Sipaydi ye Yardım lütfen

seninkisi micro sim karti, öyle olsaydi izi belli zaten ben kirardim canim ama nano sim karti gerekiyormus bunun için :26:
o yüzdende yeni kart istegi yaptim

bu arada tekrardan hayirli olsun canim sende güle güle kullan
memnun musun? nasil gidioooo :))
kendine hemen bi instagram hesabi ac ve bizi ekle

canım çok güzel. güle güle kullan olacağı varmış olmuş hayırlısı

tatlıkedi instagram da vardı sanki ya yok muki

ayniyim bende yaaaa, aç gibi ne yesem derdindeyim her an
valla imkanin varsa rahatsizim de çik canim, kafa dinlersin biraz
ama yapacaksan cuma yapki yola cikacaksin daha iyi gelir erken cikmak

yok canımm ya diyemem hele şu sıra hiç diyemem söz nişan işlerine girersek yüzüm olsun die bekliom zaten sabahları hep geç kalıom

cuma gece çok geç saatlerde orda oluorumda ondan belki 2 saat falan erken çıkarım ama ne dicem ya off sıkılıorum valla benim patron da illa açıklama yapmamı istiyor

canım çok güzel. güle güle kullan olacağı varmış olmuş hayırlısı

tatlıkedi instagram da vardı sanki ya yok muki

saol canim benim cok tesekkür ederim evet hayirlisi diyorum

ben mi? ben instagram'dayim evet hesabim var, eklisin ya kiz bende ne cabuk unutuldum
telefonumdan baglaniyodum sadece ama, pcden pek bisey anlasilmiyor

yola gidicem cok gec kalmak istemiyorum desen :26:
insallah bisey demez..
bu ara pek gec kalma canimda demeye yüzün olsun cuma günü..

hee öyle mi ben bilmiodumm tabi benm mikroydu hemencik kırıverdiler

valla süper bişiymiş ya bugüne kadar çektiğim işkence yazıkmış ya 7/24 tlf başındayım whatsappta yazışmaktan kovulcam

çok komiğiz sevgilimle whatsappta yazışıyoruz adam gibi msjlaşmazdık bile yıllar sonra çok komik gelio çokta hoşuma gidiyo

instagram yükledimde anlamadım ki pek bi cahilim

saol canim benim cok tesekkür ederim evet hayirlisi diyorum

ben mi? ben instagram'dayim evet hesabim var, eklisin ya kiz bende ne cabuk unutuldum
telefonumdan baglaniyodum sadece ama, pcden pek bisey anlasilmiyor

ay sorry ben sen mutluya demişsin

ben mutlu sana dedi gibi okudum

Ya bişiy sorcam şimdi size instagramda herkes görebiliyor mu benim fotolarımı :44: bide bütün tlfnumdaki resimler kendiliğinden mi paylaşılıyor benim isteğimle mi anlamadım azcık

hahaha
bide viberi yükle canim ordada viberi olan insanlarla internet üzerinden konusabiliyorsun (ücretsiz konusma yani) ama internet paketin var dimi ? bide iyi cekerse süper calisio o viber.. yada kablosuz baglantin olmali..

ay sorry ben sen mutluya demişsin

ben mutlu sana dedi gibi okudum

affedildin canim
anlamistim zaten tersini anladigini takildim ben sana

Ya bişiy sorcam şimdi size instagramda herkes görebiliyor mu benim fotolarımı :44: bide bütün tlfnumdaki resimler kendiliğinden mi paylaşılıyor benim isteğimle mi anlamadım azcık

canim ayarlarindan gizleyebilirsin herkes görmez böylelikle..
yooo kendiliginden paylasilmiyor sen kendin ekliyorsun..

akşam karadayı var

yemeğimde dünden kalma tavuklu pilavım var giderken yine ayran alırım

yarına eşime ne yemek yapacağım hiç bilmiyorum ama :44::44:

akşam karadayı var

yemeğimde dünden kalma tavuklu pilavım var giderken yine ayran alırım

yarına eşime ne yemek yapacağım hiç bilmiyorum ama :44::44:

bu aksamlik bizimde dünden kalma yemegimiz var, pilav ve taze fasulye banada salata
biber doldur yarina uzun zamandir yapmam özledimde aklima geldi
biz yarin aksam kayinvalidemlerde yicez, carsamba aksamida annemlerde persembe ve cumaya kadar rahatim yani

GEçen akşam biber götürdü eşim işe de yemek götürdüğü için 2 çeşit düşünmek zorunda kalıyor.
tavuk bugün götürdü akşamda tavuk yiyecek zaten

patlıcan mı kavursam evde kuru patlıcanım var

bu aralar hiç yemek yapmakla uğraşmak istemiyorum valla ya dün kv annemler geldi 10 kişiydi tavuklu pilav yaptım bide ayran

çayın yanına da tatlı yaptım tamamdır utanmasam dışardan söyleyecektim

hmm anladim canim, patlican güzel olur evet
arada oluyor ya insanin bisey yapasi gelmiyor.. yeter bide nolcak mis gibi yemek.. her zaman her zaman 10 cesitin olcak degil ya
bu ara bende de bikkinlik gibi demeyimde yeni seyler deneyesim yok, yeniden heves etmem gerek buda anca bize misafir gelmesiyle oluyor

aynen eşim zaten 3-4 çeşit yemek yemeyi sevmez maxımum 2 çeşit tek çeşit bile yer.
ama hem akşama hem ertesi güne düşününce beynim duruyor artık

tatlı kedi başardımmm galiba instagramı

kızlar sizin işte zor be anacım hergün yemek yemek ben ne rahatmışım şuan okuyunca farkettim ayaküstü bişiy yiyom geçiyom ya da sizden öğrendiğim pastaları akşam yemeği yerine yiyiom ya da dışardan yiyoz yani nadir yemek yapıoz hele şuaralar hiç yapmıoz nerdeyse sandiviç yiyoz hergün ekmek arası ya da tost yapıoz abur cubur yiyom paso adam akıllı bi öğlenleri yemek yiyom ya da bazen esiyo yemek yapasım gelio ama yanlızsam hiç canım istemez

sevgilim gelceğinde yapıyom bi özeniom o gelceği zaman

Son düzenleme:
aynen eşim zaten 3-4 çeşit yemek yemeyi sevmez maxımum 2 çeşit tek çeşit bile yer.
ama hem akşama hem ertesi güne düşününce beynim duruyor artık

aynen valla
kolayindan kacmak istedigimde sehriye corbasi yaparim, acayip seviyor esim. bide yanina börek tarzi biseyler bulundururum buzlukta onlardan cikaririm..
olmadi yumurta falan kahvalti yapariz ama ise götürüyosa zor iste..
is yerine yemek gelmedigi için mi öyle yapiyor?

bulgur pilavini cok seven sen miydin canim?

hiç iyi degil tatlim ya düzenli yemek yemeye alistirin kendinizi..
sen simdiden avantajlisin ama ben mutfaga hic girmezdim evlenmeden..

**
ooo süper :)) eklerim canim telefonum gelince

poff hiç böyle düşünmemiştim

neyse dadanırım artık size

ben yavaştan kaçıyorum kızlar hepinizi öpüyorummmm

yarın görüşürüz, iyi akşamlarr

iyi aksamlar

günaydın ;

dün tavuk ve tavuk suyuna şehriyeli çorba yedik çok şükür doyduk.
Bugüne de kuru patlıcan kavurması yaptım ama daha onu yaparken yarına ne yapacağım demeye başladım

Akşam eşim yok maçı var kafam rahat çarşamba öğlene de ne yaparım bilmiyorum yapmam belki...

Yemek gelmiyor işyerine kart veriyorlar dışardan yemesi için ama eşim dışarıdan yemek yemeği çok sevmez o kart ile market alışverişi yapıyoruz
eşimde evden götürüyor aklı rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…