• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinsi insanlardan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinsi değil işte. Asıl sinsi sensin. Adamın üstünde ego kasmışsın bu zmana kadar. Arada sırada belli ettiği ilgisi sevgisi totonu o kadar kaldırmış ki şimdi başkasına aşık oldum demesiyle sertçe düşmüşsün işte. Ya sen ne anlatırsn anlat dışardan çok belli oluyor bozulduğun
ayrıca ben sormadım iletişimimiz yokken durduk yere bunları yazıyo numarasını bile sildiğimi biliyo

dinlemesinin sebebi intikam almakmış son ana kadar sevgisini belli ediyodu 10 gün içindw mi başkasına aşık oldu sırf seni beğenmedim şimdi sevmiyorum imajı yaratmak için yaptı
1 saatte bile aşık olabilir nesine şaşırdınız bu kadar. Biriyle tanışmış olabilir. Arkadaşça da olsa yazmayın artık diye söylemiş. Nesine bozuldunuz bu kadar.
Sizin size karşı hisleri olduğunu bildiğiniz birine sürekli yazmanız, iletişimi canlı tutmanız hata en baştan.

1 saatte bile aşık olabilir nesine şaşırdınız bu kadar. Biriyle tanışmış olabilir. Arkadaşça da olsa yazmayın artık diye söylemiş. Nesine bozuldunuz bu kadar.
Sizin size karşı hisleri olduğunu bildiğiniz birine sürekli yazmanız, iletişimi canlı tutmanız hata en baştan.
evet o konuda pişmanım ve hata ettiğimi kabul ediyorum. 1 saatte olur da başkasını seven biri oluyorsa yandık o zaman biz son ana kadar öyle yaptı nedense buluştuktan sonra başkası çıktı 3 yıldır kör müydü ben ona nadiren yazıyordum ayrıca numarasını bile çoktan silmişim iletişimimiz bitmiş gelip bunu yazması saçma ben bişey yazsam ardından uyarsa tamam ama numarasını bile sildim diyorum durduk yere yazdı

ve kaç defa söylicem bilmiyorum ben bu insana umut verici birşey yazmadım

Adama sinsi diyorsanız size de onu kullanmışsınız dememiz gerekir.
Size karşı hisleri olduğunu tahmin ettiğiniz için nasıl olsa nazımı çeker diye sürekli adama yazmışsınız.
Adamın en son yaptığı ise pek hoş olmamış ama takmanızı gerektirecek bir şey de yokmuş hayırlı olsun deyip geçiştirebilirdiniz böylece intikam almaya çalışmış olsa bile sizin onu umursamadığınızı görürdü.
Ava giderken avlanmis tam da bunu yazacaktım.Adamin hislerini bilerek senelerce kullanmış kürkçü dükkanı gibi dönmüş adam top ona gelince vurmus gol olmuş
Siz de iyi niyetli değilsiniz o yüzden üzülmedim haketmissiniz

Ava giderken avlanmis tam da bunu yazacaktım.Adamin hislerini bilerek senelerce kullanmış kürkçü dükkanı gibi dönmüş adam top ona gelince vurmus gol olmuş
üzüldüğümde yazdım çünkü başka kimsem yoktu çaresizce yazdım hata olduğunı da kabul ettim ama onu cepte tutmak için yazmadım bana karşı bunları kullandı umarım sizde böyle birini tanırsınız anlarsınız

ayrıca ben sormadım iletişimimiz yokken durduk yere bunları yazıyo numarasını bile sildiğimi biliyo
Tamam bunları yapması adamı sinsi yapmaz. Sen cevap vermeyebilirdin engelleyebilirdin. İstesen bi şekilde mani olurdun iletişime geçmesine. Sen mani olmak yerine üzgün olduğun zamanlarda adama yazıp egonu şişirtmişsin

üzüldüğümde yazdım çünkü başka kimsem yoktu çaresizce yazdım hata olduğunı da kabul ettim ama onu cepte tutmak için yazmadım bana karşı bunları kullandı umarım sizde böyle birini tanırsınız anlarsınız
Evli barklı kadınım sıkıştınız mı karsidakine beddua

canım sana zarar vermek istiyor sadece. aşık olduğu falan yok. olsa bu kadar detaylı anlatmazdı. senin onu sevmemeni gururuna yedirememiş, insan gibi değer vermeyi de bilmiyor sanırım ki arkadaş kalmayı becerememiş seninle. aşağılık kompleksine girmiş. şimdi de aklısıra seni üzüp sana duygusal zarar vermeye çalışıyor. sil gitsin.

Kimse sonsuza kadar canınız istediğinde ulaşabileceğiniz istemediğinde elinizin tersiyle itebileceğiniz bir yerde kalmak zorunda değil, kalmaz da zaten. Hayat size bunu öğretti sadece. Zamanla sindirirsiniz.

Ay ne alaka şimdi beddua falan. Bu hikayede kötü olan sensin Allah senin gibilerle karşılaştırmasın

canım sana zarar vermek istiyor sadece. aşık olduğu falan yok. olsa bu kadar detaylı anlatmazdı. senin onu sevmemeni gururuna yedirememiş, insan gibi değer vermeyi de bilmiyor sanırım ki arkadaş kalmayı becerememiş seninle. aşağılık kompleksine girmiş. şimdi de aklısıra seni üzüp sana duygusal zarar vermeye çalışıyor. sil gitsin.
sonunda biri beni anladı

Ay ne alaka şimdi beddua falan. Bu hikayede kötü olan sensin Allah senin gibilerle karşılaştırmasın
her şeyi çok büyütmeye başladınız ya anlarsınız umarım dedim ne var bunda valla yordunuz tamam yazma o zamam artık kötü biriyim aynen allah allah

Evli barklı kadınım sıkıştınız mı karsidakine beddua
evli diye yazmıyo nerden bilim hem illa karşı cins olmak zorunda değil böyle manipülatif bi insan tanırsanız anlarsınız diyorum ayrıca siz gelip istediğinizi yazabiliyorsunuzda ben mi yazamıyorum

Kimse sonsuza kadar canınız istediğinde ulaşabileceğiniz istemediğinde elinizin tersiyle itebileceğiniz bir yerde kalmak zorunda değil, kalmaz da zaten. Hayat size bunu öğretti sadece. Zamanla sindirirsiniz.
ben niye anlatamıyorum kaç defa söylicem.. benim üzüldüğüm başkasına aşık olup gitmesi değil bana bunu söylemesi durduk yere ve buluştuktan sonra yapması benim özgüvenimi kırması zoruma giden ve bunu bilerek yapması iyi niyetimi kullanması çaresizce ona yazdığım zamanları kullanması beni öc almak için kandırmış olması anlamıyor musunuz yeter valla zaten üzgünüm ve ağlıyorum bide burdakiler çıktı hiç böyle tahmin etmemiştim yazarken..

ben niye anlatamıyorum kaç defa söylicem.. benim üzüldüğüm başkasına aşık olup gitmesi değil bana bunu söylemesi durduk yere ve buluştuktan sonra yapması benim çirkin özgüvenimi kırması zoruma giden ve bunu bilerek yapması iyi niyetimi kullanması çaresizce ona yazdığım zamanları kullanması beni öc almak için kandırmış olması anlamıyor musunuz yeter valla zaten üzgünüm ve ağlıyorum bide burdakiler çıktı hiç böyle tahmin etmemiştim yazarken..
E iyi olmuş işte sana. Sen onu duygusal anlamda kullanırken iyi o böyle yapınca kötü. Yok öyle bir dünya

siz beni tanıyor musunuz? benim niyetimi okumak ne haddinize benim ne yaşadığımı ruh halimi hayatımı biliyor musunuz ona neden yazmak durumunda kaldığımı biliyor musunuz ne haddinize niyet okuyup gol oldu bilmem ne diye saçma sapan şeyler yazmak..

E iyi olmuş işte sana. Sen onu duygusal anlamda kullanırken iyi o böyle yapınca kötü. Yok öyle bir dünya
ben kullanmak amaçlı yazmadım diyorum size ay yeteeeeğr bile bile yapmadım ama o bile bile ağrıma gitsin diye yaptı lütfen artık yorum yapmanızı istemiyorum laf anlatılmıyor

siz beni tanıyor musunuz? benim niyetimi okumak ne haddinize benim ne yaşadığımı ruh halimi hayatımı biliyor musunuz ona neden yazmak durumunda kaldığımı biliyor musunuz ne haddinize niyet okuyup gol oldu bilmem ne diye saçma sapan şeyler yazmak..
Neden yazmak durumunda kalmissiniz? Hic mi arkadasiniz yoktu? Bariz belli iste burda masum kiz kotu erkek yok. Yok neden soylemismis ikide bir yazip durmayasin diye soylemis iste uzatip durmussunuz yok iyi niyetinizi kullanmis bilmem ne. Siz onu kullanmissiniz resmen terapist gibi hic gitmeyip kimseyi sevmeyip siz yazdikca size moral verecek biri olarak gormussunuz de o isler oyle olmuyor iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back