• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

hepsi çok güzel sipaydim güle güle kullannn günlük yemek takımını bende beğendim ne kadara aldım onu ben yuvarlak sordum 60 lira dedi ama kare olan daha güzelmiş

geceyeli mutlaka git bak canım güzel şeyler var :52::52:

pazarlık peygamber efendimizin sünnetidir. mutlaka 1 TL bile olsa teklif ederim hem sünnet olmuş oluyor hemde ucuza alıyorum :27:

hayırlı olsun tatlım ..:emir_bebek:
sana bıkac tavsıye verem gercı masallah ıhtıyacın yok ama genede..
eyup carsısının ıcınde allmoda var oranın alt katı fırsat bolumu gercekdende super seyler oluyo muhakkak bak derım..
ayrıca kagıthane evlendırme daıresının ılersınde euroflower dıye yapı market var 3 katlı ve dıle ne dılersen tabe daha cok sus ve ozel esyalar muhakkak bak mumlarda ıse secenek ustune secenek var..
bıde es se cevahırde urunlerı cok hosuma gııdyo ındırımlerıne bak ıstersen arada gercekdende super kampanya yapıyolar..

eyup camısından yukarı cıkınca kuyumcular fılan varya orada ..
bıde metrobusle cennet mahallesı kucuk cekmeceye gıderken sag ve sol tarafta super mobılyacılar ıle halıcılar var ben ordan bı halı almısdım ıran işi ve %70 ındırımle suan ıse magzalardan bı kacı aralık 30 da kapanca ıcın muthıs ındırım ler yapmıslar muhakkak bak derım her ulkeye aıt halılar ve mobılyalar var..:34:

Resimleri ilk sayfaya eklemeye çalıştım ama çoğu zaman aşımındann dolayı patlama yaşamış :59::59:
Bunun için bakmak isteyen arkadaşlar 19 sayfadan başlayıp bakabilir diğerleri açılmıyor çünkü resimlerin :62:

Back