• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

gözünü korkutmussun canim ya :52: alistira alistira söyleseydin 60bin lirayi :30:

Allah yardimcisi olurmus yuva kuranlarin.. Saglik sihhat olduktan sonra ödenir yavas yavas.. Ama sen bide uydurma fiyat koyduk diyosun belki daha ucuz tutcak ki insallah :34:

Araba için valla bende esimde hastasiyizdir diyebilirim :52: ben felaket bi sekilde mini cooper hastasiyim, insallah hayatimda bi kere kullanabilmek nasip olur yaaa :5:
esimde audi bmw lüks ne varsa asagisi kurtarmiyor :52:

arabalara çok bakariz yani yolda giderken :53: mutlaka tartisiriz o güzel, bu degil, sunu var bunu var, eglence oluyor bize :27:

gözünü korkutmussun canim ya :52: alistira alistira söyleseydin 60bin lirayi :30:

Allah yardimcisi olurmus yuva kuranlarin.. Saglik sihhat olduktan sonra ödenir yavas yavas.. Ama sen bide uydurma fiyat koyduk diyosun belki daha ucuz tutcak ki insallah :34:

Araba için valla bende esimde hastasiyizdir diyebilirim :52: ben felaket bi sekilde mini cooper hastasiyim, insallah hayatimda bi kere kullanabilmek nasip olur yaaa :5:
esimde audi bmw lüks ne varsa asagisi kurtarmiyor :52:

arabalara çok bakariz yani yolda giderken :53: mutlaka tartisiriz o güzel, bu degil, sunu var bunu var, eglence oluyor bize :27:

Kendi istedi napıyım :ssz:

Evet fiyatları aşagı yukarı uydurdum belki daha az belki daha fazla çıkar ama aslında iyi oldu bi yandan ayagını yorganına göre uzatsın artık, yaparız ederiz diyip geçiyodu kolay geliyordu herşey eskiden, biraz bişeylerin farkına varsın kendi kendime stres oluyorum yoksa :30:

İnşallah Allah yardımcımız olur çalışır öderiz napıyım yapcak bişiy yok elini taşın altına koymadan olmuyor bu işler sonuçta :34:

valla ne yalan söyliyim bende çok begeniyorum inşallah Allah ilerde bizede nasip eder :34:

Senin önünde bi engelin yok artık sen mini cooperı hak etmişsin inşallah yakın zamanda sahip olursun bebenle gezersiniz mini mini :1::1:

Son düzenleme:
hastalandım yaaa
ağlamak istiyorummmmm :43:
sabahtan beri kıvranıp duruyorum :(

çok sıkıldım ben yaaaaa :17::17::17::17:

watsuptan millerte sarıyorum listeden seçtiğimle konuşuyorum :1::1:

speedy nispet yapma telefonsuzum diye :1::1::1:
telefonum bu sabah elime gecti ama simdide sim kartim yok acilmiyor bile telefon :36:

Kendi istedi napıyım :ssz:

Evet fiyatları aşagı yukarı uydurdum belki daha az belki daha fazla çıkar ama aslında iyi oldu bi yandan ayagını yorganına göre uzatsın artık, yaparız ederiz diyip geçiyodu kolay geliyordu herşey eskiden, biraz bişeylerin farkına varsın kendi kendime stres oluyorum yoksa :30:

İnşallah Allah yardımcımız olur çalışır öderiz napıyım yapcak bişiy yok elini taşın altına koymadan olmuyor bu işler sonuçta :34:

valla ne yalan söyliyim bende çok begeniyorum inşallah Allah ilerde bizede nasip eder :34:

Senin önünde bi engelin yok artık sen mini cooperı hak etmişsin inşallah yakın zamanda sahip olursun bebenle gezersiniz mini mini :1::1:

yani canim cok haklisin calisir ödersiniz insallah :34:

ay insallah ama ev arabadan daha önemli suanda canim.. istanbuldan bi ev almak istiyoruz, geldigimizde orda burda kalmaktan yorulmustuk geçen yaz.. bide insanin kendi evi gibi olmuyor, yeri geliyordu kahvalti yapmadan cikmak istiyorduk cünkü orda özgürce yemeyi içmeyi seviyoruz ama kimin evinde olursak olalim birakmiyorlar kahvaltiyi yaptirmadan.. o yüzden 1 odada olsa bizim olcak bi eve ihtiyacimiz var..
mini hayalleri daha cok ertelencek gibi :5: geçen esime diyorum en azindan satin alcakmis gibi garaja gidip deneme sürüsü yapalim bari :52:

hastalandım yaaa
ağlamak istiyorummmmm :43:
sabahtan beri kıvranıp duruyorum :(

adet sancisi mi :5:

tatlı kedi haklısın en önemlisi ev, insanın kendi evi gibisi yok ben sizin kendi eviniz sanıyordum ordaki o yüzden öyle dedim öyleyse unut arabayı bi süre daha gidip deneme sürüşü yapın :1:

Buarada aileleriniz istanbuldamıydı? orda mıydı? benim gene kafam karıştıda :17:

röflelimm bi ağrı kesici iç bari :26:

yok kız ne havası :1::1:
sende yarın kavuşursun artık tamamen

insallah ya cidden biktim bos bos oldu böyle :ssz:

tatlı kedi haklısın en önemlisi ev, insanın kendi evi gibisi yok ben sizin kendi eviniz sanıyordum ordaki o yüzden öyle dedim öyleyse unut arabayı bi süre daha gidip deneme sürüşü yapın :1:

Buarada aileleriniz istanbuldamıydı? orda mıydı? benim gene kafam karıştıda :17:

röflelimm bi ağrı kesici iç bari :26:

yok canim burda kiradayiz, orda da izne geldikçe ya babanemlerdeyiz ya anneannemlerdeyiz.. o yüzden kendi evimiz olsun istiyorum orda..

benim bi annem babam burda bide babamin amcasinin ailesi burda..
esimin herkesi burda masallah cok kalabaliklar.. bi tanecikte teyzesi var istanbulda..

evett adet ağrısı :(
hapta yok
az sonra çıkcam eve gitcem

evett adet ağrısı :(
hapta yok
az sonra çıkcam eve gitcem

kizlar valla ayaklarinizi sicak tutun hep ayaklarin üsümesinden oluyor bu asiri sancilar.. bi ay kendimi denedim hiç sancim olmadi cidden... anacigim derdide üf anne olurdu her zaman :9:

kendine bi sicak su torbasi hazirlayip git yat canim, gecer insallah :54:

kizlar valla ayaklarinizi sicak tutun hep ayaklarin üsümesinden oluyor bu asiri sancilar.. bi ay kendimi denedim hiç sancim olmadi cidden... anacigim derdide üf anne olurdu her zaman :9:

kendine bi sicak su torbasi hazirlayip git yat canim, gecer insallah :54:

çok dikkat ediyorum yaa
ayaklarımın altında soba hep var
evde de ev botu olmadan gezmiyorum ama
bayağıdır çok ağrım olmuyordu
bu 2 aydır
yatıyorum resmne :/

çok dikkat ediyorum yaa
ayaklarımın altında soba hep var
evde de ev botu olmadan gezmiyorum ama
bayağıdır çok ağrım olmuyordu
bu 2 aydır
yatıyorum resmne :/

bazı aylar bana da oluyor
bitki çayları iç evde dinlen en güzeli sıcak su torbasını da ayaklarına koy
sakın karnına falan koyma çok tehlikeli

hayır canım hormonlarla ilgili kadınlar için de erkekler için de fazla sıcak zararlı yumurtalıklarına koyuyorsun sonu.ta :34:

ben bilmiyordum bunu, bende geçenlerde haberlerde dinledim, içinde biriken sular su torbasinin zamanla erimesine neden oluyormus, o yüzden kullandiktan sonra agzini bi müddet acik birakip suyun iyice kurumasini beklemek gerekiyormus...
ama hormonlarla ilgiliyse yapmam bidaha :5:

ben bilmiyordum bunu, bende geçenlerde haberlerde dinledim, içinde biriken sular su torbasinin zamanla erimesine neden oluyormus, o yüzden kullandiktan sonra agzini bi müddet acik birakip suyun iyice kurumasini beklemek gerekiyormus...
ama hormonlarla ilgiliyse yapmam bidaha :5:

o ayrı tehlikeli ama kılıfları var peluşlu falan ondan kullanabilirsin.

bide sıcak su torbasını koltuğun üstüne koyup üstüne yatmayın sakın ben yaptım koltukla izi çıktı geçmiyor :1::1::1::1:

o ayrı tehlikeli ama kılıfları var peluşlu falan ondan kullanabilirsin.

bide sıcak su torbasını koltuğun üstüne koyup üstüne yatmayın sakın ben yaptım koltukla izi çıktı geçmiyor :1::1::1::1:

hahahah :1: yoktu öyle bi niyetim ama bildigim iyi oldu :1: bel agrin vardi heralde :1:

Back