Sipaydi ye Yardım lütfen

ahh sipidim ahh benım kocem cok boşa para harcıoo tv altındakı raftan alırken lazım olur dedı aldı hıc lazım olmuo keşke o tv altındakı raftan alsaydık hıc değilse diğer odamın rengınede uyardı bıblo falan koyardım
çok canımı sıkarsa verırım bırıne dıyorum ama atmam açılmadı ble bırı kullansın hiç değilse
ben kocama desem şu köşe senın nerde işe yaramaz şey varsa doldurur ben onu durduruyorum ben kalabalık sevmıyorum o sevıo

bu evim geçen arkadaşa linkini vericem demiştim bakarsınız..

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/440490-evlimutluhuzurlu-evimiz.html

kurabiye ve pastam görüntü harika değil ama tadı fena değildi

Eki Görüntüle 631976
Eki Görüntüle 631977
Eki Görüntüle 631978
çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık sipaydicim:34::56:

haklısın cnm
benımde 4 yıla doğru gıdıyoruz bakalım 2 yıl daha düşünmuyorum:17:bu yıl sonu düşünürdumaslında ama bı sorun cıktı maddı olarak 1 yıl onun yüzünden ertelemem gerekecek:31:
maşallah epey olmuş sizin ne güzel. Genç evlenince hayatı yaşamaya daha çok vaktin oluyr:31: maddiyatta önemli tabi.. onu da düşünüyorum biraz. maddi olarak rahatlamadan pek düşünmüyorum ben de.

Günaydin kizlar :52::52::52:
Pastana bittim sipaydi yaaa sari kirmizi olmasi beni benden aldi özellikle :52::52::52: çok güzel olmus ya!!!
Valla masallah sanada Derya'yada ne yetenekleriniz var :53: hayatimda hiç kullanmadim seker hamuru, ne bileyim kullanmayida düsünmedim acikcasi ama heveslendirdiniz gördüklerimden sonra :31::31::31:

Deryacim etkilemek istemezdim canim benim seni, ama içine olumsuz düsünceler düsürme lütfen! Allahim hep hayirlisini veriyor, verirde insallah hepimiz için... Simdi cok sükür herseyin caresi var..
Esine süprizinide rahatca hazirliyorsun ya ne güzel :1:

böcük; yine rahat bi uyku cekmek kismet olmamis sana canim :1:

Speedy; evine daha öncede bakmistim yine baktim :1: çok güzel, Allah agiz tadiyla oturmak nasip eder insallah :54:

--- beterin beteri varmis nutelladan sonra ic camasirli kadinlar yüzünden acamicam bugün kkyi cok fazla :1:
günaydın canım hoşgeldin :54:
amatörce bişiler yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda :34:
Yok canım sadece senden kaynaklanmıyor etkilenmem, zaten genel olarak bu konuda biraz endişeliydim. İnşallah herşey gönlümüze göre olur...
Evet süprizimi de sorunsuz bir şekilde hazırlıyorum, inşallah yani :9:

Bu arada kızlar konu açılmışken sorayım. Benim de bi battaniyem var çift kişilik, şu tüylü olanlardan. makinam 8 kiloluk, acaba yıkayabilir miyim ki, çok ağır olur mu bilemiyorum:44:

yok anacm nerde bu akşam ınşallah uyyabılırım

bugün uykunu almadiysan kesin uyursun :37: biraz yor kendini temizlik falan yap bak nasil uyuyorsun :1:

Ben sana gaz veririm gıda boyasından SONRA bide bunu denersin canım buda çok kolay ama keyifle yapmak lazım yoksa sıkılabilirsin.
biz gslıyız ondan böyle 2 renk yaptım bide aldığım boya renkleri kısıtlıydı böyle yapmak geldi aklıma :1::1::1:
beni bıraksınlar mutfağa sabah girer akşama kadar değişik değişik şeyler yaparım dün yaptığıme eşim bayıldı ama ben sevmeedim:24::24:

amin canım sağol daha önce gördüğünü bilmiyordumç

valla gazi verirsin dogru :1: senin yüzünden bulastim gida boyasina :37: simdi ne yapsam renkli renkli diye düsünüp duruyorum :9:
aslinda duruma göre bazen keyif aliyorum sabirla ugrasiyorum bazende olsun bitsine tutuyorum biran önce sonuç almak için.. sabirsizim yani yaptigim sey hemen olsunda tadina bakayim istiyorum :17:

deneyebilirim bi ara seker hamurunu :38:

Helal olsun bacim bizde galatasarayliyiz :52::52::52:
Esin sevdi demek muffinleri, güzel duruyorlardi cidden ama senin damak tadina göre degildi demek :26:

Bende su domatesli muffinlere bakayimda bu aksam alisveriste malzemem yoksa alayim :44:

Öglen isyerindeki kizlar (topu topu 2 kisiler gerçi) bizim eve yemege gidicez, onlara manti yapicam bakalim sevcekler mi.. Ben yapmadim tabii kayinvalidem saolsun dügünde doldurmustu buzlugu mantiyla hâlâ bi sürü var.. Yeniden acicam onlari bitir diyip duruyor bana :52:
Ah yakin olsanizda mantinin degerini bilenlerle yemek daha baska olurdu :1:

ahh sipidim ahh benım kocem cok boşa para harcıoo tv altındakı raftan alırken lazım olur dedı aldı hıc lazım olmuo keşke o tv altındakı raftan alsaydık hıc değilse diğer odamın rengınede uyardı bıblo falan koyardım
çok canımı sıkarsa verırım bırıne dıyorum ama atmam açılmadı ble bırı kullansın hiç değilse
ben kocama desem şu köşe senın nerde işe yaramaz şey varsa doldurur ben onu durduruyorum ben kalabalık sevmıyorum o sevıo

ben pek sevmem bazen bizde tartışıyoruz ama alınca atacağımı bildiği için alamıyor.
en fazla evde durma süresi 1 ay falan :ssz::ssz::ssz:

benim makine 10 kglık ağır battaniyemi bile rahatlıkla yıkayabiliyorum. battaniyeyi at makineye boşluk kalıyor ise yıkar ama zor sığacak gibiyse riske girme
bide devirini düşür 1200 devir bizimki 400 de falan yıkıyorum ıslak çıkartıyorum direk kurutma makinesine:21:

çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık sipaydicim:34::56:

maşallah epey olmuş sizin ne güzel. Genç evlenince hayatı yaşamaya daha çok vaktin oluyr:31: maddiyatta önemli tabi.. onu da düşünüyorum biraz. maddi olarak rahatlamadan pek düşünmüyorum ben de.

günaydın canım hoşgeldin :54:
amatörce bişiler yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda :34:
Yok canım sadece senden kaynaklanmıyor etkilenmem, zaten genel olarak bu konuda biraz endişeliydim. İnşallah herşey gönlümüze göre olur...
Evet süprizimi de sorunsuz bir şekilde hazırlıyorum, inşallah yani :9:

Bu arada kızlar konu açılmışken sorayım. Benim de bi battaniyem var çift kişilik, şu tüylü olanlardan. makinam 8 kiloluk, acaba yıkayabilir miyim ki, çok ağır olur mu bilemiyorum:44:

hosbuldum canim :38:
yapiyosun yapiyosun masallah neresi amatörce, seker hamuruyla ugrasan insana saygim sonsuz :27: acayip sabir gerektiriyor :31:
son hallerinin resimlerini cekte sende gaz ver canim :17:

Battaniye ile ilgili bende bilmiyorum, cevabini bekliyorum ama ayni dert bende de var :31:
Sigmaz gibi geliyor makinaya ama denemedim hic :52:

bugün uykunu almadiysan kesin uyursun :37: biraz yor kendini temizlik falan yap bak nasil uyuyorsun :1:

valla gazi verirsin dogru :1: senin yüzünden bulastim gida boyasina :37: simdi ne yapsam renkli renkli diye düsünüp duruyorum :9:
aslinda duruma göre bazen keyif aliyorum sabirla ugrasiyorum bazende olsun bitsine tutuyorum biran önce sonuç almak için.. sabirsizim yani yaptigim sey hemen olsunda tadina bakayim istiyorum :17:

deneyebilirim bi ara seker hamurunu :38:

Helal olsun bacim bizde galatasarayliyiz :52::52::52:
Esin sevdi demek muffinleri, güzel duruyorlardi cidden ama senin damak tadina göre degildi demek :26:

Bende su domatesli muffinlere bakayimda bu aksam alisveriste malzemem yoksa alayim :44:

Öglen isyerindeki kizlar (topu topu 2 kisiler gerçi) bizim eve yemege gidicez, onlara manti yapicam bakalim sevcekler mi.. Ben yapmadim tabii kayinvalidem saolsun dügünde doldurmustu buzlugu mantiyla hâlâ bi sürü var.. Yeniden acicam onlari bitir diyip duruyor bana :52:
Ah yakin olsanizda mantinin degerini bilenlerle yemek daha baska olurdu :1:

pasta yapabilirsin gıda boyası ile kekini yap arasına renkli krema koy değişik olur.
muffini de benden önce deneyeceksin ben tuzlu pek sevemiyorum ne biliyim illa tatlı olacak :27::27::27:

aman onlar mantıdan ne anlar :1::1::1: bana yap sen çok severim ben:28::28:

koceme bı tatıl olsada gelsek :31:hıc tatılı yokkı ancak sabah yoldan gelcek dırek sıze gelcez zaten öğlenı bulur uymadan akşamda işe gtmesı gerekıyo
yada bı arkadaşından rıca edecek o gece yerıne sabahkıne değiştırırse gelırız cnm:48:
ayarların işte gelin

epey oldu evt:nazar:ama sankı dün gıbı
22 yaşında evlendım aslında erken anne olmakta güzeldır ama işte şartlar elvermıyo
ahh o maddıyat ahh:ssz:

dünde hıc yorulmadım bugunde oturuyorum iş yok:25:evdede kocem oluo iş etmıyorumkı yorulayım:31:

ben pek sevmem bazen bizde tartışıyoruz ama alınca atacağımı bildiği için alamıyor.

benim makine 10 kglık ağır battaniyemi bile rahatlıkla yıkayabiliyorum. battaniyeyi at makineye boşluk kalıyor ise yıkar ama zor sığacak gibiyse riske girme
bide devirini düşür 1200 devir bizimki 400 de falan yıkıyorum ıslak çıkartıyorum direk kurutma makinesine:21:

bızımkı 7 kg cnm hayatta olmaz aman rıske hıc grmeye değmez
pasta yapabilirsin gıda boyası ile kekini yap arasına renkli krema koy değişik olur.
muffini de benden önce deneyeceksin ben tuzlu pek sevemiyorum ne biliyim illa tatlı olacak :27::27::27:

ayarların işte gelin

gelırız cnm
bu h sonu görumcek
haftaya kuaför ıcın annemlerın oraya gtcem
3.hafta için kısmet dıyelım koceme desem zaten hemen gıdek der uymasamda olur der:9:cok sevıyo sızı:38:bende cok sevıyorum tabısı:48::48:

evet valla pasta olabilir bak :17: aklinla bin yasa yine :38:
kalp seklinde hazir pasta keki var mi ki acaba tanisma yildönümü için yapabilirim :26:

kahvaltilik niyetine yapicam muffinleri, biber domates peynir var içinde hem lezzetli olur insallah..

aynen yaa ne anlar onlar mantidan :19: neyse sana yapmakta kismet olur insallah :16:

hımm, hiç denemedim ama bi deneyeyim bakalım, boşluk kalacak mı:26:

hosbuldum canim :38:
yapiyosun yapiyosun masallah neresi amatörce, seker hamuruyla ugrasan insana saygim sonsuz :27: acayip sabir gerektiriyor :31:
son hallerinin resimlerini cekte sende gaz ver canim :17:

Battaniye ile ilgili bende bilmiyorum, cevabini bekliyorum ama ayni dert bende de var :31:
Sigmaz gibi geliyor makinaya ama denemedim hic :52:
çekerim ama işyerinde foto ekleyemiyoruz telden fln :50:
ben de hiç denemedim ama yıkanması gerekiyor o battaniyenin, denemek lazım bakalım :1:

epey oldu evt:nazar:ama sankı dün gıbı
22 yaşında evlendım aslında erken anne olmakta güzeldır ama işte şartlar elvermıyo
ahh o maddıyat ahh:ssz:

dünde hıc yorulmadım bugunde oturuyorum iş yok:25:evdede kocem oluo iş etmıyorumkı yorulayım:31:
maşallah size :nazar: olsun canım siz de birbirinize daha fazla vakit ayırmışsınız, evliliğinizi doya doya yaşamışsınızdır işte ne güzel.. hem daha senin için geç değil, güzel bir yaştasın :34:
bu arada bizim evimiz de sipaydinin evi gibi her daim bahar havasında, yazın çok serin oluyor, bize de gelebilirsiniz :34: :1:

hımm, hiç denemedim ama bi deneyeyim bakalım, boşluk kalacak mı:26:

çekerim ama işyerinde foto ekleyemiyoruz telden fln :50:
ben de hiç denemedim ama yıkanması gerekiyor o battaniyenin, denemek lazım bakalım :1:

maşallah size :nazar: olsun canım siz de birbirinize daha fazla vakit ayırmışsınız, evliliğinizi doya doya yaşamışsınızdır işte ne güzel.. hem daha senin için geç değil, güzel bir yaştasın :34:
bu arada bizim evimiz de sipaydinin evi gibi her daim bahar havasında, yazın çok serin oluyor, bize de gelebilirsiniz :34: :1:

:nazar::nazar:sağol cnm aynen öle ablamlar falan dıo ohh cocuk yokken gez dolaş en rahat sensın falan dıyolar hakket öle
ınşallah sorunlar hallolurda 2 yıla kadar yaparız yoksa menepoza grcem:1:hayrlısıyla tabıkı

senın ev nerdekı
cok ısterım ama benım arkadaşlarım hep avrupa yakasında kaldı bende anadolu yol en büyük sorun oldu evlenelı kk dan gtmedığım o kadar cok arkadaşım oldukı

bızımkı 7 kg cnm hayatta olmaz aman rıske hıc grmeye değmez

gelırız cnm
bu h sonu görumcek
haftaya kuaför ıcın annemlerın oraya gtcem
3.hafta için kısmet dıyelım koceme desem zaten hemen gıdek der uymasamda olur der:9:cok sevıyo sızı:38:bende cok sevıyorum tabısı:48::48:

ayarlayın gelin canım memnun oluruz bizde seviyoruz

evet valla pasta olabilir bak :17: aklinla bin yasa yine :38:
kalp seklinde hazir pasta keki var mi ki acaba tanisma yildönümü için yapabilirim :26:

kahvaltilik niyetine yapicam muffinleri, biber domates peynir var içinde hem lezzetli olur insallah..

aynen yaa ne anlar onlar mantidan :19: neyse sana yapmakta kismet olur insallah :16:

öyle hiç görmedim ama kalpli seramik bir kalıp al onda güzl oluyoe bende bi ara yapıyım hatta
en yakında kp doğum günü var ona olmaz hem haftaiçine geliyor zaten :17::17:
inşallah canım gelin bize komşu olun siz

ayarlayın gelin canım memnun oluruz bizde seviyoruz

öyle hiç görmedim ama kalpli seramik bir kalıp al onda güzl oluyoe bende bi ara yapıyım hatta
en yakında kp doğum günü var ona olmaz hem haftaiçine geliyor zaten :17::17:
inşallah canım gelin bize komşu olun siz

hmm keki kendin yap diyosun yani :26: o günden önce denemeler yapmam lazim ozaman, kalibi bulup alayimda :31:
bu sabah twitterda bi tarif paylastim cikolatali musslu bi pasta.. Cikolatayi beyaz cikolata kullanip renkli yapilabilir ama bilmiyorum lezzetli olur mu ki beyaz cikolatali pasta :26: neyse bakmak lazim deneme yanilma yoluyla :23:

yaparsin pastani bi gün önceden alir gidersin kp için iyi olur :56:

insallah diyorum komsuluk içinde :) bakalim bir iki tane baktik dün esimle, haftasonu babamlarla konusayim ne dicekler onlarda..

Son düzenleme:
hmm keki kendin yap diyosun yani :26: o günden önce denemeler yapmam lazim ozaman, kalibi bulup alayimda :31:
bu sabah twitterda bi tarif paylastim cikolatali musslu bi pasta.. Cikolatayi beyaz cikolata kullanip renkli yapilabilir ama bilmiyorum lezzetli olur mu ki beyaz cikolatali pasta :26: neyse bakmak lazim deneme yanilma yoluyla :23:

yaparsin pastani bi gün önceden alir gidersin kp için iyi olur :56:

insallah diyorum komsuluk içinde :) bakalim bir iki tane baktik dün esimle, haftasonu babamlarla konusayim ne dicekler onlarda..

NORMALDE kendim yapmıyorum yuvarlak kek alıyorum. sen kalp dediğin diye öyle hazır kek hiç görmedim kendin yap dedim.
meslea onları da tek renk yapıp renkli yapabilirsin kremasını da renkli yaparsın rengarenk olur.
internete bak gökkuşağı pasta diye :1: çok beğeniyorum ama üşeniyorum yapmaya :9::9: :16:

bi ara o tarife de bakarım şarjfa teelfonum :7::7:

kp yapamam canım evde yap işe getir akşam oraya götür hazır alırım daha yii uğraşamam onca git gelle:1: işten direk geçeriz çünkü :27::27:

NORMALDE kendim yapmıyorum yuvarlak kek alıyorum. sen kalp dediğin diye öyle hazır kek hiç görmedim kendin yap dedim.
meslea onları da tek renk yapıp renkli yapabilirsin kremasını da renkli yaparsın rengarenk olur.
internete bak gökkuşağı pasta diye :1: çok beğeniyorum ama üşeniyorum yapmaya :9::9: :16:

bi ara o tarife de bakarım şarjfa teelfonum :7::7:

kp yapamam canım evde yap işe getir akşam oraya götür hazır alırım daha yii uğraşamam onca git gelle:1: işten direk geçeriz çünkü :27::27:

ben daha hayatimda hiç pasta bile yapmadim :26:
ya bende el becerisi yok yani biseyi süsleme, dizayn yapma yetenegim sifir.. ondan cesaret edemedim pasta yapmaya..
denicem yinede :17:

inanmiyorum ne güzel duruyor :53::53::53:
$112110_31.jpg
keki renkli ama bunun, biz kremayi renklendirelim diyorduk :27:

oo ozaman hazir en güzeli canim ugrasma tabi.. :52:

ben daha hayatimda hiç pasta bile yapmadim :26:
ya bende el becerisi yok yani biseyi süsleme, dizayn yapma yetenegim sifir.. ondan cesaret edemedim pasta yapmaya..
denicem yinede :17:

inanmiyorum ne güzel duruyor :53::53::53:
Eki Görüntüle 632048
keki renkli ama bunun, biz kremayi renklendirelim diyorduk :27:

oo ozaman hazir en güzeli canim ugrasma tabi.. :52:

sen tam tersi yapacaksın canım benim :16::16: kreması renkli olacak :27::27::27:
harika duruyor hala yapamadım.

bende de çok fazla beceri yok ama sallaya sallaya tutturuyorum :36::36:

sen tam tersi yapacaksın canım benim :16::16: kreması renkli olacak :27::27::27:
harika duruyor hala yapamadım.

bende de çok fazla beceri yok ama sallaya sallaya tutturuyorum :36::36:

Allahim insanlar sallaya sallaya tutturuyor ben özene bezene yapiyorum tipsiz cikiyor adaletsizsin dünya :27::27::27:
:1::1::1:

evet cidden harika ötesi :17: bi blogta okudum 4 saat ugrasmis o pastayi yapan :53::53::53:
ama onun keki ugrastirmistir her biri ayri renkte olunca..
kremayi renklendirmek daha kolay :27:

Allahim insanlar sallaya sallaya tutturuyor ben özene bezene yapiyorum tipsiz cikiyor adaletsizsin dünya :27::27::27:
:1::1::1:

evet cidden harika ötesi :17: bi blogta okudum 4 saat ugrasmis o pastayi yapan :53::53::53:
ama onun keki ugrastirmistir her biri ayri renkte olunca..
kremayi renklendirmek daha kolay :27:

evet canım keki renklendirmek cidden uzun sürer :21: pişirmesi falan çok el oyalar :34:

afiyet olsun ben yedim geldim bugün spor yerine mantı var ne güzel :53:

Back