- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
amin canımamin cnm inş..Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. hepimize
spitcim ben o sünneti yerine getiremiyorum yahu
ama teyzemde iyi pazarlık yapar doğrusu
spitcimm aldıklarınn yeter artk evlenince koymaya yer arıcaksınn sölimm
meyve bıçaklarımız aynı,yemek takımında benimkilerle çook benziyo bugün deterjan kutundan bi yerde gördüm farklı rengini hoşuma gitti sonra alcamm
daha eksiğin kaldımı merak ettim canım o kadar çok şey aldınki kalmaması lazım artık birazda bırak nazar boncuğu olsun varsa
ben bıçakların 6 tanesini anneme verdimonları pek kullanmıyorum başka bıçak takımı aldım keskinn
yemek takımının çok olması iyi bulaşık makinesine atarsın atıyorum 2 günde dolar makinen o yüzden fazla tabak iyidir ben 1 takım almıştım günlük yemek takımı 2 kişi olduğumuz için 2 günde bulaşık makinesini açıyorum önümüzdeki ay 1 takım daha alıcam koyucak yer yok ama bi yere sıkıştırcam
Kirli sepetim ve deterjan sepetim
Deterjann sepetinee bayıldımmm, bide bunların patates soğonlı olanlarıı varr benimde aklımda onlardan varr. Off bu çeyizz merakı öldürcek beniCanım aldıklarını iyi günlerde kullan hepsii çok güzelllll
1 ayın kalmış canım :81::81:
Evet şimdi bunların küçüğünü vbuldum 7 TL onlardan alıcam patates,soğan için :81:
Dimii çok güzel onalrın rengi koyu kahvee gördüm ben. Fiyatını sormadım ama 7 tl ise iyiymiş :82:
Evet cnm tam 1 ayım kaldı ama kavuşmaya daha evlenmeme varr
Hımmm ben düğüne 1 ay sandım :80::80:
Evet canım bu büyüğünü 15 TL aldım o bnun yarısı kadar kahve tonlarında.
düğün ne zaman:123:
Ah keşkee düğünüme 1 ay kalsaydıı nerdeeee, düğün 2011 sonu gibi olcak bi aksilik olmazsa hayırlısı bakalımbenimde çok pis evlenesim var nasıl dayancma bilemiyorumm:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?