ufacık bişey alsak pasta falan onda bile fazlasıyla vardır
anladım cnm bıze kçükken hep boyalı şeyler zararlı dıye öğrettıler ama yedıklerımızde hep boyalı şekerlerdıelma şekerını falan cok severım ben uzun zamandır yemem o da boya sanırım demı
ben yapamamda sen yaparsan denemek için yerım
ben de kumpiri tercih ederim iskendere. hee bide kayhan pideli köftemiz meşhurdur, o da çok güzeldir.Tophaneye gittim Ulucamiye gittim bi tepeye çıktık çay içmeye bursa manzaralı
geldiğimde arkadaş beni gezdirmişti sağolsın ama şimdi hiç kk gelmiyor kendisi artık işleri yoğun
hepsinde resmim var hatta facede görmüşsündür
orada bi avmde iskender yediler kocamla ben ise kuımpi yedim :S
arabayla 20-30 dk fln sürüyor annemler. ama toplu taşımayla gitmek zor. her zaman araç yok. o yüzden eşimin arabayla götürmesi dışında yalnızken çok fazla gidemiyorum canım. iskenderi seviyorsan pideli köfteyi de seversin sen, aynı tarz çünkügerçektende aileyle yapilan hersey cok keyifli oluyor..
sen yakinsin dimi annene babana?
pis bogaz beni bitek iskender çekti
Oraninkide cok lezzetli ama yahu
ben de kumpiri tercih ederim iskendere. hee bide kayhan pideli köftemiz meşhurdur, o da çok güzeldir.gerçi sen köfteyi de sevmezsin di mi
resimleri görmedim canım, girip bakmaya fırsatım olmadı, yarın bakarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?