Sizin olumlu yorum yapmanız ne kadar doğruysa benimde kullandığım ve memnun kalmadığım bi ürün hakkında görüş bildirmem o kadar doğru. yaş ile bi alakası yok o kadar kötü bir ürünki benden 7 yaş büyük iş arkadaşımda kullandı ve sonuç hüsran. ben şikayetimi ilettiğimde cevap bile vermediler yüzüme telefon kapatıldı. numaram engellendi. şimdi böyle bi firmanın ürününü kimseye tavsiye edemem canım. konuşmalarınız inanılmaz reklam kokuyo. insanları kandırmayın.
insanları yalancılıkla ithaf etmek sizin düzeyinizi gösterir, ben size fesat bile demezken ön yargılarınızdan ötürü, canınız sağ olsun ne diyeyim, çok da umrumda değil açıkçası... Sadece ben 7 sene önce kullandığım bir ürün hakkında güncel yorum yapmazdım, çünkü asıl bunu yapmak sizin herhangi bu markanın rakipleri tarafından tutulduğunuz manasına gelebilir ki, bu yargı sizin yalancı demenizden çok daha realist ve mantıklıdır. Size ne derseniz diyin artık yorum yapmayacağım. Yolunuz açık olsun.
Önceleri benimde böyle bir kremden haberim yoktu kızımın geçmek bilmeyen sivilceleri ile uğraşırken anne bebek dergisinde bi reklamını görmüştüm sonra biraz araştırdım olumsuz görüşleri olanda vardı çok memnun olanda ama denemediğimiz krem kalmamıstı tam 6 senedir kremler maskeler antalyadan çamur maskesi bile getirttirmiştim bir kutu sipariş ettim kızım için sivilceler kurumaya başlayınca baktımki gercekten başarılı diğer ürünlerinide denemek istedim
Şimdi İstabullu gelini izliyordum sinozun reklamını verdi burda açtığım ilk konu mavi anemon çiceği kremi ile ilgili ürün tavsiyesi almak içindi aldım kullandım hala kullanıyorum artık gönül rahatlığı ile söyleyebilirim gerçekten çok başarılı bir krem
Şu anda Sinoz Markasının nerdeyse cildime uygun olan tüm ürünlerini kullanıyorum Gerçekten cildime çok iyi geldiler hani insan memnun kaldığı şeyleri herkese tavsiye etmek ister ya bende oyüzden buraya yazayım dedim şimdi yeni bir çatlak kremi çıkarmışlar onuda alacağım doğum çatlaklarım için
Sinozun benim cildime çok güzel faydaları oldu bir sürü marka denedim ama ya yüzümde sivilce yaptı ya da fayda olmadı sinozu görünce denemek istedim iyiki de şans vermişim şuan güneş kremini ve c vitamini kullanıyorum düzenli olarak daha önce leke kreminden de çok memnun kalmıştım