• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sipariş verdiğim Gelinliğim Kızlar..

kardelen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
658
6
96
Uzun bi arayıştan sonra gelinliğimi bulup siparişini verdim. işte gelinliğim kızlar.
biraz abartı diyen arkadaşlar olabilir ama ben bu gelinliği üzerime giydiğimde büyülendim resmen :)
tabi iki numara kabarık olucak.
$adsız1.JPG $adsız2.JPG

$adsız3.JPG $adsız5.JPG

$adsız.JPG

Son düzenleme:
ben begendım eger kılolu degılsenız yuzunuz ınceyse fılan bu modellerın cok yakıstıgını dusunuyorum bı arkadasım gıydı boylu poslu renklı gozlu ınce yuzlu bı kız prenses gıbı oldu
ben bısey merak edıyorum pelerının amacı ney aksesuarmı yoksa duvak fılan olmuyormu?

ben begendım eger kılolu degılsenız yuzunuz ınceyse fılan bu modellerın cok yakıstıgını dusunuyorum bı arkadasım gıydı boylu poslu renklı gozlu ınce yuzlu bı kız prenses gıbı oldu
ben bısey merak edıyorum pelerının amacı ney aksesuarmı yoksa duvak fılan olmuyormu?

pelerinde baş kısmı çok hoş duruyo cnm. önü taşlı olduğundan arkası hem sade oluyo bütünlüyo . benim boyum 170 ve zayıfım :) giydim gerçekten harika durdu üzerimde :)
pelerine gelince arkası şöyle duruyor.

$Untitled 1.jpg arkası böyle durucak ama ben pelerini daha kısa tutmak istiyorum ona ilerleyen günlerde bakacağım :)

$395864_331652130200346_202796509752576_1073587_1622136862_n.jpg

pelerin olunca baş kısmı daha hoş duruyo özellikle bunun için istedim ben bu modeli açıkcası. çünki tesettür gelinlik başlarını beğnemiyorum ama bu modeller hoşuma gitti.
benim baş kızmı bunun gibi olucak

Eki Görüntüle 434189

bende çok beğendm canm ben zayf değilim bende tesettrlü modellere bakıom ama gerçekten hoşmuş hep mutlu olursun inşallah :d

bende çok beğendm canm ben zayf değilim bende tesettrlü modellere bakıom ama gerçekten hoşmuş hep mutlu olursun inşallah :d

tatlım aslında bunun zayıflıkla alakası yok. bu gelinliği balık etliler daha iyi taşıyo. çok zayıf olanlarda bu gelinlik kötü duruyo çok araştırdım.bende çok zayıf sayılmam zayıfım aslında ama boyum var boyum dan kurtarıyorum. hani zayıfta zaten gitmio bu gelinlik boy istiyo daha çok . boy yoksada topuklu ayakkabı devreye girer bu durumda. olmuycak bişey yok yani :1:

tatlım aslında bunun zayıflıkla alakası yok. bu gelinliği balık etliler daha iyi taşıyo. çok zayıf olanlarda bu gelinlik kötü duruyo çok araştırdım.bende çok zayıf sayılmam zayıfım aslında ama boyum var boyum dan kurtarıyorum. hani zayıfta zaten gitmio bu gelinlik boy istiyo daha çok . boy yoksada topuklu ayakkabı devreye girer bu durumda. olmuycak bişey yok yani :1:

bende boydan brzcıkta olsam kurtarıom canm topiklerime bak istersen :D bana zaten çan etek kabarıklığı gidior malesf prenses etek değil tanıdık gelnlıkç,miz var önceki sözlüyken araştırodm sana çan etek şeklinde tarlatan gider demşti çok kabarık bana gitmıor :D:D

Alt tarafındaki o kapak gibi görünüm olmasa çok daha güzel olur diye düşünüyorum mutluluklar diliyorum

alt taraftaki kapak gibi görünüm derken tatlım anlayamadım pek fazla cnm. biraz daha açarsan. etek kısmında ki ikiye ayrılan tülü mü diyorsun. orayı anladım ben ama , başka türlü denedik hiç hoş durmadı. o şu anda oturduğu için o kadar kötü duruyo ve içinde tarlatan yok tatlım. tarlatan la daha hoş duruyo ve orda resimde belli olmuyo aşağıya doğru su damlası gibi taşlar iniyo etek uçlarına doğru. yinede değerlendiricem gelinlikçimle konuşucam yorumun için tşk ederim cnm :)

bende boydan brzcıkta olsam kurtarıom canm topiklerime bak istersen :D bana zaten çan etek kabarıklığı gidior malesf prenses etek değil tanıdık gelnlıkç,miz var önceki sözlüyken araştırodm sana çan etek şeklinde tarlatan gider demşti çok kabarık bana gitmıor :D:D

prenses eteği bende hiç beğenmiyorum yok bu gelinlikte iki numara tarlatan güzel oluyo. ne çok kabarık ne çok düz. iki numara tarlatan çok hoş oluyo. :1:

Hasret moda :)
Hatırladım canım benzer model beğenmiştik senle sormuştun hatta resim yok demiştim sonra ekledim bende gelinliğimi buraya
Ama sana güzel yorumlar gelmiş bana olumsuz gelmişti biraz üzülmüştüm..
Ben de tesettürde yalnızca pelerinli türban başlarını ve modellerini beğeniyorum..
Gelinliğini çok iyi dikmiş gelinlikçin :34:
eminim çok güzel olacaksın..Mutluluklar:16:

canım bende beğendim çok farklı bikere bilindik bi model olmaması avantaj ama yakından görmeyide isterdim

Çok güzel gerçekten. Kapalı olsam bende kesinlikle böyle bir model seçerdim. Özellikle pelerinli modeller çok şık duruyor.:nazar:

pelerinde baş kısmı çok hoş duruyo cnm. önü taşlı olduğundan arkası hem sade oluyo bütünlüyo . benim boyum 170 ve zayıfım :) giydim gerçekten harika durdu üzerimde :)
pelerine gelince arkası şöyle duruyor.

Eki Görüntüle 434162 arkası böyle durucak ama ben pelerini daha kısa tutmak istiyorum ona ilerleyen günlerde bakacağım :)

Eki Görüntüle 434180

pelerin olunca baş kısmı daha hoş duruyo özellikle bunun için istedim ben bu modeli açıkcası. çünki tesettür gelinlik başlarını beğnemiyorum ama bu modeller hoşuma gitti.
benim baş kızmı bunun gibi olucak

Eki Görüntüle 434189
Hayran kaldım cok hoşmuş :) tesettür ve bir o kadar güzelll :)

Back