- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi kardelen3434
-
ben begendım eger kılolu degılsenız yuzunuz ınceyse fılan bu modellerın cok yakıstıgını dusunuyorum bı arkadasım gıydı boylu poslu renklı gozlu ınce yuzlu bı kız prenses gıbı oldu
ben bısey merak edıyorum pelerının amacı ney aksesuarmı yoksa duvak fılan olmuyormu?
Birçok açık modelden daha çok begendim gelinliğini kesinlikle çok zevklisin :)
bende çok beğendm canm ben zayf değilim bende tesettrlü modellere bakıom ama gerçekten hoşmuş hep mutlu olursun inşallah :d
tatlım aslında bunun zayıflıkla alakası yok. bu gelinliği balık etliler daha iyi taşıyo. çok zayıf olanlarda bu gelinlik kötü duruyo çok araştırdım.bende çok zayıf sayılmam zayıfım aslında ama boyum var boyum dan kurtarıyorum. hani zayıfta zaten gitmio bu gelinlik boy istiyo daha çok . boy yoksada topuklu ayakkabı devreye girer bu durumda. olmuycak bişey yok yani
Alt tarafındaki o kapak gibi görünüm olmasa çok daha güzel olur diye düşünüyorum mutluluklar diliyorum
bende boydan brzcıkta olsam kurtarıom canm topiklerime bak istersenbana zaten çan etek kabarıklığı gidior malesf prenses etek değil tanıdık gelnlıkç,miz var önceki sözlüyken araştırodm sana çan etek şeklinde tarlatan gider demşti çok kabarık bana gitmıor
Hayran kaldım cok hoşmuş :) tesettür ve bir o kadar güzelll :)pelerinde baş kısmı çok hoş duruyo cnm. önü taşlı olduğundan arkası hem sade oluyo bütünlüyo . benim boyum 170 ve zayıfım :) giydim gerçekten harika durdu üzerimde :)
pelerine gelince arkası şöyle duruyor.
Eki Görüntüle 434162 arkası böyle durucak ama ben pelerini daha kısa tutmak istiyorum ona ilerleyen günlerde bakacağım :)
Eki Görüntüle 434180
pelerin olunca baş kısmı daha hoş duruyo özellikle bunun için istedim ben bu modeli açıkcası. çünki tesettür gelinlik başlarını beğnemiyorum ama bu modeller hoşuma gitti.
benim baş kızmı bunun gibi olucak
Eki Görüntüle 434189
Yahu benim moralim yerle bir olurken nerelerdeydiniz kızlar ya benim de böyle yorumlar duymaya pek ihtiyacım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?