Sipaydi ye Yardım lütfen

ben karnıbaharın ya kızartmasını yapıyorum sadece yogurtla yada beşamel soslu bol kaşarlı yapıyorum harika oluyor kocamansa karnıbaharınız yarısını sonra beşamel soslu yap üstünüde kaşarla kapatırsınnn

aklında bulunsun canım evde kendinde yapabilirsin

öyle denedim ama bizimki koca karnıbahar yemiyor midye gibi dedim kandırdım bakalım yiyecek mi

öyle denedim ama bizimki koca karnıbahar yemiyor midye gibi dedim kandırdım bakalım yiyecek mi

Karnıbahar yenmez mi yaa inşallah begenir bi başlangıç yaparsınız yemek seçmesi senin için çok zor

röflelimmm güzelimm canımmm dur kız bi yavaşş

hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanda bu ne hız

evtt aynı renkleri aldım
bende hiç olmadığı için aldım bunları

beyazı ikisininde üstüne giyerim dedim

mutlummm bul kuzum bişiler

aslında şmdi almıcaktımda bu ay ekstra para gelecek
onu buna yatırdım
düğün üstü zor olur almak

Son düzenleme:

bu tarz bişiy alırsın ama bence bekle canımm bak inanki havalar azcık ısınsın neler neler çıkar için gider şimdi gerçi şimdi ucuzdurda ama bilemedim ki bide plaj terliği lazım sana

çantada tabi

sen kaşındın bebeğim battı balık yan gider

bunlar çok güzel amaaaa
özellikle terliklere bayıldımmmmm
nerden bulurum ki :26:

aynen mutlum şimdi bayağı uygun fiyatları
yaza kalınca masraflar çıkacak
biliorum almaktan vazgeçicem

oldu işte hazır bile yemekle uğraşmam dersen dışardan ayarla sen pasta al

disardan pasta yiyemiyoruz malesef canim içine alkol koyuyorlar
oraya gelince dadaniyorum pastaya ve söbiyete

hâlâ denicem su besamel soslu karnibahari ama haslamaya korkuyorum kokusundan tiksincem diye
kizartma fikri daha yatkin ama su asamada degil istedigim kiloya gelince yaparim

midye gibiyi okuyunca aynen böyle oldum

röfleli valla hepsi cok hos ama o mor rengi takim degil mi? keske alt ve üst takim olsa
saçlarin açik renk ya baya yakisicak sana sanirim
mor hastaligi var bende ya

sipaydi 10 bikini yetti mi bari
bende 2 tanecik vardi bi onu giydim bi öbürünü

ne 10 bikini mi

benim 2 tane bikinim var senelerdir giyiyorum dicem ama yalan olcak 4-5 senedir adam gibi tatil yapmadım haftasonu kaçamağı yaptım ancak onlarada artık veda etme zamanım geldi hatta

doru sölüyosunn buluruz bacımmm ya sen meraklanmaa

buarada kızlar azönce sevgilim aradı annesi aramış demişki cmt yüzükleri takıverelim hazır gitmişken demiş
Allah'ım sana geliyorumm yarrabbim yüzük nerde hanii bunlar iice sıyırdılar
Belki isticeklermiş off napcam ben ya ya babam vermezse ki vermez bi sorun çıkartırsa yaa :26::26::26: aslına bakarsanız bende çok uzasın istemiyorum çünkü uzuzn yoldan geliyorlar sürekli gel git olmuyor

bende takım istedim ama morda model yoktu bende alt üst ayrı renk aldım bakalım nasıl gelecek

benim yılllarrr önce vardı bikinim ama o zaman 38 bedenmişim : fiii tarihindne kalma yani

bence istesinler
babanda biz biraz düşünelim falan der
daha iyi olur ynai
hem prosedürler yerine gelmiş olur

aslında yüzük takılsa da güzel olur ama
hazırlık yapmak lazım ona

neee yüzük mü
çifte heyecan babanin vermem dedigine bakma canim, o an oturup konusurlarsa uygun olani yapacaktir.. belkide oda istemez sürekli git gel yapmalarini...
hayirlisi canim

ooooooooooooooooo mutluuu, yüzük heee hadi bakalımmm :123: :118:
bu arada kedicik ben san sen gelene kadar anca bulurum foto dediydim ya, hakkaten öle oldu
ekliyorum şimdi

O ZAMNA evde kendin bişeyler yaparsın. alkollü pasta da iğrenç olur be..

midyeyi çok seviyorum tadını ona benzettim.

evet canım valla yetti her gün 3 kere değiştirdim neredeyse yemeğe giderken önce odaya çıktık hem bikinilerimi giydim. hemde ıslak kalmamış oldum.
bazılarının resimleri vardı ama hala burada var mı bilmiyorum

ne 10 bikini mi

benim 2 tane bikinim var senelerdir giyiyorum dicem ama yalan olcak 4-5 senedir adam gibi tatil yapmadım haftasonu kaçamağı yaptım ancak onlarada artık veda etme zamanım geldi hatta

evet canm seviyorum her yaz alıyorum eşimin arkadaşı da getirmişti bi kaç tane 10 tane oldu.

acele etmesinler önce bi aileler tanışsın ne o öyle yangondan mal kaçırırı gibi beklesinler baban ne zaman gün verirse o zaman gelecekler.
şimdi pardon ama istemeye gelmiyorlar mı

ooooooooooooooooo mutluuu, yüzük heee hadi bakalımmm :123: :118:
bu arada kedicik ben san sen gelene kadar anca bulurum foto dediydim ya, hakkaten öle oldu
ekliyorum şimdi

hahah harikasin hatun, bakicam simdi

bende cok severim midyeyi sirf böyle dedin diye denicem bunu! kaydettim hemen dosyama
yaparim canim kendim insallah.. dedigim gibi müffin kabim var küçük kalpli onlarla yaparim biseyler..
O domatesli biberli kekide kaydettim ilgimi cekti valla evde biber olsa bugun yapacaktim yani
Saolasin valla orjinal fikirlerine bayiliyorum senin

Bi kere ben Islak birakmistim nasilsa sicak hava diye balayinin sonuna dogru kasiklarimdan agriyla kivrandim hakkaten degisik bikini iyi oluyor! bu senede bi tane alayim

Deryaw birinci fotoya bittim, gözlerin yesil sanirsam?
düz saçta yakisiyor baya sana!
iki türdede çok güzelsin masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…