Sipaydi ye Yardım lütfen

çocuk kararını verecek olan tek kişi sensin tüm sorumluluk sende çünkü.
çocuk demek eve tıkılı kalmak değil elbette ama 1/2 yıl yine de gezmek tatil hayal gibi olur. Allah kimseye aratmaısn.

mutlumm kuaföre giderken giycez
fotocu gelecek ya o şeklde de resmimizi çeker
sonra balayında da giymek niyetim dediğin gibi

deryaaa düşünelim biraz
sen daha önce ne yaptın eşine ondan yola çıkarak fikir verelim sana

Eki Görüntüle 621201

hıı ben fotorafçının koaföre gelceğini bilmiyodum ozaman çok güzel anı olur size

buarada daha öncede söylemişimdir ama şu nikah elbisene bayıldımm

aldıklarında elbisenle harika olcak

çanta- ayakkabı almışmıydın?

bunda kırmızı çiçek almıştın bide demi :44:

sağoll kuzumm

kırmızı çiçek aldım ama
hiç içime sinmediği için
siyah beyaz bir buket sipariş ettim :26:
siyah ayakkabı alıcam birde ama henüz tam anlamıyla içime sinen bi model bulamadım

çocuk kararını verecek olan tek kişi sensin tüm sorumluluk sende çünkü.
çocuk demek eve tıkılı kalmak değil elbette ama 1/2 yıl yine de gezmek tatil hayal gibi olur. Allah kimseye aratmaısn.
çocuk olursa ben biraz eve tıkılıp kalabilirim bi süre.. çünkü eşim çok yoğun ve tatilsiz çalışıyor olacak. işe arabayla gideceği için benim arabayla biyere gitme şansım da olmayacak.. evim de öyle kendi kendine dolmuşa binip biyerlere gidilebilecek bir yerde değil, tabiri caizse dağın tepesinde
şehir dışına biyere gitmeyi zaten geçtim bile ahh ahh bari bu yaz bi tatil yapıvereydik iyiydi de.. kısmet yaa.
Allah kimseye aratmasın gerçekten

deryaaa düşünelim biraz
sen daha önce ne yaptın eşine ondan yola çıkarak fikir verelim sana

Eki Görüntüle 621201
walla askerdeyken şeker hamurundan kurabiye yapıp yolladım, haberi yoktu süpriz oldu. bi sene kocaman bi kutu hazırladım, içinde atkıdan, isimlerimize özel fotolu anahtarlığa kadar küçük küçük parçaların olduğu bi kutu. bi sene video klip fln yapmıştım.. tabi yanında aldığım kazakları saymıyorum
ee ne önerirsin şimdi bana

bence bembeyaz olsa oda çok hoş olurdu
açıkçası kırmızı biraz zıt kalcaktı bu elbiseye iyi yapmışsın
kırmızı buketinide kınada kaftanla çıkarken alırsın eline

Günaydin kizlar o kadar cok yazmissiniz ki neye cevap verecegimi sasirdim

1) Burç uyumu burdan : Burç Uyumu - Burç Uyumları - Burçların Uyumu - Burclar.Net
2) Mutluuuuuuu canim cok güzel bi secim yapmissin gri elbise bence süper ötesi
3) Speedycim koydugun o saç modeli su an bendede var saçlarim perma + koyu kizil
4) Deryaw seninle kafada$ta mi olduk
5) Röfleli; aldiklarin cok güzel canim hele saça takilan sey harikaymis

evin nerdeydi kuzum senin :44:

Aşk balonu
Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde ’seni seviyorum’ yazan kocaman bir balon bağlayıp yatak odasında yatağın üzerine koyabilirsin

Aşkınızı kaydedin
Bir kaset veya CD’ye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin

Hikayenizi yazın
Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi satırlara döküp bunu küçük bir kitapçık olarak bastırabilirsiniz

anladım canım ne zaman izin hakediyor eşin tatili yapıp öyle düşünebilirisniz tabi çok geç değilse aman boşver hayırlısı neyse hakkınızda öyle olsun belki de eşin izin alabilir bu sene.

burç uyumumuza bakın.

ne uyumluyuz yahu

aaaaaaa cidden mi ben de hem kıvırcık hem de kızılım, hakkaten kafadaş olmuşuz

aşk balonu bulabilirsem iyi fikir aslında.. kitap da düşünmüştüm ama beilmiyorum, benimkinin çok ilgisini çekmeyebilir, yani çok fazla heyecanlanmaz kitaba diye düşünüyorum..
evimi de sana faceden yazayım canım

izin haketse de yazın işleri çok yoğun, izin vermezler. ama zaten anca seneye kışa izin hakedecek canım. evet düşün düşün nereye kadar. ben belli bi süre daha bekleyip sonra olayları akışına bırakmayı düşünüyorum sanırım.. Artık ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin diye dua edeceğim

Ay şeker hamuru dedinde en büyük hayalim şeker hamuruyla bi pasta kurabiye yapmak bi türlü nasip olmadı mutfak koşullarımız pek uygun deilde şuan Kendi evim olunca rahat rahat bütün denemek istediklerimi denicem

röflelii yaa kopuyorum şu eşsiz fikirlerine makina gibisin pıt diye hemen açıklamalarıyla yazıyosunn ya bayılırumm

deryacım bütçen ne kadar bilmiyorum ama
Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye
bu da çok güzel bişey bence

bencede bu çok güzel bende yapmıştım sevgilime biraz çocuksu ama çok eglenceli

amin tatlım inşallah

Ay speedy rüyani hatirladim; sevinecegin bi haber alicaksin, hayirdir insallah :80:
Okurken o huzuru ben hissettim resmen
Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin insallah ne güzel sizin 3üncü yaziniz olcak, zamani artik
bizim ikinci yazimiz olcak Allahin izniyle, yazdan sonra belki artik zamani diyoruz ikimizde

Hani diyordum ya kayinvalidemler falan bisey demiyor cocuk icin diye, gecen dogum günümde bebek atkisi, sapkasi, biberonu falan almislar bana hediyenin yaninda artik sanirim onlarda istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…