- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.681
kocamla ben mavi thsrtle kesin tanırsın deli gibi çıkmışım çünkü kişiliğimi yansıtmışım
bulamiyorum :44: gizledin mi acaba ayarlarindan? aramalarda gözükmemen icin
çooook tatlusunuzay cidden deli doluymussun
İŞLER Aaniden yoğunlaştı ya bu ne böyle...
röfleli kedi yok yine kaçmış :26::26::26::26:
mutlu ; aynen öldürür valla bi ütü zor iş bide bizim gibi deli danalar için daha zor paso geziyoruz..
böcük her işini evde olduğu için yapıp kaldırıyor bide eşide gece çalışıyor. kocam evde olduğunda iş yapmamaya çalışıyorum
birlikte tv izliyoruz keyif yapıyoruz yaparsak haftasonu ancak bi ütümü o varken dizi izlerken yapıyorum..
bazen bende akşamları olmasa işimi rahat rahat yapsam diyorum ama sonra vazgeçiyorum
benim dantellerim dolu çok zor olanları kullanmamaya çalışıyorum ama evimde danteli seviyorum sanırım ben biraz nostaljik gelinim..
eski eşyaları çok severim yeni gelin edası ile yaşıyorum evimde
tv izlerken cidden çabuk geçiyor ütümü mecbur biriktiriyorum. bizde kurutma makinesi var çamaşır yıkadın mı 2 saat sonra kuru hemen ütü yapmaktansa toplu ypıyorum..
bide danteller dışında 12 gömlek birikmemiş halidiyebilirim. her hafta aynı senaryo bizde
koltuklarımı yıkamak istiyorum kılıfları haftasonu çıkartalım makinede yıkayalım dedik yok ya olmyor çıkartırsak asla sokamayız geriye
elle silsem canım çıkar kocama sildirsem yazık günah diyorum ama bakalım bi çözüm bulmam lazım
Yazık günah adama yaptırma kendinede yazık sende yapma burda halı ve koltuk yıkayıcılar var çağırıyorsun geliyorlar makinayla yıkıyorlar ama pırıl pırıl mis gibi olur benm arkadaş bütün halılarını koltuklarını yıkatmış 80 lira vermiş 2 saatte adam yapmış gitmiş mis gibi olmuş hiç değmez inan yıkasan takamıcan falan iyice sinir olursunburda olduguna göre orda kimbilir neler vardır
Kız senin ütüyü anlamadım gitti hafta 7 gün senin koca 12 gömlek giyiyor adama yatarkende gömlek kravat yatırıyon
Evlenmek zormuş cidden
Benim sevgilimde spor giyinir saolsunama bişey farketmiyor kotunu bile ütülü ister
Biz evlenirsek benim kocada geç gelir heralde borçlarımız bitene kadarhayırlısı bakalım artık
Boşver kız otur kocanla zaman geçir yapma iş falan yaparsın sonra
Tatlı kedi canım işinden memnun değil misin??
Saatleri iyi diyosun bence o çok önemli diğerinde saatler nasıl??
ay speedy ben yazini görmemisim koltuklar için hali yikama makinasini tavsiye ederim güzel temizliyor...
annemle yapmistik bizde simsiyah cikmisti yaa suyu
bide onlara bakıyım belki yakında güzel yapan birilerini bulurum dediğin gibi çok mantıklı ama pahalıya gelir mi bilmiyorum.
bizimki dışarı çıkalım eve gelir gömlek değiştirir bazen giderken yanında götürür 12 olmasa da mutlaka 10 kesin olur
Evlilik zor ama güzel ya öyle böyle gidiyor..
Şuanda kocamla geçireceğim en güzel yıllar temizlikle falan harcayamam :18: varsın pis kalsın kim takar anasıı satyım
Aynenn öylee yemişim koltugunu, bırak pis kalsın amannn
Bende pis bi insan değilim hatta dağınıklığa hiç tahamülüm yoktur ama hiç anlamam sabah akşam çılgın gibi temizlik yapanları falan ne gerek var o kadar ya yaparsın temizliğini ama kendini parçalamanın bi anlamı yok benceGidin kocanızla, çocunuzla zaman geçirin temizliğe harcıcanız zamanı onlar yokken yapılır hem sıkılmazsın
ay speedy ben yazini görmemisim koltuklar için hali yikama makinasini tavsiye ederim güzel temizliyor...
annemle yapmistik bizde simsiyah cikmisti yaa suyu
canim maalesef surekli ayni isi yapmaktan biktim
digerinin saatlerini bilemem simdiden cünkü müsteride caliscam, mesela diyelim bi bankada calisicam 6-7 aylik bi proje icin, bitince yeni bi müsteriye gecicem mesela hastanede calisabilirim, yani müsterinin is saatlerinde calismam gerekiyor gittigim yere göre ayarlamam gerekiyor.
bana eşin yaptırmaz ki haftasonu bile ancak birlikte yaparsak rahat duruyor.
yoksa 50 kere gel bak bi otur ne yapıyorsun diye diye peşimde dolaşıyor. ütü yaparken sakin ama sesi bile çıkmaz
çok temizliği bende sevmem pisliği de sevmem o ayrı.
onca gezmeme evim pis değildir. temizlik uğruna kıymetlilerimi kaybedemem ailemle sevdiklerimle vakit geçiririm daha iyi
halı yıkama makinem yok ki yolla sen
Halı yıkama makinesi annemdede var ihlasın, iyi bişiyde aslında ama ben üşenirim
Canım yapcağın işi çok anlamadım ama bu yeni iş daha zor gibi geldi banamaalesef hepimiz hep aynı işi yapıyoruz ki günler öyle böyle geçip gidiyor
bende de yokki
belki cevrende birinde vardir diye dedimdi ama mutlulugun dedigi daha güzel, koltuk yikayanlar var cagirirsin daha iyi olur hem..
dedigin gibi bu güzel günlerini temizlikle harcama, ev yasayacak kadar bide misafir agirlayacak kadar temiz olsun yeter
yaniiiiii kaybetmekte imkansiz simdiliko evin icine bi cocuk girmeli, esyalari dagitmali ki ozaman belki kaybederiz
Deryaaaa senide görünce aklima geldin faceten ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?