• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydın ;
dün tavuk ve tavuk suyuna şehriyeli çorba yedik çok şükür doyduk.
Bugüne de kuru patlıcan kavurması yaptım ama daha onu yaparken yarına ne yapacağım demeye başladım :45::45:
Akşam eşim yok maçı var kafam rahat :1::1::1: çarşamba öğlene de ne yaparım bilmiyorum yapmam belki...
Yemek gelmiyor işyerine kart veriyorlar dışardan yemesi için ama eşim dışarıdan yemek yemeği çok sevmez o kart ile market alışverişi yapıyoruz :32: :32:
eşimde evden götürüyor aklı rahat oluyor

günaydın canımmm,

afiyet olsunn :34:

kuru patlıcan kavurması nasıl yapılıyor ya ben kuru patlıcan dolmasını biliyorumda kavurmasını ilk defa duydum :34:
eşin için evden götürmesi çok iyi bende kart alıyorum yemeğe işyerimin anlaşmalı oldugu bikaç yerden birinde yiyoruz keşke benimde evden getirme şansım olsa çok sıkıldım artık sürekli dışardan yemeğe :34:
Bide bizim işyerinin saçma sapan bi adeti var çalışanlar olarak hepbirlikte çıkıyoruz yemeğe böylelikle çalışanlar kaynaşıyomuş :41: gelmeyince herkeste bi afra tafralar suratlar :44: gerçi ben çogu zaman sevgilim geldi arkadaşım geldi diyip kaçıyorum yapcak bişiy yok daralıyorum hergün hergün:51:

Son düzenleme:
Günaydin kizlar :54:

günaydın ;

dün tavuk ve tavuk suyuna şehriyeli çorba yedik çok şükür doyduk.
Bugüne de kuru patlıcan kavurması yaptım ama daha onu yaparken yarına ne yapacağım demeye başladım :45::45:

Akşam eşim yok maçı var kafam rahat :1::1::1: çarşamba öğlene de ne yaparım bilmiyorum yapmam belki...

Yemek gelmiyor işyerine kart veriyorlar dışardan yemesi için ama eşim dışarıdan yemek yemeği çok sevmez o kart ile market alışverişi yapıyoruz :32: :32:
eşimde evden götürüyor aklı rahat oluyor

oh afiyet olsun :)
düsünmesi yapmasindan zor su yemek islerinin :1:

bizde ayni; bilet verirler aylik her restoranda geçen ama bizde onlari harcamayip market alisverislerini yapariz..
hatta geçenlerde baya birikmisti annelere verdik onlarda kullansin diye..

günaydın canımmm,

kuru patlıcan kavurması nasıl yapılıyor ya ben kuru patlıcan dolmasını biliyorumda kavurmasını ilk defa duydum :34:
eşin için evden götürmesi çok iyi bende kart alıyorum yemeğe işyerimin anlaşmalı oldugu bikaç yerden birinde yiyoruz keşke benimde evden getirme şansım olsa çok sıkıldım artık sürekli dışardan yemeğe :34:
Bide bizim işyerinin saçma sapan bi adeti var çalışanlar olarak hepbirlikte çıkıyoruz yemeğe böylelikle çalışanlar kaynaşıyomuş :41: gelmeyince herkeste bi afra tafralar suratlar :44: gerçi ben çogu zaman sevgilim geldi arkadaşım geldi diyip kaçıyorum yapcak bişiy yok daralıyorum hergün hergün:51:

ay kuru patlican dolmasinida cok severim yaaa :56:
canim istedi simdi sabah sabah :52:

aksamdan yap canim sende yemegini..
hiç sevmem mecburiyetleri :47: neyseki sende kaciyormussun...
iyiki burda öyle degil.. arada bi cikariz hep birlikte yemege.. kendi basima takilmayi daha cok severim
zaten yemek yedigim zamanda mutfakta illa yiyen birileri oluyor yalniz olmuyorum :31:

günaydın canımmm,

NORMAL patlıcan kavurmasını biliyorsan aynısı
sadece kuru patlıcanları bunda 15*20 dk önden haşlıyorsun :28:
her zaman birlikte yemek sıkar deiğin gibi :44:

bizde ayni; bilet verirler aylik her restoranda geçen ama bizde onlari harcamayip market alisverislerini yapariz..

iyiki burda öyle degil.. arada bi cikariz hep birlikte yemege.. kendi basima takilmayi daha cok severim
zaten yemek yedigim zamanda mutfakta illa yiyen birileri oluyor yalniz olmuyorum :31:

bizde öyle yapıyoruz ama genelde her ay kullanyoruz
bu ay kullanmayacağz paraya çevireceğiz onunla bizim evin üstündeki markete gidip alışveriş yapacağız

kuru patlıcanı bende çok seviyorum :54:

bu ay kullanmayacağz paraya çevireceğiz onunla bizim evin üstündeki markete gidip alışveriş yapacağız

evin üstünde market mi :53:
ne marketi ki :1:

Günaydın tatlım :3:
Benim annem süper yapar kuru patlıcan dolması :16: olsada yesek :56:
sende mi evden getiriyosun yemegini:34:
bizim burda mutfak yok maalesef :31:

bende sevmiyorum ya arada hepberaber çıkılır ama hergün değil bence zaten akşama kadar hepberaberiz insan bi kafasını dağıtıp nefes almak istiyor yarım saatte olsa :34:

yani bizim ev yokuşlu bi yerde üst tarafta yokuşu çıkınca marketler avar oradan alacağız :1:
türkçe anlaması zor bir dil

güldürdünüzzz beni sabah sabah :1::1::1:

hımm anladım :34: demek lazım bida kuru patlıcan aldımız zaman denerim :34:

bencede güzel olur :56:

yani bizim ev yokuşlu bi yerde üst tarafta yokuşu çıkınca marketler avar oradan alacağız :1:

türkçe anlatması zor bir dil

evet biraz türkçede de var ama bugün tamamen bende :1: aptalligim üstümde sanirim :37:

Günaydın tatlım :3:
Benim annem süper yapar kuru patlıcan dolması :16: olsada yesek :56:
sende mi evden getiriyosun yemegini:34:
bizim burda mutfak yok maalesef :31:

bende sevmiyorum ya arada hepberaber çıkılır ama hergün değil bence zaten akşama kadar hepberaberiz insan bi kafasını dağıtıp nefes almak istiyor yarım saatte olsa :34:

var ya ne kadar güzel yemek yaparsan yap o annelerin yaptigini tutmuyor arkadas! yani ne katiyorsun diye özellikle sorarim ama yok böyle bisey hep lezzeti farkli oluyor.. kötü degil cok sükür ama annemin yemekleri gibi olsun isterim :30:
yemek cok yapmissam burayada getiririmki cok sürünmeden bitsin :1:

mutfagin olmamasi kötüymüs canim :5:

düzelir işte aranız canım :40::40:

kücük tartismalar iyi oluyor :37:

şuara çok kavga ediyoz stresten heralde ya da bilmiyorum sevgilim işin ciddiyetine yeni yeni varıyor galiba ona herşey kolay geliyordu eskiden şimdi yavaş yavaş görmeye başladı :34:

İkimizde söyleyip söyleyip pişman oluyoruz Allahtan ikimiznde küsme, kin tutma gibi huylarımız yok:34:

Aileler işin içine girdiğinden beri ikimizde çok gerginiz, patlıyoruz sonra işte böyle ya onu benim ya ben onun gönlünü almaya çalışıyoruz..

Dün beni çok kırdı aslında geliyor şimdi anlatırım size öğleden sonra :34:

şuara çok kavga ediyoz stresten heralde ya da bilmiyorum sevgilim işin ciddiyetine yeni yeni varıyor galiba ona herşey kolay geliyordu eskiden şimdi yavaş yavaş görmeye başladı :34:

İkimizde söyleyip söyleyip pişman oluyoruz Allahtan ikimiznde küsme, kin tutma gibi huylarımız yok:34:

Aileler işin içine girdiğinden beri ikimizde çok gerginiz, patlıyoruz sonra işte böyle ya onu benim ya ben onun gönlünü almaya çalışıyoruz..

Dün beni çok kırdı aslında geliyor şimdi anlatırım size öğleden sonra :34:

küsme darilma olmadigi sürece herseyin üstesinden gelirsiniz canim :34:
ayrica dedigin gibi o isin ciddiyetini yeni anliyor cok normal yani simdilik.. oda sende stres olcaksiniz..
sevginizin kiymetini bilin anin tadini cikarin bosverin gerisini :54:

küsme darilma olmadigi sürece herseyin üstesinden gelirsiniz canim :34:
ayrica dedigin gibi o isin ciddiyetini yeni anliyor cok normal yani simdilik.. oda sende stres olcaksiniz..
sevginizin kiymetini bilin anin tadini cikarin bosverin gerisini :54:

Çok şükür yok küsme, darılma huyumuz :34:

Allah'ım beterinden saklasın :34:

Dün dedi ki evlenene kadar alcaklarımızı liste yapalım gelcek aydan itibaren yavaş yavaş alır üstünü çizeriz dedi nası hoşuma gitti anlatamam bunu söylemesi bile aslında ben çeyizim için yapmıştım ama o bilmiyodu :34: yazdık hepsini ve inanın abartı, detay hiçbişey yok sadece evlenceğimiz zamana kadar alınması gereken büyükler benim zaten çeyizim ayrı küçük ev aletlerini faaln ben tamamlıcam, onun kredisi oldugu için elimden geldiği kadar yüklenmemeye çalıştım yanınada tahmini uyduruk fiyat yazdık ama ben nebilim halı koltuk fiyatını salladım yazdım toplamda herşeyimiz 60bin çıktı sonra bana geçmiş sen çok şey istiyosun dedi ben nasıl azaltırım diye ugraşıyorum o bana kalkmış sen çok şey istiyosun dedi. Buarada içinde düğününden balayısına herşeyler dahil ve iki yerde düğün yaparız hesabıyla yaptık

Bende kızdım atıştık biraz.

Biraz önce özür diledi:6:

Son düzenleme:
Back