Sipaydi ye Yardım lütfen

ahh sipidim ahh benım kocem cok boşa para harcıoo tv altındakı raftan alırken lazım olur dedı aldı hıc lazım olmuo keşke o tv altındakı raftan alsaydık hıc değilse diğer odamın rengınede uyardı bıblo falan koyardım
çok canımı sıkarsa verırım bırıne dıyorum ama atmam açılmadı ble bırı kullansın hiç değilse
ben kocama desem şu köşe senın nerde işe yaramaz şey varsa doldurur ben onu durduruyorum ben kalabalık sevmıyorum o sevıo

çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık sipaydicim

maşallah epey olmuş sizin ne güzel. Genç evlenince hayatı yaşamaya daha çok vaktin oluyr maddiyatta önemli tabi.. onu da düşünüyorum biraz. maddi olarak rahatlamadan pek düşünmüyorum ben de.

günaydın canım hoşgeldin
amatörce bişiler yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda
Yok canım sadece senden kaynaklanmıyor etkilenmem, zaten genel olarak bu konuda biraz endişeliydim. İnşallah herşey gönlümüze göre olur...
Evet süprizimi de sorunsuz bir şekilde hazırlıyorum, inşallah yani

Bu arada kızlar konu açılmışken sorayım. Benim de bi battaniyem var çift kişilik, şu tüylü olanlardan. makinam 8 kiloluk, acaba yıkayabilir miyim ki, çok ağır olur mu bilemiyorum:44:

yok anacm nerde bu akşam ınşallah uyyabılırım

bugün uykunu almadiysan kesin uyursun biraz yor kendini temizlik falan yap bak nasil uyuyorsun

valla gazi verirsin dogru senin yüzünden bulastim gida boyasina simdi ne yapsam renkli renkli diye düsünüp duruyorum
aslinda duruma göre bazen keyif aliyorum sabirla ugrasiyorum bazende olsun bitsine tutuyorum biran önce sonuç almak için.. sabirsizim yani yaptigim sey hemen olsunda tadina bakayim istiyorum

deneyebilirim bi ara seker hamurunu

Helal olsun bacim bizde galatasarayliyiz
Esin sevdi demek muffinleri, güzel duruyorlardi cidden ama senin damak tadina göre degildi demek :26:

Bende su domatesli muffinlere bakayimda bu aksam alisveriste malzemem yoksa alayim :44:

Öglen isyerindeki kizlar (topu topu 2 kisiler gerçi) bizim eve yemege gidicez, onlara manti yapicam bakalim sevcekler mi.. Ben yapmadim tabii kayinvalidem saolsun dügünde doldurmustu buzlugu mantiyla hâlâ bi sürü var.. Yeniden acicam onlari bitir diyip duruyor bana
Ah yakin olsanizda mantinin degerini bilenlerle yemek daha baska olurdu

ben pek sevmem bazen bizde tartışıyoruz ama alınca atacağımı bildiği için alamıyor.
en fazla evde durma süresi 1 ay falan

benim makine 10 kglık ağır battaniyemi bile rahatlıkla yıkayabiliyorum. battaniyeyi at makineye boşluk kalıyor ise yıkar ama zor sığacak gibiyse riske girme
bide devirini düşür 1200 devir bizimki 400 de falan yıkıyorum ıslak çıkartıyorum direk kurutma makinesine

hosbuldum canim
yapiyosun yapiyosun masallah neresi amatörce, seker hamuruyla ugrasan insana saygim sonsuz acayip sabir gerektiriyor
son hallerinin resimlerini cekte sende gaz ver canim

Battaniye ile ilgili bende bilmiyorum, cevabini bekliyorum ama ayni dert bende de var
Sigmaz gibi geliyor makinaya ama denemedim hic

pasta yapabilirsin gıda boyası ile kekini yap arasına renkli krema koy değişik olur.
muffini de benden önce deneyeceksin ben tuzlu pek sevemiyorum ne biliyim illa tatlı olacak

aman onlar mantıdan ne anlar bana yap sen çok severim ben

ayarların işte gelin

maşallah epey olmuş sizin ne güzel. Genç evlenince hayatı yaşamaya daha çok vaktin oluyr maddiyatta önemli tabi.. onu da düşünüyorum biraz. maddi olarak rahatlamadan pek düşünmüyorum ben de.

epey oldu evtama sankı dün gıbı
22 yaşında evlendım aslında erken anne olmakta güzeldır ama işte şartlar elvermıyo
ahh o maddıyat ahh
bugün uykunu almadiysan kesin uyursun biraz yor kendini temizlik falan yap bak nasil uyuyorsun

dünde hıc yorulmadım bugunde oturuyorum iş yokevdede kocem oluo iş etmıyorumkı yorulayım

bızımkı 7 kg cnm hayatta olmaz aman rıske hıc grmeye değmez

gelırız cnm
bu h sonu görumcek
haftaya kuaför ıcın annemlerın oraya gtcem
3.hafta için kısmet dıyelım koceme desem zaten hemen gıdek der uymasamda olur dercok sevıyo sızıbende cok sevıyorum tabısı

evet valla pasta olabilir bak aklinla bin yasa yine
kalp seklinde hazir pasta keki var mi ki acaba tanisma yildönümü için yapabilirim :26:

kahvaltilik niyetine yapicam muffinleri, biber domates peynir var içinde hem lezzetli olur insallah..

aynen yaa ne anlar onlar mantidan neyse sana yapmakta kismet olur insallah

hımm, hiç denemedim ama bi deneyeyim bakalım, boşluk kalacak mı:26:

çekerim ama işyerinde foto ekleyemiyoruz telden fln
ben de hiç denemedim ama yıkanması gerekiyor o battaniyenin, denemek lazım bakalım

maşallah size olsun canım siz de birbirinize daha fazla vakit ayırmışsınız, evliliğinizi doya doya yaşamışsınızdır işte ne güzel.. hem daha senin için geç değil, güzel bir yaştasın
bu arada bizim evimiz de sipaydinin evi gibi her daim bahar havasında, yazın çok serin oluyor, bize de gelebilirsiniz

sağol cnm aynen öle ablamlar falan dıo ohh cocuk yokken gez dolaş en rahat sensın falan dıyolar hakket öle
ınşallah sorunlar hallolurda 2 yıla kadar yaparız yoksa menepoza grcemhayrlısıyla tabıkı

senın ev nerdekı
cok ısterım ama benım arkadaşlarım hep avrupa yakasında kaldı bende anadolu yol en büyük sorun oldu evlenelı kk dan gtmedığım o kadar cok arkadaşım oldukı

ayarlayın gelin canım memnun oluruz bizde seviyoruz

öyle hiç görmedim ama kalpli seramik bir kalıp al onda güzl oluyoe bende bi ara yapıyım hatta
en yakında kp doğum günü var ona olmaz hem haftaiçine geliyor zaten
inşallah canım gelin bize komşu olun siz

hmm keki kendin yap diyosun yani :26: o günden önce denemeler yapmam lazim ozaman, kalibi bulup alayimda
bu sabah twitterda bi tarif paylastim cikolatali musslu bi pasta.. Cikolatayi beyaz cikolata kullanip renkli yapilabilir ama bilmiyorum lezzetli olur mu ki beyaz cikolatali pasta :26: neyse bakmak lazim deneme yanilma yoluyla

yaparsin pastani bi gün önceden alir gidersin kp için iyi olur

insallah diyorum komsuluk içinde :) bakalim bir iki tane baktik dün esimle, haftasonu babamlarla konusayim ne dicekler onlarda..

Son düzenleme:

NORMALDE kendim yapmıyorum yuvarlak kek alıyorum. sen kalp dediğin diye öyle hazır kek hiç görmedim kendin yap dedim.
meslea onları da tek renk yapıp renkli yapabilirsin kremasını da renkli yaparsın rengarenk olur.
internete bak gökkuşağı pasta diye çok beğeniyorum ama üşeniyorum yapmaya

bi ara o tarife de bakarım şarjfa teelfonum

kp yapamam canım evde yap işe getir akşam oraya götür hazır alırım daha yii uğraşamam onca git gelle işten direk geçeriz çünkü

ben daha hayatimda hiç pasta bile yapmadim :26:
ya bende el becerisi yok yani biseyi süsleme, dizayn yapma yetenegim sifir.. ondan cesaret edemedim pasta yapmaya..
denicem yinede

inanmiyorum ne güzel duruyor

keki renkli ama bunun, biz kremayi renklendirelim diyorduk

oo ozaman hazir en güzeli canim ugrasma tabi..

sen tam tersi yapacaksın canım benim kreması renkli olacak
harika duruyor hala yapamadım.

bende de çok fazla beceri yok ama sallaya sallaya tutturuyorum

sen tam tersi yapacaksın canım benim kreması renkli olacak
harika duruyor hala yapamadım.

bende de çok fazla beceri yok ama sallaya sallaya tutturuyorum

Allahim insanlar sallaya sallaya tutturuyor ben özene bezene yapiyorum tipsiz cikiyor adaletsizsin dünya

evet cidden harika ötesi bi blogta okudum 4 saat ugrasmis o pastayi yapan
ama onun keki ugrastirmistir her biri ayri renkte olunca..
kremayi renklendirmek daha kolay

evet canım keki renklendirmek cidden uzun sürer pişirmesi falan çok el oyalar

afiyet olsun ben yedim geldim bugün spor yerine mantı var ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…