Sipaydi ye Yardım lütfen

gazla çalışmıyorum diyorsun yani :9:
ben de çok özeniyorum bu günlerde bebişlere, ama çok az daha zamanımız var bizim de:31:

canım saçın çok ince ve düzse bu saçın sende çok kalıcı olacağını sanmıyorum, çabuk inebilir:26:
bu arada benim orjinal saçım böyle biliyor musun :27:

yok çalışmıyorum daha var zamanımız size de istediğiniz zaman versin inşallah.
çocuk büyük sorumluluk ama evliliğini yaşamadan düşünme sonra eve kapanıp kalındığında kavgalar çok fazlalaşıyor :ssz:

malesef ince kuaföre dde göstereceğim..
sürekli böyle nasıl kullanıyorsun tatlım benim bi arkadaşımında böyleydi lakabı da perezdi ilkokulda şimdi gördüm saçları harika kıymetini bilmiyor o ayrı

Kızlar bende en çok siyah olanı begendimm ama çok kararsız kaldım gündüz gelcekler çok mu abartmış olurum falan diye o yüzden gri olanı aldım gri olanın boyu dizimdeydi kısalttırdım sevgilim kot üstüne triko giycek o yüzden abartırım diye korktum , şuan çok tereddüte düştüm siyahımı almalıydım off keşke yanımda biri olsaydı buarada o siyah elbise 36beden içine nasıl girdimi bi Allah bi ben biliom çıkartırkende aynı şekilde patlıyodum :1::1:

tekte kalmıştı :25::25:

buarada diğer çizgili olanıda aldım onu 25liraya aldım işe falan giyerim diye

gri ve siyah olan 60liraydı

Son düzenleme:
Kızlar bende en çok siyah olanı begendimm ama çok kararsız kaldım gündüz gelcekler çok mu abartmış olurum falan diye o yüzden gri olanı aldım gri olanın boyu dizimdeydi kısalttırdım sevgilim kot üstüne triko giycek o yüzden, şuan çok tereddüte düştüm siyahımı almalıydım off keşke yanımda biri olsaydı buarada o siyah elbise 36beden içine nasıl girdimi bi Allah bi ben biliom çıkartırkende aynı şekilde patlıyodum :1::1:

bana kalırsa gri en iyisi olmuşl gündüz geleceklerini hep unutuyorum siyah abartı olabilir

yok çalışmıyorum daha var zamanımız size de istediğiniz zaman versin inşallah.
çocuk büyük sorumluluk ama evliliğini yaşamadan düşünme sonra eve kapanıp kalındığında kavgalar çok fazlalaşıyor :ssz:

malesef ince kuaföre dde göstereceğim..
sürekli böyle nasıl kullanıyorsun tatlım benim bi arkadaşımında böyleydi lakabı da perezdi ilkokulda şimdi gördüm saçları harika kıymetini bilmiyor o ayrı
evet haklısın ben de bundan korkuyorum ama çok geç kalmaktan da korkuyorum.. o yüzden ikilemdeyim bebiş konusunda:26: hayırlısı artık..
walla ben de kıymetini bilemedim saçlarımın, düzleştiriciler maşalar fln derken canına okudum saçların:27:
bi ara öyle bi düzlendi ki saçlarım, kıvırcık olmuyordu, o derece yani :43:
sonra kıymetini anladım saçlarımın.. herkes de bana düzün o kadar yakışmadığını söylemesiyle fln yani mahalle baskısıyla :1: artık saçlarımı seviyorum, ve toparlanması için hiç maşa ve düzleştirici değdirmiyorum saçlarıma.. epey kendine geldiler:21:
yıkıyorum, hafif nemliyken krem sürüyorum kabarmasın diye ve kurutuyorum, böyle oluyor :52:
ama ancak banyodan banyoya tarayabiliyorum, kuruyken pek taranmıyor, tüleriyor tararsam :37:

biraz alışveriş yaptım :1: :1:
bunları nikahta kullanıcam inşallah :16: :16:
$775724_456812204368549_987412116_o (1).jpg
$775174_456812207701882_1645704380_o.jpg
$775716_456812197701883_880400769_o.jpg
$TRENDY-BEYAZ-DANTELLI-HARIKAA-TUL-ELDIVENLER__67685329_5.jpg

bunu kınada takıcam
$Yildiz-Gelin-Taci__75384998_0.jpg

bunu da sevgilier günü hediyesi
hem nikahta hem düğünde kullanır :16: :16:
Eki Görüntüle 621159

oh içime su serptiniz çok saolun buarada altına ince siyah çorap giyip siyah taşlı bi ev içi babetim var onu giymeyi düşünüyorum :26: maalesef ki topuklu ayakkabı giyemiyorum sevgilimden uzun oluyorum :23:

Kızlar bende en çok siyah olanı begendimm ama çok kararsız kaldım gündüz gelcekler çok mu abartmış olurum falan diye o yüzden gri olanı aldım gri olanın boyu dizimdeydi kısalttırdım sevgilim kot üstüne triko giycek o yüzden abartırım diye korktum , şuan çok tereddüte düştüm siyahımı almalıydım off keşke yanımda biri olsaydı buarada o siyah elbise 36beden içine nasıl girdimi bi Allah bi ben biliom çıkartırkende aynı şekilde patlıyodum :1::1:

canım gündüz geleceklerse gri de çok güzel olur, siyah daha ağır tabi, ama gri de çok güzel :34: güle güle giy :nazar:

evet haklısın ben de bundan korkuyorum ama çok geç kalmaktan da korkuyorum.. o yüzden ikilemdeyim bebiş konusunda:26: hayırlısı artık..
walla ben de kıymetini bilemedim saçlarımın, düzleştiriciler maşalar fln derken canına okudum saçların:27:
bi ara öyle bi düzlendi ki saçlarım, kıvırcık olmuyordu, o derece yani :43:
sonra kıymetini anladım saçlarımın.. herkes de bana düzün o kadar yakışmadığını söylemesiyle fln yani mahalle baskısıyla :1: artık saçlarımı seviyorum, ve toparlanması için hiç maşa ve düzleştirici değdirmiyorum saçlarıma.. epey kendine geldiler:21:
yıkıyorum, hafif nemliyken krem sürüyorum kabarmasın diye ve kurutuyorum, böyle oluyor :52:
ama ancak banyodan banyoya tarayabiliyorum, kuruyken pek taranmıyor, tüleriyor tararsam :37:

aynen canım bahsettim mi bilmiyorum 4*5 aylık evliyken eşimle bebek konusunda kavga ettik ben kesinlikle istiyorum nasılsa bir gün yapıcaz beklemeyelim dedim
hatta bi ara bu yüzden çok kavga ettik. eşim hayır diyordu.
şimdi düşünüyorum olsaydı 5*6 aylık olmuştu ama ben yapamazdım. o süre içinde öyle çok gezdik tozduk eğlendik ikimiz birlikte vakit geçirdik ya iyiki olmamış diyorum :29::29:
Evlendikten sonra zaten bir ömür beraber olacağız ama ilk 3*5 yıl bana kalırsa çok değerli :34: daha 1,5 yıllık evliyim diyorum. 1 sene daha gideri var bekleyebilirim :34: geldiği zaman herşeye doymuş olmalıyız.
bu yazda tatilimizi güzelce yapmak istiyoruz birlikte yapacağımız 3. tatilimiz olacak. 4. istiyorum ama belki o zamana hamile olabilirim bilmiyorum biz her sene hdef belirtiyoruz sonra o zaman gelince şu kadar daha bekleyelim diyoruz
şuanda 2013 sonu hedefimiz.

Saç içinde düzleştirici mahvediyor benim saçlarımda tam tersi banyodan çıkıyım dümdüz fönlü gibi.
insanoğku cidden doyumsuz ben dalgalı istiyorum sende düz. :1::1:

Eki Görüntüle 621154
Eki Görüntüle 621155
Eki Görüntüle 621156
Eki Görüntüle 621158

bunu kınada takıcam
Eki Görüntüle 621157

Eki Görüntüle 621159

çok güzeller kına tacına bayıldım ya çok şirin saçını da böyle yapabilirsin bak kaybetme bunu.
sevgililer günü hediyesi de hazır ben daha düşünmedim almayı da düşünmüyorum :37:
gömlek kravat falan alacağım onu veririm işte :27::27:

oh içime su serptiniz çok saolun buarada altına ince siyah çorap giyip siyah taşlı bi ev içi babetim var onu giymeyi düşünüyorum :26: maalesef ki topuklu ayakkabı giyemiyorum sevgilimden uzun oluyorum :23:

güle güle giy canım benim :16:

Eki Görüntüle 621154
Eki Görüntüle 621155
Eki Görüntüle 621156
Eki Görüntüle 621158

bunu kınada takıcam
Eki Görüntüle 621157

Eki Görüntüle 621159
çok güzel şeyler almışsın canım yaa, hele eldivenlere bayıldımmm :16:
nikahın önceden mi olacak?
ya ben sevgililer günü için ne almalıyım yaa, kararsızım çok, hiç bişi gelmio aklıma:50:

deryaa saçlarının kıymetini bil
ne güzel şekilli
benim saçlarımın bi tarafı dalgalı bir tarafı düz
nasıl beceriyor bilmioyurm ama
hep öyle :9:

mutlumm bence babet iyi olur
servis falan yapacaksın rahat hareket edersin hem :34: :34:

biliyorum sakin olmak zor ama
geçip gidecek
bikaç saatlik bişey yalnızca
vee çok çok güzel geçecek emin ol :nazar:
onlar gittikten sonra ailen ne derse evet de :9:
şimdi bahane bulurlar kızları gidiyor sonuçta
ama sonra zamanla sindirirler :34:

evt canım internetten aldım hepsini

birde gelin damat t shirt aldım kuaförde giymek için

deryaaW nasıl oluyor saçlarınn :26::26::26:

Sipaydii bende çok beğendimm bu senin resimdeki modeli bayılıyorum kıvırcık saça alın bendende bi pırasa :9::9::9:

Geçen sene kalıcı su dalgası yaptırdım ama hiç istediğim gibi olmadı saçımın dengesini bozdu resmen o zaman saçlarım çok uzundu kestrdim kurtuldum :6:

çok güzeller kına tacına bayıldım ya çok şirin saçını da böyle yapabilirsin bak kaybetme bunu.
sevgililer günü hediyesi de hazır ben daha düşünmedim almayı da düşünmüyorum :37:
gömlek kravat falan alacağım onu veririm işte :27::27:

güle güle giy canım benim :16:

evliyken kutlamak kolay kız
bi yemek
ufak hediye :9: sonraa :23: :23:
tamam işte :9: :9:
kaytdettim bende resmi nişanda da böyleydi ama çok hoşuma gitti bu :1:

çok güzel şeyler almışsın canım yaa, hele eldivenlere bayıldımmm :16:
nikahın önceden mi olacak?
ya ben sevgililer günü için ne almalıyım yaa, kararsızım çok, hiç bişi gelmio aklıma:50:

önce olsun istiyorum ben
elbisem çiçeğim herşeyim hazır :9:
bir tek gün koyulmasını bekliyoruz

güzel bir kazak ya da gömlek alabilirsin
çok özel bir hediyeye gerkl yok bence

ne güzel şekilli

geçip gidecek

haklısın canımm, inşallahh güzel geçerr yaa :16::16:

gelin damat tshirti ne yaw :26::26::26:

ben hiçbişiy almıom sevgilime buarada aldıgım çeyizleri gösteriom bunlar hediyen diye :9::9::9: çeyizden para kalmıyo :1::1:

kol düğmeleri çok hoşuma gitti nerden ve nekadara sipariş verdin:44:

bi gelsinlerde bize inşallah herşey yolunda giderse bende böyle bişey yapabilirim aslında hem söz,nişan,kına,nikah aradan çıkar hepsinde takar :9::9::9:

aynen canım bahsettim mi bilmiyorum 4*5 aylık evliyken eşimle bebek konusunda kavga ettik ben kesinlikle istiyorum nasılsa bir gün yapıcaz beklemeyelim dedim
hatta bi ara bu yüzden çok kavga ettik. eşim hayır diyordu.
şimdi düşünüyorum olsaydı 5*6 aylık olmuştu ama ben yapamazdım. o süre içinde öyle çok gezdik tozduk eğlendik ikimiz birlikte vakit geçirdik ya iyiki olmamış diyorum :29::29:
Evlendikten sonra zaten bir ömür beraber olacağız ama ilk 3*5 yıl bana kalırsa çok değerli :34: daha 1,5 yıllık evliyim diyorum. 1 sene daha gideri var bekleyebilirim :34: geldiği zaman herşeye doymuş olmalıyız.
bu yazda tatilimizi güzelce yapmak istiyoruz birlikte yapacağımız 3. tatilimiz olacak. 4. istiyorum ama belki o zamana hamile olabilirim bilmiyorum biz her sene hdef belirtiyoruz sonra o zaman gelince şu kadar daha bekleyelim diyoruz
şuanda 2013 sonu hedefimiz.

Saç içinde düzleştirici mahvediyor benim saçlarımda tam tersi banyodan çıkıyım dümdüz fönlü gibi.
insanoğku cidden doyumsuz ben dalgalı istiyorum sende düz. :1::1:
bizde de tam tersi işler :26: ben biraz daha bekleyelim diyorum, gezelim tozalım.. sanki çok geziyoruz da:27: zaten bu yaz tatil de yapamayız işten dolayı.. ama eşim çok çok istiyor ve ısrar ediyor.. biraz da korkutuyor beni, geç kalırsak işte şöyle olur böyle olur diye.. hem istiyorum hem de bi yaz tatili bile yapamadan eve tıkılıp kalmak istemiyorum:26: karar vermek, daha doğrusu doğru kararı vermek çok zor:44:
evet insanoğlu cidden çok doyumsuz ve memnuniyetsiz.. sahip olduklarının kıymetini bilmeli insan..
artık özenmiyoorum düz saça, çünkü saçımı kaybedince değerini anladım :1:

ne güzel şekilli

geçip gidecek

artık değerini biliyorum röflelim :9:
hani Allah eşşeğini kaybettirip buldururmuş ya kıymet bilsin diye, o hesap oldu benimki de :9:

deryaaW nasıl oluyor saçlarınn :26::26::26:

Sipaydii bende çok beğendimm bu senin resimdeki modeli bayılıyorum kıvırcık saça alın bendende bi pırasa :9::9::9:

Geçen sene kalıcı su dalgası yaptırdım ama hiç istediğim gibi olmadı saçımın dengesini bozdu resmen o zaman saçlarım çok uzundu kestrdim kurtuldum :6:
walla Allah vergisi canım, ben bişi yapmadım :1:
bence Allah herkese yakışanı veriyor, o yüzden kendimizi olduğu gibi kabul edip, fazla kurcalamamak lazım :9: geç de olsa öğrendim :1:

evliyken kutlamak kolay kız
bi yemek
ufak hediye :9: sonraa :23: :23:
tamam işte :9: :9:
kaytdettim bende resmi nişanda da böyleydi ama çok hoşuma gitti bu :1:

önce olsun istiyorum ben
elbisem çiçeğim herşeyim hazır :9:
bir tek gün koyulmasını bekliyoruz

güzel bir kazak ya da gömlek alabilirsin
çok özel bir hediyeye gerkl yok bence

yaa artık gömlek kazak almak istemiyorum, onu gerçekten heyecanlandıracak şaşırtacak bişey olsun istiyorum benn:44:

Back