Gelinlik Modelleri Sipariş verdiğim Gelinliğim Kızlar..

Gelinlik cok hos.
Mutluklar dilerim.

Yalniz su kabariklik numarasi diyorsunuz ya neye göre seciyorsunuz onu?
Kac numara var?
Bilgi verebilirmisiniz kizlar? :)

canım moralini bozmak istemiyorum yanlış anlama ama ben pek beğenmedim çok abartılı değil mi? gelinliğin duruluğuna yalınlığına zerafetine pek uymamış gibi geldi...

Boydan görmeyide isterdim .
Ama çok hoşuma gitti , bence tesettürlü bi gelin için bana göre en güzel modellerden biri. Bayıldım yani kapalı olsam kesinlikle böyle bi şey seçerdim.

evet cnm hatırladım seninle aynı gelinliği beğenmiştik evet :) bende pelerin gelinliklere bayılırıyorum özellikle baş kısımları çok hoş oluyo gerçekten :) bazı insanlar taşlı sevmediği için kötü yorum gelmiştir tatlım başka bişeyden değil yani yoksa senin beğendiğinle hemen hemen aynı gelinlik. sen ne yaptın düğünün oldumu nasıl gelinlikte karar kıldın en son

Gelinlik cok hos.
Mutluklar dilerim.

Yalniz su kabariklik numarasi diyorsunuz ya neye göre seciyorsunuz onu?
Kac numara var?
Bilgi verebilirmisiniz kizlar? :)

tatlım gelinlikçimin bana söylediğine göre 1 numara bir tarlatan var hiç kabarık değil. kabarık değil derken hafif kabarık yani ama çok değil.2 iki numarada onun biraz daha kabarığı ama çok değil oda bana gelinlikçim bu gelinlik için 2 numara tarlatan önerdi.

canım moralini bozmak istemiyorum yanlış anlama ama ben pek beğenmedim çok abartılı değil mi? gelinliğin duruluğuna yalınlığına zerafetine pek uymamış gibi geldi...

yorumun için teşekkür ederim tatlım bende resimde gördüğümde öyle demiştim aslında sede gelinlikleri çok seven bir insanım ama bu gelinliği üzerime giyince büyülendim çok güzel durdu üzerimde . bilmiyorum beğendim satın aldım . artık zaten geri dönüşüm yok ama yinede fikrin için çok teşekkür ederim tatlım :)

İşte benim modelim canım çok belli olmuyor ama katalog çekimi

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/520362-gelinligim-hasret-moda-3.html

Ben de baş kısmına aşığım en çok.. Bana yakışır mı tek düşüncem o ben pelerinli gelinlikli gördüğüm 10 gelinden 9una bayıldım bugüne dek

düğünüme son bir hafta yarın gelinliğimi teslim almaya gidicem

Son düzenleme:
bende tesettür modellerinde pelerinli gelinlik modellerini beğeniyorum gelin başı çok hoş duruyor işlemeler falan harika oluyor böylece gelinin gözleri çok daha belirgin ve güzel duruyor kapalı olsam kesinlikle tercih edeceğim bir modeldii bayılıyorum yaaa

baş ve pelerin kısmını çok çok beğendim ben olsam baş ve pelerin kısmı yeterince şatafatlı diyerek alt kısmını tamamen sade düşünürdüm
saadetler diliyorum

tatlım linlini koyduğun gelinliği satın aldın sen değilmi hadi hayırlısı cnm hiç bişey kalmamış ama düğününden fotoğraflar koymanı istiyorum bak tamammııı

ayyyy çok beğendim aşık oldum resmen çok güzel bende kapalıyım ve kapalı bi gelin olucam bu model çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…