- Emoji Skoru
- 2.640
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.041
günaydın ;
dün tavuk ve tavuk suyuna şehriyeli çorba yedik çok şükür doyduk.
Bugüne de kuru patlıcan kavurması yaptım ama daha onu yaparken yarına ne yapacağım demeye başladım
Akşam eşim yok maçı var kafam rahatçarşamba öğlene de ne yaparım bilmiyorum yapmam belki...
Yemek gelmiyor işyerine kart veriyorlar dışardan yemesi için ama eşim dışarıdan yemek yemeği çok sevmez o kart ile market alışverişi yapıyoruz
eşimde evden götürüyor aklı rahat oluyor
günaydın ;
dün tavuk ve tavuk suyuna şehriyeli çorba yedik çok şükür doyduk.
Bugüne de kuru patlıcan kavurması yaptım ama daha onu yaparken yarına ne yapacağım demeye başladım
Akşam eşim yok maçı var kafam rahatçarşamba öğlene de ne yaparım bilmiyorum yapmam belki...
Yemek gelmiyor işyerine kart veriyorlar dışardan yemesi için ama eşim dışarıdan yemek yemeği çok sevmez o kart ile market alışverişi yapıyoruz
eşimde evden götürüyor aklı rahat oluyor
günaydın canımmm,
afiyet olsunn
kuru patlıcan kavurması nasıl yapılıyor ya ben kuru patlıcan dolmasını biliyorumda kavurmasını ilk defa duydum
eşin için evden götürmesi çok iyi bende kart alıyorum yemeğe işyerimin anlaşmalı oldugu bikaç yerden birinde yiyoruz keşke benimde evden getirme şansım olsa çok sıkıldım artık sürekli dışardan yemeğe
Bide bizim işyerinin saçma sapan bi adeti var çalışanlar olarak hepbirlikte çıkıyoruz yemeğe böylelikle çalışanlar kaynaşıyomuşgelmeyince herkeste bi afra tafralar suratlar :44: gerçi ben çogu zaman sevgilim geldi arkadaşım geldi diyip kaçıyorum yapcak bişiy yok daralıyorum hergün hergün
günaydın canımmm,
afiyet olsunn
kuru patlıcan kavurması nasıl yapılıyor ya ben kuru patlıcan dolmasını biliyorumda kavurmasını ilk defa duydum
eşin için evden götürmesi çok iyi bende kart alıyorum yemeğe işyerimin anlaşmalı oldugu bikaç yerden birinde yiyoruz keşke benimde evden getirme şansım olsa çok sıkıldım artık sürekli dışardan yemeğe
Bide bizim işyerinin saçma sapan bi adeti var çalışanlar olarak hepbirlikte çıkıyoruz yemeğe böylelikle çalışanlar kaynaşıyomuşgelmeyince herkeste bi afra tafralar suratlar :44: gerçi ben çogu zaman sevgilim geldi arkadaşım geldi diyip kaçıyorum yapcak bişiy yok daralıyorum hergün hergün
Günaydin kizlar
oh afiyet olsun :)
düsünmesi yapmasindan zor su yemek islerinin
bizde ayni; bilet verirler aylik her restoranda geçen ama bizde onlari harcamayip market alisverislerini yapariz..
hatta geçenlerde baya birikmisti annelere verdik onlarda kullansin diye..
ay kuru patlican dolmasinida cok severim yaaa
canim istedi simdi sabah sabah
aksamdan yap canim sende yemegini..
hiç sevmem mecburiyetlerineyseki sende kaciyormussun...
iyiki burda öyle degil.. arada bi cikariz hep birlikte yemege.. kendi basima takilmayi daha cok severim
zaten yemek yedigim zamanda mutfakta illa yiyen birileri oluyor yalniz olmuyorum
NORMAL patlıcan kavurmasını biliyorsan aynısı
sadece kuru patlıcanları bunda 15*20 dk önden haşlıyorsun
her zaman birlikte yemek sıkar deiğin gibi :44:
bizde öyle yapıyoruz ama genelde her ay kullanyoruz
bu ay kullanmayacağz paraya çevireceğiz onunla bizim evin üstündeki markete gidip alışveriş yapacağız
kuru patlıcanı bende çok seviyorum
evin üstünde market mi
ne marketi ki
Günaydin kizlar
oh afiyet olsun :)
düsünmesi yapmasindan zor su yemek islerinin
bizde ayni; bilet verirler aylik her restoranda geçen ama bizde onlari harcamayip market alisverislerini yapariz..
hatta geçenlerde baya birikmisti annelere verdik onlarda kullansin diye..
ay kuru patlican dolmasinida cok severim yaaa
canim istedi simdi sabah sabah
aksamdan yap canim sende yemegini..
hiç sevmem mecburiyetlerineyseki sende kaciyormussun...
iyiki burda öyle degil.. arada bi cikariz hep birlikte yemege.. kendi basima takilmayi daha cok severim
zaten yemek yedigim zamanda mutfakta illa yiyen birileri oluyor yalniz olmuyorum
yani bizim ev yokuşlu bi yerde üst tarafta yokuşu çıkınca marketler avar oradan alacağız
türkçe anlaması zor bir dil
NORMAL patlıcan kavurmasını biliyorsan aynısı
sadece kuru patlıcanları bunda 15*20 dk önden haşlıyorsun
her zaman birlikte yemek sıkar deiğin gibi :44:
bizde öyle yapıyoruz ama genelde her ay kullanyoruz
bu ay kullanmayacağz paraya çevireceğiz onunla bizim evin üstündeki markete gidip alışveriş yapacağız
kuru patlıcanı bende çok seviyorum
güldürdünüzzz beni sabah sabah
hımm anladımdemek lazım bida kuru patlıcan aldımız zaman denerim
bencede güzel olur
sevgilim geliyomuş simit alıp yanına gelcem diyor dün atıştıkta biraz :44:
yani bizim ev yokuşlu bi yerde üst tarafta yokuşu çıkınca marketler avar oradan alacağız
türkçe anlatması zor bir dil
Günaydın tatlım
Benim annem süper yapar kuru patlıcan dolmasıolsada yesek
sende mi evden getiriyosun yemegini
bizim burda mutfak yok maalesef
bende sevmiyorum ya arada hepberaber çıkılır ama hergün değil bence zaten akşama kadar hepberaberiz insan bi kafasını dağıtıp nefes almak istiyor yarım saatte olsa
sevgilim geliyomuş simit alıp yanına gelcem diyor dün atıştıkta biraz :44:
düzelir işte aranız canım
kücük tartismalar iyi oluyor
şuara çok kavga ediyoz stresten heralde ya da bilmiyorum sevgilim işin ciddiyetine yeni yeni varıyor galiba ona herşey kolay geliyordu eskiden şimdi yavaş yavaş görmeye başladı
İkimizde söyleyip söyleyip pişman oluyoruz Allahtan ikimiznde küsme, kin tutma gibi huylarımız yok
Aileler işin içine girdiğinden beri ikimizde çok gerginiz, patlıyoruz sonra işte böyle ya onu benim ya ben onun gönlünü almaya çalışıyoruz..
Dün beni çok kırdı aslında geliyor şimdi anlatırım size öğleden sonra
küsme darilma olmadigi sürece herseyin üstesinden gelirsiniz canim
ayrica dedigin gibi o isin ciddiyetini yeni anliyor cok normal yani simdilik.. oda sende stres olcaksiniz..
sevginizin kiymetini bilin anin tadini cikarin bosverin gerisini
erkekler bilmediği için onlara herşey fazla geliyor
aynen öylee ama paşaya hadi gel sana gıcırından bi araba alalım 50bin desem hiç öyle demez
araba her erkeğin tutkusu galiba etrafımda öyle çok varki
benim eşimin umrunda bile değil diyebilirimbazen ben söylüyorum bizim araba almamız falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?