Sipaydi ye Yardım lütfen

inşallah hayırlısı nezamansa ozaman kavuşursun bebene

hoşgeldinn tatlımm

ay begenmene çok sevindim

aslında ilk siyah olanı begenmiştim ama agır olmasından korktum kararsız kaldım griyi aldım şimdi terzide akşam alcam

buarada burç uyumumuza baktım bnede bizde uyuyoruz çok şükür

ya bende çok istiyomm perma yaa çok hoşuma gidiyoo ama nasıl cesaret etcem dönüşü yok

tatlı kedi bi fotonu koysana çok merak ettim :26: senin kendi saçın düz müydü??

deryaaa dur daha düşünelim
netten araştıralım buluruz orjinal şeyler

mutlum bunlar hep netten alıntı
50 tane fikrin olduğu dosyam var

ben kitap yapmayı istiyorum da bizimki pek anlamaz
kitap onu asla heycanlandırmaz

evlendikten sonra böyle bir albüm
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler

ya da tablo yaptırmak istiyorum
Hızlı, Güvenilir, Uygun fiyatlı fotoğraf baskısı. Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler

Sipaydii elbise sevdasına kapıldım gittimm rüyan Allah hayır çıkarsınn bizim orda rüyada bebek görmek haber derler bencede mutlu bi haber alcaksınız

Eşinin sınavı nezamandı??

kesinlikle hala etkisindeyim valla evde olsam oturup ağlardım niye yok diye tam böyle hayalimdeki oğlan çocuğu eşime de anlatmadım.
zaten ikimizde de bir yağız aşkıdır gidiyor geçen taksideyiz kalp yanları ikimizin isminin baş harfleri ortaya da Y yapmış önce anlamadım sonra düştü jeton bide anlamadım diye kızıyor

evet. 3. yazımız olacak ve biz 2 yazda bile öyle böyle değiil çok fena gezdik bu sene tatil yapmasak bile olur ( yarım ağız ile söylüyorum tabi )

evet çok güzel oluyorlar.. beğenmeyen kimse yoktur heralde o kurabiyeleri.. benim eşim bile beğendiyse yani öle kolay kolay herşeyi beğenmez paşam
inşallah kendi evinde mutfağında bol bol yaparsın canım

oo size alttan alttan mesaj veriyorlar yani biberonlarla fln
işte ben de bu yaz tatil yapıp sonra da bebiş yapmayı istiyordum ama nasip işte

Sipaydii elbise sevdasına kapıldım gittimm rüyan Allah hayır çıkarsınn bizim orda rüyada bebek görmek haber derler bencede mutlu bi haber alcaksınız

Eşinin sınavı nezamandı??

İnşallah canım bu ara herkes güzel haber alacaksın diyor bana inşallah alırım
nisan ayında daha canım var

sen aşmışın artık bacımmm çok güzeller yaa çok hoşuma gitti

en çokta tablo çok hoşuma gitti evlenceğim zaman evimin şekline rengine göre çerçeveler koyarım falan diodum ama böyle bi tablo çok iyi olur gerçekten

buarada ev işin ne durumda var mı bi gelişme ? Tadilatlar başladı mı?

hosbuldum canim

cidden tam yerinde olmus bu elbise, siyah harika ama cok agir olurdu gündüz vakti
güle güle giyin canim :)

dönüsü var brezilyan fönü yaparsin begenmezsen..
ben her istanbula geldigimde yaparim 1 sene dayaniyor hatta daha fazla ama oraya gelince yaptiriyorum
bu 3üncü senem :)
Face'te ki resimlerimde yandan baktigim bi resim var siyah bi sifir kolluyla, o resimde ilk kez yaptirmistim..
benim saçim biçimsiz kabarikti.. o yüzden her sabah fön çekerdim ama permayla inanilmaz rahatim
albüme koydum simdi bi foto farki sen gör

inşallah hayırlısı nezamansa ozaman kavuşursun bebene
aminn canımm aminnn

evet canim ama benimkisi çakma, sen orjinalmissin masallah
olsun canım yaa, yakıştıktan sonra problem değil ki senin dümdüz müydü saçın? permalı foton yok sanırım facende?

yaa bakk bunlar çok güzelll, albümü çokk beğendim.. iyi fikir tatlım yaa, sen var yaa süpersinnn

oyy insallah olur hayalleriniz canim benim

aynen mesaj gönderildi ama ulasmadi henüz bize
insallah canim yaparsiniz sizde tatiliniz

su an kk albümümde bi foto var orda ilk resim orjinal halim, ikincisi fönlü ve kahküllü halim, 3 üncüde permali

Son düzenleme:
kedicikk perma ne güzel olmuş
bende çok istiyorum ama
bakamazsın diyorlar bana :26:
düğünden sonra yaptırırm belki

mutlummm
asıl fikirler bende değil speddy de var
onlar her özel günü değişik şekillerde kutlarlar

tadilata başladılar
su doğalgaz tesisatı yapılıyor şimdi
salı günü de elektrikçiler girecek eve

deryaa acele etme 1 hafta kalana kadar zaman var
düşünelim öyle yaptır

tesekkür ederim canim, dügünden sonra yaptir simdi dogalligini bozma bence :)

inşallah canım.

böcük ile konuştum iyiymiş keyfi yokmuş biraz

niye ki :26:
calisiyor mu ki? bu hafta hiç gelmedi :26:

sevgililer günü fikierleri..

1 ) Şeker hamuru ile kurabiye yapabilirsiniz

2 ) Her duyum ile seviyorum daha önce Röfleli bahsetmişti o olabilir

3 ) Evin her yerini balon ile süsleyim 3*4 hediye alabilirsiniz içlerine saklarsınız 10 balon oolur 3 hediye kalan 7 güzel sözler falan filan

4 ) Eve geldiği anda hadi girme diyip güzel bi yere yemeğe götürebilirsiniz küçük bide hediye

5 ) Sevgili kitabından kendinize uyanları jpg yapın cd kaydedin hediye olarak verin slayt gibi izler

Bana sevgililer günü çok gerekli gelmediği için detaylı düşünmüyorum.

en güzeli şık bir yemek hazırlayın masa kurun birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. pilav yapın mesela gıda boyası ile kırmızı kırmızı

çok şık yemek tarifleri verebilirim

wow baya bi fark etmiş düz fönlüde yakışmış ama şuan kahkül yaptıramıyorsundur demi :26:

ozaman permasızdı heralde :26:

iyi hadi biran önce biter inşallah çok heycanlı daha mobilyalar var

wooow spaydiyeee bak sennn

kapalı kuttuuuu hiçte anlatmıyor :76::76::76:

inşallah canım.

ya böcük ile konuşuyorum diye sohbete dalamadım. ne kutluyorsun ne fikri var bende bi dönüyüm geçmişe

işten ayrılmamış dimi??

tesekkür ederim canim, dügünden sonra yaptir simdi dogalligini bozma bence :)

niye ki :26:
calisiyor mu ki? bu hafta hiç gelmedi :26:

bencede düğünden önce riske atma ama çokta güzel ya düşünsene o saçın içine gelin taçı taktını

walla hangisi diye sormuşsun ya, ne diyeceğimi bilemedim, çünkü hepsi ayrı güzel olmuş bence.. ama en çok düzü beğendim, niyeyse acaba hala kendimi düz saçtan alamıyorum yaa. ama perma da çok güzel olmuş, yaa her halin güzel bense canım

ben erken erken hediyemi ayarlıyım da, ulaşım sıkıntı bizim burda, demiştim ya.. içim rahat olsun
sizin evin tadilatı mı yapılıyor canım? zor işler, bilirim :26:
ee sipididen o zaman güzel fikirlerini bkliyoruz

inşallah canım.

ya böcük ile konuşuyorum diye sohbete dalamadım. ne kutluyorsun ne fikri var bende bi dönüyüm geçmişe
hadi bakalım 14 şubat için fikirlerini bekliyorum sipaydicim

deryaa bencede sen karar verip hemen sipariş et

evet yaa ev yapılıyor sıfırdan
sıvası bile yok daha
çok iş var çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…