• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

oske arada Hakanı kızdırmak için diyorum nasılsa boş odamız olacak gel beyaz alalım diye.
ama tabi şaka yani :)

aldım evet elbet lazım olacak kültablası bile aldım :jeyyar:

2 tane limon ve yağ için şişe.

1514.jpg

oske arada Hakanı kızdırmak için diyorum nasılsa boş odamız olacak gel beyaz alalım diye.
ama tabi şaka yani :)

aldım evet elbet lazım olacak kültablası bile aldım :jeyyar:

hey maşallah valla herşeyi aldım diyenin evinde bile eksik çıkıyo
ama sanırım senin evinde hiç eksik olmayacak :)
güzel güzel kullan işşallahhh

oooo sen bitirmişsin ıvırı zıvırı maşallah.ne kadar çok incik cincik şeyler var ya erkekler bunları hiç düşünmüyor alıyorlar mobilyayı olay bitiyor :) allah mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah alkisalkisalkis

amin canım inşallah zamanı gelir ve kullanırım.
bi çok ürünü aldım ama daha öyle çok eksiklerim varki ıvır zıvır ama işte hem para tutuyor hemde el oyalıyor darısı başına inşallah

amin inşallah.bi başladıkmı gerisi gelirde daha adım atamadım alışveriş konusunda.daha çooook çalışmam lazım çokkk :bbo:

başladın mı zevkle geliyor devamı ben yoğun olarak mart ayından beri alıyormuşum topicten tarihlerine bile baktım :jeyyar: 6 ay içinde bunları yaptıysam 9 aya kadar yetişirim herhalde :D

Dün akşam sonunda ananeme gitttim 2 bavul bide çekyat altında torunlar için yaptığı çeyizlere baktık CADIARZU bi sürü şeyler var vallahi eeee ilk evlenen torun olduğum içinde hepsinden şanslı olarak topladım geldim eve kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Resim bulabildiklerimi ekliycem diğerlerini sonra eklerim size çekipte .

20 tane mutfak havlusu oyalı-oyasız
10 tane falan el bezi bide
5 tane renkli pullu elbezi.
5 tane oyalı havlu
1 tane çarşaf ile takım pike takımı
1 tane ince pike takımı
1 tane papatyalı nevresim takımı
1 tane naylon masa örtüsü kare

allah cezanı virsin sipaydı:oklava: bu kadar malı mülkü buraya koymussunuz yazmıssınz genç kızların(ben ve diğerleri)gözünü korkutmaya utanmıyon mu len:umursamaz:

Back