- 5 Şubat 2012
- 3.996
- 2.636
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.221
aaaaaaa cidden miben de hem kıvırcık hem de kızılım, hakkaten kafadaş olmuşuz
aşk balonu bulabilirsem iyi fikir aslında.. kitap da düşünmüştüm ama beilmiyorum, benimkinin çok ilgisini çekmeyebilir, yani çok fazla heyecanlanmaz kitaba diye düşünüyorum..
evimi de sana faceden yazayım canım
izin haketse de yazın işleri çok yoğun, izin vermezler. ama zaten anca seneye kışa izin hakedecek canım. evet düşün düşün nereye kadar. ben belli bi süre daha bekleyip sonra olayları akışına bırakmayı düşünüyorum sanırım.. Artık ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin diye dua edeceğim
Günaydin kizlaro kadar cok yazmissiniz ki neye cevap verecegimi sasirdim
1) Burç uyumu burdan : Burç Uyumu - Burç Uyumları - Burçların Uyumu - Burclar.Net
2) Mutluuuuuuu canim cok güzel bi secim yapmissin gri elbise bence süper ötesi
3) Speedycim koydugun o saç modeli su an bendede varsaçlarim perma + koyu kizil
4) Deryaw seninle kafada$ta mi olduk
5) Röfleli; aldiklarin cok güzel canim hele saça takilan sey harikaymis
aaaaaaa cidden miben de hem kıvırcık hem de kızılım, hakkaten kafadaş olmuşuz
Ay speedy rüyani hatirladim; sevinecegin bi haber alicaksin, hayirdir insallah :80:
Okurken o huzuru ben hissettim resmen
Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin insallahne güzel sizin 3üncü yaziniz olcak, zamani artik
bizim ikinci yazimiz olcak Allahin izniyle, yazdan sonra belki artik zamani diyoruz ikimizde
Hani diyordum ya kayinvalidemler falan bisey demiyor cocuk icin diye, gecen dogum günümde bebek atkisi, sapkasi, biberonu falan almislar bana hediyenin yanindaartik sanirim onlarda istiyor
evet çok güzel oluyorlar.. beğenmeyen kimse yoktur heralde o kurabiyeleri.. benim eşim bile beğendiyse yaniAy şeker hamuru dedinde en büyük hayalim şeker hamuruyla bi pasta kurabiye yapmak bi türlü nasip olmadımutfak koşullarımız pek uygun deilde şuan Kendi evim olunca rahat rahat bütün denemek istediklerimi denicem
oo size alttan alttan mesaj veriyorlar yani biberonlarla flnAy speedy rüyani hatirladim; sevinecegin bi haber alicaksin, hayirdir insallah :80:
Okurken o huzuru ben hissettim resmen
Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin insallahne güzel sizin 3üncü yaziniz olcak, zamani artik
bizim ikinci yazimiz olcak Allahin izniyle, yazdan sonra belki artik zamani diyoruz ikimizde
Hani diyordum ya kayinvalidemler falan bisey demiyor cocuk icin diye, gecen dogum günümde bebek atkisi, sapkasi, biberonu falan almislar bana hediyenin yanindaartik sanirim onlarda istiyor
Sipaydii elbise sevdasına kapıldım gittimm rüyan Allah hayır çıkarsınn bizim orda rüyada bebek görmek haber derler bencede mutlu bi haber alcaksınız
Eşinin sınavı nezamandı??
deryaaa dur daha düşünelim
netten araştıralım buluruz orjinal şeyler
mutlum bunlar hep netten alıntı
50 tane fikrin olduğu dosyam var
ben kitap yapmayı istiyorum da bizimki pek anlamaz
kitap onu asla heycanlandırmaz
evlendikten sonra böyle bir albüm
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler
ya da tablo yaptırmak istiyorum
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler
inşallah hayırlısı nezamansa ozaman kavuşursun bebene
hoşgeldinn tatlımm
ay begenmene çok sevindim
aslında ilk siyah olanı begenmiştim ama agır olmasından korktum kararsız kaldım griyi aldım şimdi terzide akşam alcam
buarada burç uyumumuza baktım bnede bizde uyuyoruz çok şükür
ya bende çok istiyomm perma yaa çok hoşuma gidiyooama nasıl cesaret etcem dönüşü yok
tatlı kedi bi fotonu koysana çok merak ettim :26: senin kendi saçın düz müydü??
aminn canımm aminnninşallah hayırlısı nezamansa ozaman kavuşursun bebene
olsun canım yaa, yakıştıktan sonra problem değil kievet canim ama benimkisi çakma, sen orjinalmissin masallah
yaa bakk bunlar çok güzelll, albümü çokk beğendim.. iyi fikir tatlım yaa, sen var yaa süpersinnnderyaaa dur daha düşünelim
netten araştıralım buluruz orjinal şeyler
mutlum bunlar hep netten alıntı
50 tane fikrin olduğu dosyam var
ben kitap yapmayı istiyorum da bizimki pek anlamaz
kitap onu asla heycanlandırmaz
evlendikten sonra böyle bir albüm
ya da tablo yaptırmak istiyorum
kesinlikle hala etkisindeyim valla evde olsam oturup ağlardım niye yok diye tam böyle hayalimdeki oğlan çocuğueşime de anlatmadım.
zaten ikimizde de bir yağız aşkıdır gidiyor geçen taksideyiz kalp yanları ikimizin isminin baş harfleri ortaya da Y yapmış önce anlamadım sonra düştü jeton bide anlamadım diye kızıyor
evet. 3. yazımız olacak ve biz 2 yazda bile öyle böyle değiil çok fena gezdik bu sene tatil yapmasak bile olur ( yarım ağız ile söylüyorum tabi )
evet çok güzel oluyorlar.. beğenmeyen kimse yoktur heralde o kurabiyeleri.. benim eşim bile beğendiyse yaniöle kolay kolay herşeyi beğenmez paşam
inşallah kendi evinde mutfağında bol bol yaparsın canım
oo size alttan alttan mesaj veriyorlar yani biberonlarla fln
işte ben de bu yaz tatil yapıp sonra da bebiş yapmayı istiyordum ama nasip işte
oyyinsallah olur hayalleriniz canim benim
kedicikk perma ne güzel olmuş
bende çok istiyorum ama
bakamazsın diyorlar bana :26:
düğünden sonra yaptırırm belki
mutlummm
asıl fikirler bende değil speddy de var
onlar her özel günü değişik şekillerde kutlarlar
tadilata başladılar
su doğalgaz tesisatı yapılıyor şimdi
salı günü de elektrikçiler girecek eve
deryaa acele etme 1 hafta kalana kadar zaman var
düşünelim öyle yaptır
inşallah canım.
böcük ile konuştum iyiymiş keyfi yokmuş biraz
niye ki :26:
calisiyor mu ki? bu hafta hiç gelmedi :26:
hosbuldum canim
cidden tam yerinde olmus bu elbise, siyah harika ama cok agir olurdu gündüz vakti
güle güle giyin canim :)
dönüsü var brezilyan fönü yaparsin begenmezsen..
ben her istanbula geldigimde yaparim 1 sene dayaniyor hatta daha fazla ama oraya gelince yaptiriyorum
bu 3üncü senem :)
Face'te ki resimlerimde yandan baktigim bi resim var siyah bi sifir kolluyla, o resimde ilk kez yaptirmistim..
benim saçim biçimsiz kabarikti.. o yüzden her sabah fön çekerdim ama permayla inanilmaz rahatim
albüme koydum simdi bi foto farki sen gör
kedicikk perma ne güzel olmuş
bende çok istiyorum ama
bakamazsın diyorlar bana :26:
düğünden sonra yaptırırm belki
mutlummm
tadilata başladılar
düşünelim öyle yaptır
inşallah canım.
ya böcük ile konuşuyorum diye sohbete dalamadım. ne kutluyorsun ne fikri var bende bi dönüyüm geçmişe
tesekkür ederim canim, dügünden sonra yaptir simdi dogalligini bozma bence :)
niye ki :26:
calisiyor mu ki? bu hafta hiç gelmedi :26:
walla hangisi diye sormuşsun ya, ne diyeceğimi bilemedim, çünkü hepsi ayrı güzel olmuş bence.. ama en çok düzü beğendim, niyeyse acabaoyyinsallah olur hayalleriniz canim benim
aynen mesaj gönderildi ama ulasmadi henüz bize
insallah canim yaparsiniz sizde tatiliniz
su an kk albümümde bi foto var orda ilk resim orjinal halim, ikincisi fönlü ve kahküllü halim, 3 üncüde permali
ben erken erken hediyemi ayarlıyım da, ulaşım sıkıntı bizim burda, demiştim ya.. içim rahat olsunmutlummm
tadilata başladılar
düşünelim öyle yaptır
hadi bakalım 14 şubat için fikirlerini bekliyorum sipaydiciminşallah canım.
ya böcük ile konuşuyorum diye sohbete dalamadım. ne kutluyorsun ne fikri var bende bi dönüyüm geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?