Antidepresan kullanmadım çok daha kötü zamanlar yaşadım artık kabullendim ve korkmamaya başladım bu durumdan. Psk izzet güllüyü dinledim ve bakış açım epey değişti son dönemde. Bundan öncesinde terapi aldım yaklaşık 13 seans ama ben terapiden değil süreç içerisinde kendimi keşfetmekle üstesinden geldim çoğu şeyin. Kardiyoloji bir sorun yok taşikardi dışında dedi. 24 saat holter takıldı. dediğim gibi benim bazen çarpıntım oluyor onu artık sakin kalarak kısa sürede atlatıyorum ama genel olarak kalp atışım 100e yakın ya da 100 ü geçik oluyor. Yani gayet sakinken uzanırken falan da akıllı saatle baktığımda diğer insanlardan yüksek bir kalp atışım oluyor. Doktor istersen kalp atışını yavaşlatan bi ilaç vereyim 10 gün kullan nasıl hissedeceksin tekrar gel bi bakalım dedi ama böyle bi ilaçta kullanmak istemiyorum çünkü kendimi bildim bileli kalbim hep 100lerde atar. Benim normalim mi budur? Ya da her ne kadar benim için normalse de bu yıllar içerisinde kalbi yorar ve ilerde sorun yaşamama neden olur mu? Aslında şunu merak ediyorum benim gibi kalbi hayatı boyunca 100lerde seyreden var mı? Yoksa ben nadir bi örnek miyim?