Sinsi insanlardan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmediğiniz, bir şey olma ihtimali yok dediğiniz adamla niye buluşuyorsunuz?
söyledim ya yüz yüze bir kez görmek istedim yıllar sonra keske bi görseydim nasıl biriydi acaba dememek için ama keşke buluşmasaydım diyeceğim şimdi. keşke hiç gitmeseydim keşke bu siteye hiç girmeseydim. keşke onu hiç tanımasaydım keşke burdakilere hemcinsim diye sığınmasaydım keşke keşke keşke

Yaşın çok küçük galiba. Sal bu oğlanı hayatına bak. Boşuna da ağlama unutulur iki güne.

Âhfjk adamı kullandığınızı daha ne kadar itiraf edeceksiniz sonra da adama çamur atıyor boyu kısaydı ben manken gibiyim
bunları yazmak zorunda kaldım ama sizin kadar çirkefleşemiyorum. çamur da değil bu neyse onu söyledim ya ne kadar savundunuz böyle mükemmel insanlar sarsın çeverenizi

artık yazmayın konuyuda kapatmak istiyorum. onun iyi biri olduğuna güvenmiştim buraya yazarkende hiç bu kadar ağlayavağımı tahmin etmemistim.
Zaten sevmediğinizi söylediğiniz biri için neden ağlıyorsunuz. Birlikte mi oldunuz, sizi yıkan şey ne bu kadar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…