• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

canım sizdemi kaynana bohcasına nevresım koyuyorsunuz.. aslında orjinalinde örüp sardırmak lazımmış ama yeni nesil nevresim koyuyor :1:
güle güle kullan hepsini ..:16:

canım sizdemi kaynana bohcasına nevresım koyuyorsunuz.. aslında orjinalinde örüp sardırmak lazımmış ama yeni nesil nevresim koyuyor :1:
güle güle kullan hepsini ..:16:

:61: Evet canım pike takımı falan yada nevresim konulur bizde aynen dediğin gibi yaptık nevresim koydum hatta kendisi beğendi. ama haberi yok bizde bide gizli yapılır kayınvalide + kayınbabaya :53
:

iğnelik çok cici ya
şal nevresim takımı ve diğerleri hepsi çok güzeller canım
iyi günlerde kullan:16:

teşekkür ederim bi çok detaylarım bitti işte
bazılarının da resmi çekmedim.
sayfa 42 daha detaylı aldıklarımı hemen o gün yazdım.
kırmızı bel kuşağımı bile aldım beğenemiyordum sonunda beğendim :52::52:
güzelmiş ya fiyatıda çok iyi

evet fiyatı da uygun :53:

Canım son aldıkların harikaa çeyizde sona yaklaşıyosun galibaa, leoparlı nevresiminee bayıldımm, ne zamandır arıyorumm nerden aldımm ayrıntılı bilgi verr bakimm:82::1:

genel olarak sona geldim artık.
kendime alıcam extralara geçtim :63: :66::66::66:
onu eminönünden aldım canım genelde heryerde var ama :51:

İyi yaptınn darısı başımıza artıkk :1:
Ben neden bulamıyorum yaa her girdiğim yerde bakıyorumm, eminönünede bi gitcem aklımda zaten inş. bulurum.:79:

teşekkür ederim canım amin sende tamamlarsın inşallah :nazar:

canım inşallah sende hemen tamamlarsın ufak tefek benimde var ama artık kendim için :27:
resimleri ekleyeceğim hepsini ama p.tesi evde pc çok zor oluyor :24::24:
kına içinde şallarının tanesi 1 tl birazda yazma aldık 60 tane falan oldu işte :9::9: kına da inş. dağıtacağız :60::60::60:

yok canım benim belli değil Allah gönlümüze göre verir inşallah :nazar:
banyo takımım krem tonlarında paspasımda griye pembeli yani klasik bana göre her eve uygn :90::90:

Saklama Kaplarım. sanırım 5 tane aldık :60::60:

1192.jpg

Düğün için iğnelik :40::40:

1194.jpg

Tek kişilik nevresim Takımım.

1197.jpg

Tek kişilik nevresim Takımım.
1198.jpg

Kaynana Bohçası için çift kişilij :1::1:

1199.jpg

kına da dağıtılacak şalların modellerinden birisi

1200.jpg

paşabahçe tekli şekerlik

1206.bmp

dondurma kasesi 6 adet

1213.bmp

sipit cnm hepsini güzel günlerde kullan. ay o şalları nereden aldıın çok iyi valla bende dağıtmak istiyrm bişiy ama bu çok uygun ve kullanışlı olmuş
birde iğnelik çok hoşuma gitti.
bende kadeh şeklinde olanlara bakıodum ama bu daha sevimli geldi.

sipit cnm hepsini güzel günlerde kullan. ay o şalları nereden aldıın çok iyi valla bende dağıtmak istiyrm bişiy ama bu çok uygun ve kullanışlı olmuş
birde iğnelik çok hoşuma gitti.
bende kadeh şeklinde olanlara bakıodum ama bu daha sevimli geldi.

canım teşekkür ederim,
kürkçü hanında hiç olmadı bigün yani bi haftasnu ayarlarız aldığım yere götürürüm ben seni :37:
kesinlikle çok uygun

artık kendime geçicem demiştim :60::60:
dün pazardan 7 tane alt iç çamaşırı aldık 1 tane sütyen yıkamak için aparat aldım.
Bide kendime 3 tane /gri,pembe,yeşil/ eşortman aldım :86::86::86:

1173.jpg

1174.jpg

Back