• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

hımmm anladım canım tamam takip ederim.
diğer yumurtalıklarımdan çok oldu benimde kk da çekiliş yaptığımız da arkadaş yollamıştı.

aynı renk ve model Limon sıkcağım.

1121.jpg

sipaydi canım daha 7 ayın var gördüğüm kadarıyla ama sen çoğu şeyi almışsın maşallah :) benim de 8ayım var ama bir kahve fincanım bile yok :92:

sipaydi canım daha 7 ayın var gördüğüm kadarıyla ama sen çoğu şeyi almışsın maşallah :) benim de 8ayım var ama bir kahve fincanım bile yok :92:
evet canım 9 ay çinde aldım hepsini, sende halledersin merak etme başlladın mı bitiyor

maşallah spaydi çok güzeller.son minik saklama kapların harika.güle güle kullan.

teşekkür ederim canım :8:

Maşallah eksiğiniz yok gibi neredeyse :24:
Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda.Sanırım 6 ayınız kalmış ağız tadıysa olsun herşeyiniz.
Buarada çay şeker kavanozlarınıza bayıldım.Ne kadara ve nerden aldınız acaba ?

Maşallah eksiğiniz yok gibi neredeyse :24:
Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda.Sanırım 6 ayınız kalmış ağız tadıysa olsun herşeyiniz.
Buarada çay şeker kavanozlarınıza bayıldım.Ne kadara ve nerden aldınız acaba ?

:21::21: teşekkür ederim canım,
evet altı ay kaldı hasır uzun olanlara diyorsan eminönünden aldım canım sanırım 3 tl idi

harika paylaşım olmuş bende nerelerde hem uygun hemde güzel çeyizlik alabilirim diye araştırıyordum aldıklarınızın fiyatını ve nerden aldığınızı yazmışsınız çok yardımcı oldu bana o kadar emek vermişsiniz ellerinize yüreğinize sağlık

harika paylaşım olmuş bende nerelerde hem uygun hemde güzel çeyizlik alabilirim diye araştırıyordum aldıklarınızın fiyatını ve nerden aldığınızı yazmışsınız çok yardımcı oldu bana o kadar emek vermişsiniz ellerinize yüreğinize sağlık

:8: sağol canım ne mutlu yardımcı olabildiysem :71: inşallah sende kolayca bitirirsin

Back