Sinsi insanlardan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öç alınması gereken bir durum olduğunu kabul ediyorsunuz yani? Çaresizce yazdığım zamanlar deyince adamın duygularından faydalanarak onu sığınılacak liman yapmanız, 3 sene sürüncemede bırakmanız kulağa makul mü geliyor sanıyorsunuz?

Küçük hanım henüz 22 yaşındaymışsınız. Şurda çoğumuz +30 yaşında çoluklu çocuklu kadınlarız. Ağzınızın içine bakan, gak deyince su guk deyince et uzatan oğlan çocukları değiliz biz. Siz giderken biz dönüyorduk, bize anlatmayın.

size diyorum ki ben bu konuda hatalı olduğumu kabul ediyorum ve zaten numarasını sildim yazmadım hiç yazmayacaktımda o gelip yazdı ve altında iyi niyet yok diyorum beni üzen bu diyorum off...

nasıl böyle çeviiyosunuz olayı o benden öç aldı dememi öç alıncak bi durum vara nasıl getirdiniz o öyle yapt çünkü o pisliğin teki benim tanıdığım biri sizin değil siz ne beni ne onu ne aramızdaki iletişime fakıfsınız ama istediğinizi yazıyorsunuz maşallah

ben yazmakla hatalı olduğumu kabul ettiğimi söylüyorum 10 defadır ama niyetim kullanmak değildi diyorum öyle yaptığımı düşünmedim diyorum ama o bile bile yaptı bunları gerçekten koca koca kadınlar benimle tartışmaya giriyorsunuz

sizin ne zorunuza gittide dönüp dolaşıp buraya gelip bişeyler yazıyosunuz

size diyorum ki ben bu konuda hatalı olduğumu kabul ediyorum ve zaten numarasını sildim yazmadım hiç yazmayacaktımda o gelip yazdı ve altında iyi niyet yok diyorum beni üzen bu diyorum off...
Yav he he. Siz hatalisiniz ama meleksiniz adam iyi niyetli degil. Bence gayet iyi niyetli asik olmus asik oldugu kiza saygisindan bir daha yazarsiniz diye adam gibi uyarmis sizi. Kendinizi kaf dagindan indirin dunya sizin etrafinizda donmuyor.

Yav he he. Siz hatalisiniz ama meleksiniz adam iyi niyetli degil. Bence gayet iyi niyetli asik olmus asik oldugu kiza saygisindan bir daha yazarsiniz diye adam gibi uyarmis sizi. Kendinizi kaf dagindan indirin dunya sizin etrafinizda donmuyor.
anladım neyin zorunuza gittiğini

sizin ne zorunuza gittide dönüp dolaşıp buraya gelip bişeyler yazıyosunuz
Siz zoruma gidiyorsunuz var mi itiraziniz? Karsima cikiyor konu bakiyorum cevaplariniza tekrar yazasim geliyor. Konu acmissiniz yaziyorum yazilmasini istemiyorsaniz kapatin konuyu.

Siz zoruma gidiyorsunuz var mi itiraziniz? Karsima cikiyor konu bakiyorum cevaplariniza tekrar yazasim geliyor. Konu acmissiniz yaziyorum yazilmasini istemiyorsaniz kapatin konuyu.
sizin yazmanızı istemiyorum ister kapatırım ister kapatmam bende kaf dağındayım bi itirazınız mı var??

Bu böyle olsaydı siz ağlaya ağlaya yiaaa birine aşık olmuş, bütün ayrıntısına kadar anlattı amaa diye konu açmazdınız. Sabahtan beri oyuncak bebeği elinden alınmış kız çocuğu gibi tepiniyorsunuz. Tabi gençlik var dirilik var, güzellik var, kan da kaynıyor, cıvıl cıvıl bir kıza bu güne kadar yok diyen olmamış. İfadenizi sağlam almış bu deli oğlan. Egonuzu ezmiş epey. Geçer, gülerek hatırlarsınız bu günlerinizi merak etmeyin.

Yillarca cocugu duygusal olarak kullanmissiniz, onun duygularini bildiginiz halde ihtiyac durumunda onu aramak cok buyuk bencillik bana gore. Rahat birakin artik cocugu, hakettigi iliskiyi yasasin

Yillarca cocugu duygusal olarak kullanmissiniz, onun duygularini bildiginiz halde ihtiyac durumunda onu aramak cok buyuk bencillik bana gore. Rahat birakin artik cocugu, hakettigi iliskiyi yasasin
yaşasın zaten ama neden 3 yıldır aşık olmadı birine ben ona 5 ayda bir falan yazdım neden buluştuktn 10 gün sonra aşık olup gelip bana söylüyor numarasını bile silmişim neden özgüvenimi kırıyor böyle

Neden gorustugunuz kisiyi 10 gun sonra sildiniz neden cocugun ozguvenini kirdiniz? Hep ben ben ben demek yorucu olmuyor mu?

Görünce enerjini auranı ve özetle seni beğenmemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…