Yorumları tek tek okudum dedim ki yazayım, benden önce yazan olmuş. Bi an kendim yazdım sandım söylediklerinizi. O baş sersemliği her yerde bayılacak gibi olma hissi , vücudun her bölgesinde seyirmeler, karın ağrısı kollarda uyuşmalar. Benim diş ağrısından sonra oldu o baş sersemliği onu kafama taktım anksiyetem nüksetti daha öncede çok yaşadım panik atak anksiyete ama böyle olmazdım. Çocuğumla yolda gitsek başım dönmeye başlardı ama dönmezdi sanki denizin içinde gibi sallantılıydı halim. Daha önce çok yorum yaptım başka yazıların altındaydı anlattım kendimi. Hissetmediğim düşünmediğim hastalık yoktu, Kalp damara gitmedim sadece sanal anjiyodan korktuğum için. Öyle zor ki. 1 yıldır çarpıntım var. Sonra ağustosta 6günlük bi antidepresan kullanımım oldu, 7. Gün dedim ki Allahım ben çok iyiymişim bu ilaç hayatımı mahvetti diyip bıraktım. Çünkü 6gün aynaya bakamadım intihar düşüncesi başladı ve anksiyetem tavan yaptı. O günden sonra 2 kitap okumaya başladım, bilinçaltının gücü ve iyi hissetmek. Eğer takmazsam hissetmemeye başladım. 10 gün önce boynum tutuldu bende fıtık ve düzleşme var. Kafama bi kere taktım fıtığım patlarsa damarlarım patlarsa birşey olursa diye şimdi günlerdir çarpıntım tavan yaptı birde garip bi şekilde kalbim böyle büzülüp bi an pompalanmaya başlıyormuş gibi oluyo 2-3 saniyelik bişey ama elim ayağım düşüyo. Allahım hepimize şifa versin.