- 5 Şubat 2012
- 3.993
- 2.631
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.261
karnıbahar midye gibi oluyor bayıldım ben.. eşim dün koca bir karnıbahar almış en kısa sürede yapacağım :125:
benim düşündüğüm ufak kek kalıbıydı büyükse de yapma en iyisi kapıt çıkması da daha kolay
çok güzell gözüküyorr
ama ben cuma gecesi orda olcam maalesef burdan yapıp götürme şansımda yok yollarda perişan olur eşyalarım falanda var
bunuda isteyemem bizimkinlerden istesem yaparlar sağolsunlar ama gıda boyası falan arattırıp yormak istemiyorum bidaki geldiklerinde inşallah ben malzemelerimi alıp giderim ozaman yaparım
bunuda
ben karnıbaharın ya kızartmasını yapıyorum sadece yogurtla yada beşamel soslu bol kaşarlı yapıyorum harika oluyorkocamansa karnıbaharınız yarısını sonra beşamel soslu yap üstünüde kaşarla kapatırsınnn
öyle denedim ama bizimki koca karnıbahar yemiyor midye gibi dedim kandırdım bakalım yiyecek mi
Eki Görüntüle 621366
Eki Görüntüle 621367
Eki Görüntüle 621368
Eki Görüntüle 621369
Balayı için alışverişte yaptım ben
Eki Görüntüle 621366
Eki Görüntüle 621367
Eki Görüntüle 621368
Eki Görüntüle 621369
Balayı için alışverişte yaptım ben
oldu işte hazır bileyemekle uğraşmam dersen dışardan ayarla sen pasta al
ben karnıbaharın ya kızartmasını yapıyorum sadece yogurtla yada beşamel soslu bol kaşarlı yapıyorum harika oluyorkocamansa karnıbaharınız yarısını sonra beşamel soslu yap üstünüde kaşarla kapatırsınnn
öyle denedim ama bizimki koca karnıbahar yemiyor midye gibi dedim kandırdım bakalım yiyecek mi
hepsi çok şirin bunların renkleri de böyle mi ?
mutlu aslında yemek seçmez yapınca mutlaka yer ama severek yemediği yemeklerden birisidir. prasayı asla yemez
ben balayında 10 bikini 1 mayokini ile gittim sürekli bikini değiştiriyordum
evtt aynı renkleri aldım
bende hiç olmadığı için aldım bunları
beyazı ikisininde üstüne giyerim dedim
mutlummm bul kuzum bişiler
aslında şmdi almıcaktımda bu ay ekstra para gelecek
onu buna yatırdım
düğün üstü zor olur almak
disardan pasta yiyemiyoruz malesef canimiçine alkol koyuyorlar
oraya gelince dadaniyorum pastaya ve söbiyete
hâlâ denicem su besamel soslu karnibahari ama haslamaya korkuyorum kokusundan tiksincem diye
kizartma fikri daha yatkin ama su asamada degilistedigim kiloya gelince yaparim
midye gibiyi okuyunca aynen böyle oldum
röfleli valla hepsi cok hos ama o mor rengi takim degil mi? keske alt ve üst takim olsa
saçlarin açik renk ya baya yakisicak sana sanirim
mor hastaligi var bende ya
sipaydi 10 bikini yetti mi bari
bende 2 tanecik vardi bi onu giydim bi öbürünü
ne 10 bikini mi
benim 2 tane bikinim var senelerdir giyiyorum dicem ama yalan olcak 4-5 senedir adam gibi tatil yapmadım haftasonu kaçamağı yaptım ancak onlarada artık veda etme zamanım geldi hatta
doru sölüyosunn buluruz bacımmm ya sen meraklanmaa
buarada kızlar azönce sevgilim aradı annesi aramış demişki cmt yüzükleri takıverelim hazır gitmişken demiş
Allah'ım sana geliyorumm yarrabbim yüzük nerde hanii bunlar iice sıyırdılar
Belki isticeklermiş off napcam ben ya ya babam vermezse ki vermez bi sorun çıkartırsa yaa :26::26::26: aslına bakarsanız bende çok uzasın istemiyorum çünkü uzuzn yoldan geliyorlar sürekli gel git olmuyor
ne 10 bikini mi
benim 2 tane bikinim var senelerdir giyiyorum dicem ama yalan olcak 4-5 senedir adam gibi tatil yapmadım haftasonu kaçamağı yaptım ancak onlarada artık veda etme zamanım geldi hatta
doru sölüyosunn buluruz bacımmm ya sen meraklanmaa
buarada kızlar azönce sevgilim aradı annesi aramış demişki cmt yüzükleri takıverelim hazır gitmişken demiş
Allah'ım sana geliyorumm yarrabbim yüzük nerde hanii bunlar iice sıyırdılar
Belki isticeklermiş off napcam ben ya ya babam vermezse ki vermez bi sorun çıkartırsa yaa :26::26::26: aslına bakarsanız bende çok uzasın istemiyorum çünkü uzuzn yoldan geliyorlar sürekli gel git olmuyor
bende takım istedim ama morda model yoktubende alt üst ayrı renk aldım bakalım nasıl gelecek
benim yılllarrr önce vardı bikinim ama o zaman 38 bedenmişim :fiii tarihindne kalma yani
disardan pasta yiyemiyoruz malesef canimiçine alkol koyuyorlar
oraya gelince dadaniyorum pastaya ve söbiyete
midye gibiyi okuyunca aynen böyle oldum
sipaydi 10 bikini yetti mi bari
bende 2 tanecik vardi bi onu giydim bi öbürünü
ne 10 bikini mi
ooooooooooooooooo mutluuu, yüzük heee hadi bakalımmm:123: :118:
bu arada kedicik ben san sen gelene kadar anca bulurum foto dediydim ya, hakkaten öle oldu
ekliyorum şimdi
O ZAMNA evde kendin bişeyler yaparsın. alkollü pasta da iğrenç olur be..
midyeyi çok seviyorum tadını ona benzettim.
evet canım valla yetti her gün 3 kere değiştirdim neredeyse yemeğe giderken önce odaya çıktık hem bikinilerimi giydim. hemde ıslak kalmamış oldum.
bazılarının resimleri vardı ama hala burada var mı bilmiyorum
bunlar çok güzel amaaaa
özellikle terliklere bayıldımmmmm
nerden bulurum ki :26:
aynen mutlum şimdi bayağı uygun fiyatları
yaza kalınca masraflar çıkacak
biliorum almaktan vazgeçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?