Sipaydi Kendine Ait Dünyası

spitcimm aldıklarınn yeter artk evlenince koymaya yer arıcaksınn sölimm
meyve bıçaklarımız aynı,yemek takımında benimkilerle çook benziyo bugün deterjan kutundan bi yerde gördüm farklı rengini hoşuma gitti sonra alcamm
daha eksiğin kaldımı merak ettim canım o kadar çok şey aldınki kalmaması lazım artık birazda bırak nazar boncuğu olsun varsa

oy canımmm gülerek okudum vallahi
eksiklerim azaldı ama düşünmüyorum ondan birazcık düşüsnsek yine bulurum
Deterjan kutuları çok hoşuma gitti zaten farklı marjinal bişey arıyordum buldum sonunda
Bıçaktan 1 takım daha alıcam yemek takımlarımda biraz fazla oldu ama napalım hem kalabalığız hemde kırarım ben kesin

ben bıçakların 6 tanesini anneme verdim onları pek kullanmıyorum başka bıçak takımı aldım keskinn
yemek takımının çok olması iyi bulaşık makinesine atarsın atıyorum 2 günde dolar makinen o yüzden fazla tabak iyidir ben 1 takım almıştım günlük yemek takımı 2 kişi olduğumuz için 2 günde bulaşık makinesini açıyorum önümüzdeki ay 1 takım daha alıcam koyucak yer yok ama bi yere sıkıştırcam

bana bi 12li daha lazım teyzem kullanıyor çok beğendim.

82 parça misafir yemek takımım var
27 parça günlük var
24 parça günlük var
bide işte kahvaltı takımım var

ayda 1 bile açarım makineyi herhalde şaka bi yana çok olması işime çok yarıycak biliyorum

canım hayırlı olsun aldıkların,sevgıyle kullan hepsini sıcacık yuvanda.ayy destan gibi ama ev eksiği bitmez sonradan cıkacak hele bi yerleştir yerlı yerınce ozaman ıyı olacak ne var ne alıncak ummadıgın bişide cıkar.ama baya var aldıkalrın evın buyukmu?mutfakda dolap baya lazım bu durumda:13:resımlere bakmaya calıstım görebıldıgım kadar güzel hepsi birbirindenaferim sende bendensınpazarlık yaparak alıısınaynı ben.düğün yaparsın salonlar bikere olacak dunya para,
esyalar enıyısı saglam olsun derler bı ton para:82:
diğer zuccayi hele alal bitmez ben halen alıyorumyeni bişi görmeyim tutamıyom kendımı
canım yatak örtun çok şık.aman bende aldım sıkır sıkır bişi 2 3kez actım 5ay ıcınde :92:
gunluk örtüler ıyı oluyo helede calısıyorsan bak özdilekten almıstım pike hemde yorganı koy içerisine iki amaclı güzel birşey gunlugume kolaylıkla kullanıyorum.borcam,saklama kapları,bardak takımları,cam nescafe takımları ufak tefek bu gibi takımları fazla alma 1 takım al istiyosan cok:97:hediye cok gelecek göreceksin düğüne eve çeyize vs…gunluk yemek takım 2tane ıyı yapmısın bolbol bardak iyi oluyor makına ancak doluyor 2 kişi malum.iyi tatlı aşk dolu kullan canım

Arzucumn seninle genelde aynı kafadanız
bende çok pahalı almam ama mutlaka beğendiğimin ucuzunu alırım
Çok şükür hiç bi şeyde de kazıklanmadım bi günlük yatak örtümde 20 TL fazla verdim
olsun ama o kadarda napalım. saten gelinlik gibi olanları asla sevmem genelde sade olanlardan kullanıyoeum seçimimi
bi tane var işte eş şaşalısı o krem rengi son aldığım :18::18:
Fincan,bardak faan bunlardan genelde 1er takım var benim aldıklarım annemde belki çeyizden dipten köşeden 1 takım daha çıkar dedi bakıcaz artık borcam hedite geldi biliyor genelde çoğu eşyalar eve hediye geliyor çok aşırıya kaçmıyorum

Kirli sepetim ve deterjan sepetim

Deterjann sepetinee bayıldımmm, bide bunların patates soğonlı olanlarıı varr benimde aklımda onlardan varr. Off bu çeyizz merakı öldürcek beni Canım aldıklarını iyi günlerde kullan hepsii çok güzelllll

1 ayın kalmış canım :81::81:
Evet şimdi bunların küçüğünü vbuldum 7 TL onlardan alıcam patates,soğan için :81:

1 ayın kalmış canım :81::81:
Evet şimdi bunların küçüğünü vbuldum 7 TL onlardan alıcam patates,soğan için :81:

Dimii çok güzel onalrın rengi koyu kahvee gördüm ben. Fiyatını sormadım ama 7 tl ise iyiymiş :82:
Evet cnm tam 1 ayım kaldı ama kavuşmaya daha evlenmeme varr

Dimii çok güzel onalrın rengi koyu kahvee gördüm ben. Fiyatını sormadım ama 7 tl ise iyiymiş :82:
Evet cnm tam 1 ayım kaldı ama kavuşmaya daha evlenmeme varr

Hımmm ben düğüne 1 ay sandım :80::80:
Evet canım bu büyüğünü 15 TL aldım o bnun yarısı kadar kahve tonlarında.
düğün ne zaman :123:

Hımmm ben düğüne 1 ay sandım :80::80:
Evet canım bu büyüğünü 15 TL aldım o bnun yarısı kadar kahve tonlarında.
düğün ne zaman :123:

Ah keşkee düğünüme 1 ay kalsaydıı nerdeeee, düğün 2011 sonu gibi olcak bi aksilik olmazsa hayırlısı bakalım benimde çok pis evlenesim var nasıl dayancma bilemiyorumm:123:

Ah keşkee düğünüme 1 ay kalsaydıı nerdeeee, düğün 2011 sonu gibi olcak bi aksilik olmazsa hayırlısı bakalım benimde çok pis evlenesim var nasıl dayancma bilemiyorumm:123:

Hayırlısı olsun canım bu zaman zarfında çeyizlerini bitir ozaman geçer zaman :123:
hem bakl 2011 giriyoruz bile olumlu yönlerine bak

sipitcim güle güle kullan .. sepetler cok güzel.. aklımda yoktu aklıma soktun şimdi..
ben bunun patates sogan icin olanından alıp dolapta muhafaza etcem yada dısarda..
birde deterjanlık sart oldu şimdi.. masrafa sokuyosun beni

Saçma bir yerden giriyorum ama o patates soğan yazılı olan sepetler 5 lira ..
haberiniz olsun yani 2 lira 2 liradır :)
bend eçok seviyorum onları ama üstünde patates yazıyor diye alamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…