- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.687
- 548
Ne zaman aşık olacağını tabi ki küçük hanıma soracak Allah Allah sen de..E asik oldugu kisi simdi cikmistir karsisina, kimsenin asik olacagi zamani biz belirleyemeyiz ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman aşık olacağını tabi ki küçük hanıma soracak Allah Allah sen de..E asik oldugu kisi simdi cikmistir karsisina, kimsenin asik olacagi zamani biz belirleyemeyiz ki
yazmayacaktım bidaha hiç zaten benim üzüldüğüm şeyi anlatamıyorum yoruldum zaten vallaBu böyle olsaydı siz ağlaya ağlaya yiaaa birine aşık olmuş, bütün ayrıntısına kadar anlattı amaa diye konu açmazdınız. Sabahtan beri oyuncak bebeği elinden alınmış kız çocuğu gibi tepiniyorsunuz. Tabi gençlik var dirilik var, güzellik var, kan da kaynıyor, cıvıl cıvıl bir kıza bu güne kadar yok diyen olmamış. İfadenizi sağlam almış bu deli oğlan. Egonuzu ezmiş epey. Geçer, gülerek hatırlarsınız bu günlerinizi merak etmeyin.
Di mi yani? Yoksa ozguveni kiriliyor leydiminNe zaman aşık olacağını tabi ki küçük hanıma soracak Allah Allah sen de..
Anladık biz, siz narin parmaklarınızı yormayın.yazmayacaktım bidaha hiç zaten benim üzüldüğüm şeyi anlatamıyorum yoruldum zaten valla
3 yıldır kördü ya çünkü beni görünce gözü açıldıDi mi yani? Yoksa ozguveni kiriliyor leydimin
biz buluşana kadar bana aşıktı güya öyle hareketleri vardıE asik oldugu kisi simdi cikmistir karsisina, kimsenin asik olacagi zamani biz belirleyemeyiz ki
aynen çirkinim desem içiniz rahatlıcak sankiEvet nasil cirkinseniz artik uc yildir bunu mu sevmisim demis
haksız olduğum kısımları kabul ettim benle niye uğraşıyosunuz anlamadım cidden skkdfydjhfYok ama haksiz oldugunuzu kabul ederseniz rahatlicak
Haksiz oldugunuz kisimlar hepsi iste onu kabul etmiyorsunuz. Adam soylemis yazmayin diye nerden bilsin sizin yazip yazmayacaginizi. Asik oldugu kizla arasi bozulmasin istemis. Bundan dogal birsey yok. Kabul edin uzatmayin.haksız olduğum kısımları kabul ettim benle niye uğraşıyosunuz anlamadım cidden skkdfydjhf
offfHaksiz oldugunuz kisimlar hepsi iste onu kabul etmiyorsunuz. Adam soylemis yazmayin diye nerden bilsin sizin yazip yazmayacaginizi. Asik oldugu kizla arasi bozulmasin istemis. Bundan dogal birsey yok. Kabul edin uzatmayin.
Yooo anlıyoruz sen anlamıyorsun. Daha doğrusu kabul etmiyorsun çünkü işine gelmiyor. Adama üzgünken mesaj atan sen, adamın ilgisinden sevgisinden içten içe ego kasan sen şimdi de gelmiş bile bile yapmadım diyorsun. O adam bilerek yaptı tabii ve iyi ki de yapmış.ben kullanmak amaçlı yazmadım diyorum size ay yeteeeeğr bile bile yapmadım ama o bile bile ağrıma gitsin diye yaptı lütfen artık yorum yapmanızı istemiyorum laf anlatılmıyor
gerçekte daha güzelim :3Niye bu kadar içerlediniz ki? Fotodaki halinizle gercekteki farklı mı? Sizi begenmemis galiba
3 yıldır kördü ya çünkü beni görünce gözü açıldı
Bu egoyu neye borclusunuz? Adam sizi gormus, begenmemis, elektrik almamis neyse ne. O sirada ya sizden tamamen kurtulmak istemis begenmedigi icin ya da gercekten karsisina asik olacagi kisi cikmis ve sizden vazgecmis.biz buluşana kadar bana aşıktı güya öyle hareketleri vardı
Begenmemişgerçekte daha güzelim :3
aynen boyu bile kısaydı ben manken gibiyim hadi biraz daha çatlayınBegenmemiş