- 5 Şubat 2012
- 3.987
- 2.615
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.821
en azından kötü bişey söylememiş.
ona göre çıkarsın o zaman ama gelmedin diye yıllık izninde keserse boş yere iznin gitmiş olur
hamile olabilir miinsüpriz bir bebek
Tatlıkedicim bu arada başka yöntem kullanıyor musunuz siz?
buarada kardeşim pasta için malzemeler süsler falan almış bugün
bakalım nasıl bişiy çıkcak hazır pasta tabanı almış 15-20 kişilik diyo yuvarlakmış 3 katlı olcakmış
inşallah güzel olursevgilime süpriz olcak haberi yok
valla hiç yıllık izninden keserim demedi ama kesersede yapcak bişey yok napıyım perşmbe 1-2 saat belki gecikirim ama gelirim artık bana kibarca gel dedi Allah'tan bişiy sölemedi neyse napalım kısmet gelirim artık
sanmam canim korunuyoruz :26: koruma yüzde yüz olmasada sanmam ne bileyim insan hisseder heralde
dedigim gibi suanda bile agrim var hani regl gelmeden önce ufak ufak sanci olur ya öyle.. gelsede rahatlasam :18:
anladım canım bizimde öyleydi hapı bıraktıysan uzun süre hastalanmayı unut zaten bende de öyle tepki göstermişti.
kaç ay çektim bir ay normale dönüyordum 2*3 ay hastalanmıyordum falan yani
artık düzene girdi gibi 3 aşşağı 5 yukarı düzeldik
haklisin sanirim düzensizlik olmazsa olmuyor hapi birakanlarda.. insallah düzene girerim bende biran önce.. :26:
hee pre. kullanırken hapı keşke kullanmasaymışsınız, gerek yokmuş yaniprez. kullaniyoruz canim, hap kullanirken bile onu kullaniyoduk cifte koruma olsun diye
sen ne yaptin biraktin mi?
olur olur, çok güzel olur canımbuarada kardeşim pasta için malzemeler süsler falan almış bugün
bakalım nasıl bişiy çıkcak hazır pasta tabanı almış 15-20 kişilik diyo yuvarlakmış 3 katlı olcakmış
inşallah güzel olursevgilime süpriz olcak haberi yok
aaa senin blogun mu var tatlım, hani hani hani
okuyorum da
bir türlü yazamıyorum iyi mi
her gün yazmamı engellicek bişi çıakrıyorlar
bloga yazı yazdım
kaçç aydır hazır bekliyordu
toparladım onu yayınladım
bari bu ara yazayım biraz
girersin canım olmuyorum diye stres yapma ama
hee pre. kullanırken hapı keşke kullanmasaymışsınız, gerek yokmuş yani
ben daha bırakmadım, doktorum devam edebilirsin dedi. şimdilik ediyorum. martta fln bırakacağım heralde planlarımızda değişiklik olmazs
olur olur, çok güzel olur canım
karnim agrimasa aklima gelmicek zaten rahatim böylehatta türkiyeye gidip gelene kadar olmasada olur havuzun denizin tadini cikarmak istiyorum :)
birAz daha devam canım, hemen hazırlık olmayacak. hormonlarım fln bi düzene girsin, maddiyatımız da düzene girsin, öyle inşallahkarnim agrimasa aklima gelmicek zaten rahatim böylehatta türkiyeye gidip gelene kadar olmasada olur havuzun denizin tadini cikarmak istiyorum :)
ah iste aptal kafam diyorum simdi
hadi bakalim seninde az kalmis, sonra korunmaya devammi yoksa bebis icin hazirliklar olur mu
--
hakkaten röfleli senin blogun nerdeee :)
aynen boşuna kullanmışsın.keşke daha erken bıraksaydın.
yaz gelsin valla hemen mayıs ayı gelsin eşimin sınav sonucunu merak ediyorum
birAz daha devam canım, hemen hazırlık olmayacak. hormonlarım fln bi düzene girsin, maddiyatımız da düzene girsin, öyle inşallah
keske hiç baslamasaymisim diyorum ben ama neyse olan oldu, dersimi aldim ben
valla mayis haziran hatta temmuz gelsinde bitsin yaaa agustos olsun hemen
mayis'a da az kaldi napiyor hazirlaniyor mu esin sinavlarina?
insallah hayirlisi olsun canim
hazırlanıyor canım bir sürü çıktı aldık tek tek okuyor çiziyr ama bana kalsa daha da önem vermeli çokta sıkmak istemiyorum o ayrı
içinden gelmesi lazim çalisabilmesi için :26: zorladikca ters tepki edebilir :26:
bu arada siz esinize/sevgilinize burdan yada burdaki arkadaslarinizdan bahsettiniz mi?
Aminnnnkeske hiç baslamasaymisim diyorum ben ama neyse olan oldu, dersimi aldim ben
valla mayis haziran hatta temmuz gelsinde bitsin yaaa agustos olsun hemen
mayis'a da az kaldi napiyor hazirlaniyor mu esin sinavlarina?
insallah hayirlisi olsun canim
hayır ben bahsetmedim, çünkü o askerdeyken burayı buldum ve acayip güzel arkadaşlıklar edindim burda. Sürekli telefonlaştığım her mutluluğumu sıkıntımı paylaştığım dostlar edindim. Ama o askerdeyken anlatamadım bunları ona. Şimdi anlatırsam neden anlatmadın diye kızacak. O yüzden uygun bir zamanını kolluyorum anlatmak için. Çünkü burdaki arkadaşlarımı artık tanımasını istiyorum onun da.içinden gelmesi lazim çalisabilmesi için :26: zorladikca ters tepki edebilir :26:
bu arada siz esinize/sevgilinize burdan yada burdaki arkadaslarinizdan bahsettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?