Sipaydi ye Yardım lütfen

Yazık günah adama yaptırma kendinede yazık sende yapma burda halı ve koltuk yıkayıcılar var çağırıyorsun geliyorlar makinayla yıkıyorlar ama pırıl pırıl mis gibi olur benm arkadaş bütün halılarını koltuklarını yıkatmış 80 lira vermiş 2 saatte adam yapmış gitmiş mis gibi olmuş hiç değmez inan yıkasan takamıcan falan iyice sinir olursun burda olduguna göre orda kimbilir neler vardır

Kız senin ütüyü anlamadım gitti hafta 7 gün senin koca 12 gömlek giyiyor adama yatarkende gömlek kravat yatırıyon
Evlenmek zormuş cidden
Benim sevgilimde spor giyinir saolsun ama bişey farketmiyor kotunu bile ütülü ister
Biz evlenirsek benim kocada geç gelir heralde borçlarımız bitene kadar hayırlısı bakalım artık
Boşver kız otur kocanla zaman geçir yapma iş falan yaparsın sonra

bide onlara bakıyım belki yakında güzel yapan birilerini bulurum dediğin gibi çok mantıklı ama pahalıya gelir mi bilmiyorum.

bizimki dışarı çıkalım eve gelir gömlek değiştirir bazen giderken yanında götürür 12 olmasa da mutlaka 10 kesin olur

Evlilik zor ama güzel ya öyle böyle gidiyor..

Şuanda kocamla geçireceğim en güzel yıllar temizlikle falan harcayamam :18: varsın pis kalsın kim takar anasıı satyım

ay speedy ben yazini görmemisim koltuklar için hali yikama makinasini tavsiye ederim güzel temizliyor...
annemle yapmistik bizde simsiyah cikmisti yaa suyu

Tatlı kedi canım işinden memnun değil misin??

Saatleri iyi diyosun bence o çok önemli diğerinde saatler nasıl??

canim maalesef surekli ayni isi yapmaktan biktim
digerinin saatlerini bilemem simdiden cünkü müsteride caliscam, mesela diyelim bi bankada calisicam 6-7 aylik bi proje icin, bitince yeni bi müsteriye gecicem mesela hastanede calisabilirim, yani müsterinin is saatlerinde calismam gerekiyor gittigim yere göre ayarlamam gerekiyor.

Aynenn öylee yemişim koltugunu, bırak pis kalsın amannn

Bende pis bi insan değilim hatta dağınıklığa hiç tahamülüm yoktur ama hiç anlamam sabah akşam çılgın gibi temizlik yapanları falan ne gerek var o kadar ya yaparsın temizliğini ama kendini parçalamanın bi anlamı yok bence Gidin kocanızla, çocunuzla zaman geçirin temizliğe harcıcanız zamanı onlar yokken yapılır hem sıkılmazsın

bana eşin yaptırmaz ki haftasonu bile ancak birlikte yaparsak rahat duruyor.
yoksa 50 kere gel bak bi otur ne yapıyorsun diye diye peşimde dolaşıyor. ütü yaparken sakin ama sesi bile çıkmaz
çok temizliği bende sevmem pisliği de sevmem o ayrı.

onca gezmeme evim pis değildir. temizlik uğruna kıymetlilerimi kaybedemem ailemle sevdiklerimle vakit geçiririm daha iyi

ay speedy ben yazini görmemisim koltuklar için hali yikama makinasini tavsiye ederim güzel temizliyor...
annemle yapmistik bizde simsiyah cikmisti yaa suyu

Halı yıkama makinesi annemdede var ihlasın, iyi bişiyde aslında ama ben üşenirim

Canım yapcağın işi çok anlamadım ama bu yeni iş daha zor gibi geldi bana maalesef hepimiz hep aynı işi yapıyoruz ki günler öyle böyle geçip gidiyor

bencede süpersinn

85*100 tl arası en kötü öyle yaparım.

neyse evde kendimizi kaybedene kadar pis ve dağınık kalabiliriz

yaniiiiii kaybetmekte imkansiz simdilik o evin icine bi cocuk girmeli, esyalari dagitmali ki ozaman belki kaybederiz

Deryaaaa senide görünce aklima geldin faceten ekledim

yaniiiiii kaybetmekte imkansiz simdilik o evin icine bi cocuk girmeli, esyalari dagitmali ki ozaman belki kaybederiz

Deryaaaa senide görünce aklima geldin faceten ekledim

çocuk mu daha 1,5 evliyiz biz ne çocuğu

önceden daha yeni evliyiz 1 yıl bile olmadı diyordum herkes doğru diyordu şimdi kimse kanmıyor buna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…