Gelinlik Modelleri siparişini verdiğim gelinliğim

nillim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
42
0
86
40
Tokat
resim ekleyemediğim için link yazdım...pronoviasın felisa modeli... gelinliği giydim ve çok beğendim... şiparişini verdim..fiyatıda 1470 euro.. nakit alımda %10 indirim var. siz nasıl buldunuz???

Ball Gowns Koleksiyonu

hayırlı olsun canım.bana biraz sade geldi ama senin içine sindiyse tamamdır.

fiyatını asla göstermiyor senin yazdıgın fiyat magaza fiyatı olmasın provanias zaten kendi fiyatları oakdar dikimde daha uygun olmalı bence.. ki ne taşı var ne danteli.. fiyat modele göre çok uçuk

arkadaşım beğendiysen güle güle giy. önemli olan senin içine sinmesi ama ben bu gelinliğe 1470 euro asla vermem. o kadar bütçe ayırdın madem başka modeller baksaydın. bu parayı hiç haketmiyor bence.

pronovias gelinlikleri bu fiyattan başlıyor, ben beğendim gelinliğini canım. Sadelikten yana olanların tercihi. Bende Fuente aşığıyım Sanada çok hayırlı olsun

ben çok beğendim
çok şık ve asil bir gelinlik.
güle güle giy .
duvagını da aynı sekilde mi sectin
duvagı da cok güzelmis

canım hayırlı olsun bende deneyip cok ama cok beğenmiştim.ama nişanlım cok sade dediği için san patrickden sectim ben:) ama aklımda da kalmadı değil. kesinlikle cok guzel bir tercih ve sade filan değil. gule gule giy canım

Ben de cok begendim.Gelinlikcide denerken bir baska gelin adayi da bu gelinligi deniyordu kumasi cok kaliteli ivory ya da optical white diye 2 renk avr burda krem rengine yakin olan ivory daha guzel duruyor.gule gule giy

Cok guzel bir gelinlik bence de.. Ya bisi sormak istiyorum, siparisi Istanbul'dan verdigini varsayarak, gelinligi ne kadar surede getirtebiliyorlar Turkiye'ye?

Alısılmısın dısında güzel bir model.
Bence güzel bir secim eminim size de cok yakısmıstır.
Güle güle giyin.

Cok guzel bir gelinlik bence de.. Ya bisi sormak istiyorum, siparisi Istanbul'dan verdigini varsayarak, gelinligi ne kadar surede getirtebiliyorlar Turkiye'ye?

osqee ankaradan sipariş verdim... 3 ayda gelicekmiş... sonra tekrardan prova felan....

ya evet taşı felan yok.. bende zaten taşlı gelinlikleri pek sevmem.. sade bişi olsun ama kaliteli görünsün istedim...bence öylede görünüyor... yani daha ucuz ve sade gelinlikler var ama pek kaliteli durmuyor.... yorumlarınız için tşk ederim....

Son düzenleme:
bende çok beğendim güle güle giy..önemli olan senin beğenmen zaten..yorumlar olumlu yada olumsuz ne olursa olsun gül gec derim:79:

bende çok begendim ... modele diyecek yok ... ama ben sade sevmem ustunu uclarını hareketlendirccek taş maş bişiler olması lazım gögüs kısmı en azından parık parık parıldamalı

ama sen böyle sevmişsin madem hayırlı ugurlu olsun :)))

Gelinliğin hayırlı olsun, farklı bir model herşeyden önce senin beğenmen ve içine sinmesi önemli zaten. Bi de ben karar verebilseydim kendi gelinliğime

cok begendm cnm gule gule giy inş..asil bi model gusel secim

herkesin zevki tercihi farklıdır. ama modelin sadeliğinden ziyade bence piyasada bu şekilde bir gelinliği daha uyguna bulabilirdin.pronovias kumaşı kaliteli bir marka ama birkaç saat giymeyede atla deve değil daha farklı birşey bakabilirdin. bütçen tabiki izin veriyorsa sevdiysen karar senin

gelinlin fiyatı sadece süslü olmasıyla artmazki, pronovias şüphesiz ki çok kaliteli kumaşları olan bir marka, için rahat olsun bende gelinlikte sadelikten yanayım, bence senin gelinliğinde çok asil durucak,ben hiç sevmem her yeri parlayan abartılı gelinlikleri ucuz görünüyor dışardan iyi bir seçim bence mutluluklar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…