Sipaydi ye Yardım lütfen

en azından kötü bişey söylememiş.
ona göre çıkarsın o zaman ama gelmedin diye yıllık izninde keserse boş yere iznin gitmiş olur

valla hiç yıllık izninden keserim demedi ama kesersede yapcak bişey yok napıyım perşmbe 1-2 saat belki gecikirim ama gelirim artık bana kibarca gel dedi Allah'tan bişiy sölemedi neyse napalım kısmet gelirim artık

buarada kardeşim pasta için malzemeler süsler falan almış bugün

bakalım nasıl bişiy çıkcak hazır pasta tabanı almış 15-20 kişilik diyo yuvarlakmış 3 katlı olcakmış

inşallah güzel olur sevgilime süpriz olcak haberi yok

ayy ne cesaret üstüste nasil koycaksiniz ya düserse
insallah gönlüne göre olur canim hersey

Son düzenleme:

daha nişan falan var ya onun için dedim bide o zaman izin alacaksın.

sanmam canim korunuyoruz :26: koruma yüzde yüz olmasada sanmam ne bileyim insan hisseder heralde

dedigim gibi suanda bile agrim var hani regl gelmeden önce ufak ufak sanci olur ya öyle.. gelsede rahatlasam :18:

anladım canım bizimde öyleydi hapı bıraktıysan uzun süre hastalanmayı unut zaten bende de öyle tepki göstermişti.
kaç ay çektim bir ay normale dönüyordum 2*3 ay hastalanmıyordum falan yani
artık düzene girdi gibi 3 aşşağı 5 yukarı düzeldik

haklisin sanirim düzensizlik olmazsa olmuyor hapi birakanlarda.. insallah düzene girerim bende biran önce.. :26:

okuyorum da
bir türlü yazamıyorum iyi mi

her gün yazmamı engellicek bişi çıakrıyorlar

bloga yazı yazdım
kaçç aydır hazır bekliyordu
toparladım onu yayınladım
bari bu ara yazayım biraz

prez. kullaniyoruz canim, hap kullanirken bile onu kullaniyoduk cifte koruma olsun diye
sen ne yaptin biraktin mi?
hee pre. kullanırken hapı keşke kullanmasaymışsınız, gerek yokmuş yani
ben daha bırakmadım, doktorum devam edebilirsin dedi. şimdilik ediyorum. martta fln bırakacağım heralde planlarımızda değişiklik olmazs

olur olur, çok güzel olur canım

girersin canım olmuyorum diye stres yapma ama

karnim agrimasa aklima gelmicek zaten rahatim böyle hatta türkiyeye gidip gelene kadar olmasada olur havuzun denizin tadini cikarmak istiyorum :)

ah iste aptal kafam diyorum simdi
hadi bakalim seninde az kalmis, sonra korunmaya devammi yoksa bebis icin hazirliklar olur mu

--
hakkaten röfleli senin blogun nerdeee :)

Son düzenleme:
birAz daha devam canım, hemen hazırlık olmayacak. hormonlarım fln bi düzene girsin, maddiyatımız da düzene girsin, öyle inşallah

aynen boşuna kullanmışsın. keşke daha erken bıraksaydın.
yaz gelsin valla hemen mayıs ayı gelsin eşimin sınav sonucunu merak ediyorum

keske hiç baslamasaymisim diyorum ben ama neyse olan oldu, dersimi aldim ben
valla mayis haziran hatta temmuz gelsinde bitsin yaaa agustos olsun hemen
mayis'a da az kaldi napiyor hazirlaniyor mu esin sinavlarina?

birAz daha devam canım, hemen hazırlık olmayacak. hormonlarım fln bi düzene girsin, maddiyatımız da düzene girsin, öyle inşallah

insallah hayirlisi olsun canim

hazırlanıyor canım bir sürü çıktı aldık tek tek okuyor çiziyr ama bana kalsa daha da önem vermeli çokta sıkmak istemiyorum o ayrı

içinden gelmesi lazim çalisabilmesi için :26: zorladikca ters tepki edebilir :26:

bu arada siz esinize/sevgilinize burdan yada burdaki arkadaslarinizdan bahsettiniz mi?
hayır ben bahsetmedim, çünkü o askerdeyken burayı buldum ve acayip güzel arkadaşlıklar edindim burda. Sürekli telefonlaştığım her mutluluğumu sıkıntımı paylaştığım dostlar edindim. Ama o askerdeyken anlatamadım bunları ona. Şimdi anlatırsam neden anlatmadın diye kızacak. O yüzden uygun bir zamanını kolluyorum anlatmak için. Çünkü burdaki arkadaşlarımı artık tanımasını istiyorum onun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…