- 5 Şubat 2012
- 3.996
- 2.636
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.201
Kişiye Özel Kol Düğmesi - tisho
burdan aldım canım
39 tl
t shirtte bu kuaförde giycez o gün
benimkinin yakası açık ama
Eki Görüntüle 621178
bizde de tam tersi işler :26: ben biraz daha bekleyelim diyorum, gezelim tozalım.. sanki çok geziyoruz dazaten bu yaz tatil de yapamayız işten dolayı.. ama eşim çok çok istiyor ve ısrar ediyor.. biraz da korkutuyor beni, geç kalırsak işte şöyle olur böyle olur diye.. hem istiyorum hem de bi yaz tatili bile yapamadan eve tıkılıp kalmak istemiyorum:26: karar vermek, daha doğrusu doğru kararı vermek çok zor:44:
evet insanoğlu cidden çok doyumsuz ve memnuniyetsiz.. sahip olduklarının kıymetini bilmeli insan..
artık özenmiyoorum düz saça, çünkü saçımı kaybedince değerini anladım
kızlarr size sevgililer günü kartları
bunlarda mı hediyee
çok iyilermiş buardaa
mutlumm kuaföre giderken giycez
fotocu gelecek ya o şeklde de resmimizi çeker
sonra balayında da giymek niyetim dediğin gibi
deryaaa düşünelim biraz
sen daha önce ne yaptın eşine ondan yola çıkarak fikir verelim sana
Eki Görüntüle 621201
yazıcıdan çıkarım hedyenin üstüne koyarsın kıuzum güzel olur diye düşündümm
hıı ben fotorafçının koaföre gelceğini bilmiyodum ozaman çok güzel anı olur size
buarada daha öncede söylemişimdir ama şu nikah elbisene bayıldımm
aldıklarında elbisenle harika olcak
çanta- ayakkabı almışmıydın?
bunda kırmızı çiçek almıştın bide demi :44:
çocuk olursa ben biraz eve tıkılıp kalabilirim bi süre.. çünkü eşim çok yoğun ve tatilsiz çalışıyor olacak. işe arabayla gideceği için benim arabayla biyere gitme şansım da olmayacak.. evim de öyle kendi kendine dolmuşa binip biyerlere gidilebilecek bir yerde değil, tabiri caizse dağın tepesindeçocuk kararını verecek olan tek kişi sensin tüm sorumluluk sende çünkü.
çocuk demek eve tıkılı kalmak değil elbette ama 1/2 yıl yine de gezmek tatil hayal gibi olur.Allah kimseye aratmaısn.
walla askerdeyken şeker hamurundan kurabiye yapıp yolladım, haberi yoktu süpriz oldu. bi sene kocaman bi kutu hazırladım, içinde atkıdan, isimlerimize özel fotolu anahtarlığa kadar küçük küçük parçaların olduğu bi kutu. bi sene video klip fln yapmıştım.. tabi yanında aldığım kazakları saymıyorumderyaaa düşünelim biraz
sen daha önce ne yaptın eşine ondan yola çıkarak fikir verelim sana
Eki Görüntüle 621201
sağoll kuzumm
kırmızı çiçek aldım ama
hiç içime sinmediği için
siyah beyaz bir buket sipariş ettim:26:
siyah ayakkabı alıcam birde ama henüz tam anlamıyla içime sinen bi model bulamadım
çocuk olursa ben biraz eve tıkılıp kalabilirim bi süre.. çünkü eşim çok yoğun ve tatilsiz çalışıyor olacak. işe arabayla gideceği için benim arabayla biyere gitme şansım da olmayacak.. evim de öyle kendi kendine dolmuşa binip biyerlere gidilebilecek bir yerde değil, tabiri caizse dağın tepesinde
şehir dışına biyere gitmeyi zaten geçtim bileahh ahh bari bu yaz bi tatil yapıvereydik iyiydi de.. kısmet yaa.
Allah kimseye aratmasın gerçekten
walla askerdeyken şeker hamurundan kurabiye yapıp yolladım, haberi yoktu süpriz oldu. bi sene kocaman bi kutu hazırladım, içinde atkıdan, isimlerimize özel fotolu anahtarlığa kadar küçük küçük parçaların olduğu bi kutu. bi sene video klip fln yapmıştım.. tabi yanında aldığım kazakları saymıyorum
ee ne önerirsin şimdi bana
çocuk olursa ben biraz eve tıkılıp kalabilirim bi süre.. çünkü eşim çok yoğun ve tatilsiz çalışıyor olacak. işe arabayla gideceği için benim arabayla biyere gitme şansım da olmayacak.. evim de öyle kendi kendine dolmuşa binip biyerlere gidilebilecek bir yerde değil, tabiri caizse dağın tepesinde
şehir dışına biyere gitmeyi zaten geçtim bileahh ahh bari bu yaz bi tatil yapıvereydik iyiydi de.. kısmet yaa.
aaaaaaa cidden miGünaydin kizlaro kadar cok yazmissiniz ki neye cevap verecegimi sasirdim
1) Burç uyumu burdan : Burç Uyumu - Burç Uyumları - Burçların Uyumu - Burclar.Net
2) Mutluuuuuuu canim cok güzel bi secim yapmissin gri elbise bence süper ötesi
3) Speedycim koydugun o saç modeli su an bendede varsaçlarim perma + koyu kizil
4) Deryaw seninle kafada$ta mi olduk
5) Röfleli; aldiklarin cok güzel canim hele saça takilan sey harikaymis
aşk balonu bulabilirsem iyi fikir aslında.. kitap da düşünmüştüm ama beilmiyorum, benimkinin çok ilgisini çekmeyebilir, yani çok fazla heyecanlanmaz kitaba diye düşünüyorum..evin nerdeydi kuzum senin :44:
Aşk balonu
Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde ’seni seviyorum’ yazan kocaman bir balon bağlayıp yatak odasında yatağın üzerine koyabilirsin
Aşkınızı kaydedin
Bir kaset veya CD’ye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin
Hikayenizi yazın
Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi satırlara döküp bunu küçük bir kitapçık olarak bastırabilirsiniz
izin haketse de yazın işleri çok yoğun, izin vermezler. ama zaten anca seneye kışa izin hakedecek canım. evet düşün düşün nereye kadar. ben belli bi süre daha bekleyip sonra olayları akışına bırakmayı düşünüyorum sanırım.. Artık ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin diye dua edeceğimanladım canım ne zaman izin hakediyor eşin tatili yapıp öyle düşünebilirisniz tabi çok geç değilse aman boşver hayırlısı neyse hakkınızda öyle olsun belki de eşin izin alabilir bu sene.
burç uyumumuza bakın.
ne uyumluyuz yahu
walla askerdeyken şeker hamurundan kurabiye yapıp yolladım, haberi yoktu süpriz oldu. bi sene kocaman bi kutu hazırladım, içinde atkıdan, isimlerimize özel fotolu anahtarlığa kadar küçük küçük parçaların olduğu bi kutu. bi sene video klip fln yapmıştım.. tabi yanında aldığım kazakları saymıyorum
ee ne önerirsin şimdi bana
evin nerdeydi kuzum senin :44:
Aşk balonu
Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde seni seviyorum yazan kocaman bir balon bağlayıp yatak odasında yatağın üzerine koyabilirsin
Aşkınızı kaydedin
Bir kaset veya CDye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin
Hikayenizi yazın
Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi satırlara döküp bunu küçük bir kitapçık olarak bastırabilirsiniz
deryacım bütçen ne kadar bilmiyorum ama
Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye
bu da çok güzel bişey bence
aaaaaaa cidden miben de hem kıvırcık hem de kızılım, hakkaten kafadaş olmuşuz
aşk balonu bulabilirsem iyi fikir aslında.. kitap da düşünmüştüm ama beilmiyorum, benimkinin çok ilgisini çekmeyebilir, yani çok fazla heyecanlanmaz kitaba diye düşünüyorum..
evimi de sana faceden yazayım canım
izin haketse de yazın işleri çok yoğun, izin vermezler. ama zaten anca seneye kışa izin hakedecek canım. evet düşün düşün nereye kadar. ben belli bi süre daha bekleyip sonra olayları akışına bırakmayı düşünüyorum sanırım.. Artık ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin diye dua edeceğim
anladım canım ne zaman izin hakediyor eşin tatili yapıp öyle düşünebilirisniz tabi çok geç değilse aman boşver hayırlısı neyse hakkınızda öyle olsun belki de eşin izin alabilir bu sene.
burç uyumumuza bakın.
ne uyumluyuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?