- Konu Sahibi kardelen3434
-
canım seninkine dikkat etmedim linkini verirsen objektif yorum yapabilirim:))
Hasret moda :)
Hatırladım canım benzer model beğenmiştik senle sormuştun hatta resim yok demiştim sonra ekledim bende gelinliğimi buraya
Ama sana güzel yorumlar gelmiş bana olumsuz gelmişti biraz üzülmüştüm..
Ben de tesettürde yalnızca pelerinli türban başlarını ve modellerini beğeniyorum..
Gelinliğini çok iyi dikmiş gelinlikçin
eminim çok güzel olacaksın..Mutluluklar
kesinlikle çok zarif ve şık, umarım hayallerinde ki gibi olur her şey :)
tek kelime bayıldımmmmmutluluklar canım
canım bende beğendim çok farklı bikere bilindik bi model olmaması avantaj ama yakından görmeyide isterdim
Aşkla,mutlulukla giy canım,maşallah.
Gelinlik cok hos.
Mutluklar dilerim.
Yalniz su kabariklik numarasi diyorsunuz ya neye göre seciyorsunuz onu?
Kac numara var?
Bilgi verebilirmisiniz kizlar? :)
canım moralini bozmak istemiyorum yanlış anlama ama ben pek beğenmedim çok abartılı değil mi? gelinliğin duruluğuna yalınlığına zerafetine pek uymamış gibi geldi...
evet cnm hatırladım seninle aynı gelinliği beğenmiştik evet :) bende pelerin gelinliklere bayılırıyorum özellikle baş kısımları çok hoş oluyo gerçekten :) bazı insanlar taşlı sevmediği için kötü yorum gelmiştir tatlım başka bişeyden değil yani yoksa senin beğendiğinle hemen hemen aynı gelinlik. sen ne yaptın düğünün oldumu nasıl gelinlikte karar kıldın en son
İşte benim modelim canım çok belli olmuyor ama katalog çekimi
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520362-gelinligim-hasret-moda-3.html
Ben de baş kısmına aşığım en çok.. Bana yakışır mı tek düşüncem o ben pelerinli gelinlikli gördüğüm 10 gelinden 9una bayıldım bugüne dek
düğünüme son bir hafta yarın gelinliğimi teslim almaya gidicem
kiraladım canım özel dikimdi ama.. O kadar para verdirmezdim nişanlıma satılık fiyatını biliyorsuntatlım linlini koyduğun gelinliği satın aldın sen değilmi hadi hayırlısı cnm hiç bişey kalmamış ama düğününden fotoğraflar koymanı istiyorum bak tamammııı
kiraladım canım özel dikimdi ama.. O kadar para verdirmezdim nişanlıma satılık fiyatını biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?