- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.681
iyiyim ecemcim uykum var tek sorun o ...
bide akşam hasanın mesaisi olmasında onu görim diye dua ediyorum
çok ösledim
bide akşam hasanın mesaisi olmasında onu görim diye dua ediyorum
çok ösledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim aslım sen napıyosun
ya insan heycanlanıyo ama kimisi çok yoğun yaşıyo kimiside daha sakin yapılı ya
o yüzden speedy gibi hafif atlatıyo
kıyamam aslım size ya inş görüşürsünüzz
speedyim zaten diktirirsem en çok senden iyi şeyler duyduğum için diktircem kaydirigubbakcemile3
kıyamam aslım size ya inş görüşürsünüzz
speedyim zaten diktirirsem en çok senden iyi şeyler duyduğum için diktircem kaydirigubbakcemile3
yani bende hazır alırsam üzerinde hiçbir oynama yaptırmadan getircem
daha sonra son 10-15 gün kala da oynamaları yapıtırım yada bana belli olmaz karar veririm diktirmeye
son zamanda diktiririm
çünkü kafama takıldı şimdi alırım birde sonra daha güzelini beğenirsem üzülür müyüm akjlım diğerinde kalır mı diye düşünmeye başladım
Zaten eğer diktiriyosan ve maddi anlamda imkanın warsa satılık daha mantıklı genelde çünkü en fazla 100 yada 200 tl oynuyor.
Nişanlığın bel ve göğüs olarak vücuda oturması güzel bir şekilde seni tamamlaması çok önemli.
Benimki hazır ama yeni dikilmiş işte 36 beden üst kısmı ayarlanmadı ama henüz.
Provaya gittiğim zaman bakalım....
Tamamen sarsın istiyorum vücudumu.
İlk denediğim gün kadın sadece üzerimde nasıl olduğunu görmem için toplu iğneyle tutturmuştu arkadan..
Sen ne kdara anlaştn şmdi fyat konusunda canım? Ne zman bıtecekmıs nısanlıgınn dıkımı
ya haklısın da speedyim
sen o maviyi gördün tamam bu olcak dedin başka modeller ilgini bile çekmedi
ben bi sürü model beğendim ama işte bu dediğim model yok mafoldumben mafoldumben
Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız :)) Eski tayfa burda :)
Speedy nişanın olucak galiba 3 ay sonra. Hayırlısı olsun canım. 270 sayfayı aralıklarla okumam lazım. Benimde 21 Mayısta nişanım olucak Allah kısmet ederse. Ama ortada daha hiç bişi yok bakalım. Sadece yer ve gün belli :))
ahh canım hoşgeldinn Şeniz Şeniz
evt burda toplandık hepimiz
demek belli nişan tarihin ne güzel ya
nişanlık nasıl olcak kafanda herhangi bişey var mı