- 29 Ağustos 2018
- 150
- 122
- 48
-
- Konu Sahibi mivessssmivessss
mavi anemon çiçeği kremi özellikle kutusu bile cezbediyor. annem yeni kullanmaya başladı bende etkilerini merak ediyorum. şuan kırmızı yüz maskesini kullanıyorum gercekten memnunum . cildi temizliyor.
aranız da beyazlatıcı kremi kullanan varmı özellikle onu merak ediyorum sipariş etmek istiyorum
mavi anemon çiçeği kremi özellikle kutusu bile cezbediyor. annem yeni kullanmaya başladı bende etkilerini merak ediyorum. şuan kırmızı yüz maskesini kullanıyorum gercekten memnunum . cildi temizliyor.
aranız da beyazlatıcı kremi kullanan varmı özellikle onu merak ediyorum sipariş etmek istiyorum
insanlara tavsiye vermek neden reklam olsun ki ben diğer sevdiğim ürünleride yazıyorm ön yargı ii birşey değilReklamlar
Neden reklam olsunki almak istediğim bir ürün hakkında bilgi istedim denediğim ve memnun kaldığım başka bir ürünle ilgilide tavsiyemi sundum bu forum siteleri zaten insanların paylasimda bulunmaları icin var değilmiReklamlar
Hep yeni üyeler tavsiye veriyo nedense ,ona takıldım !Neden reklam olsunki almak istediğim bir ürün hakkında bilgi istedim denediğim ve memnun kaldığım başka bir ürünle ilgilide tavsiyemi sundum bu forum siteleri zaten insanların paylasimda bulunmaları icin var değilmi
8 sene önce kullandığınız ürünle alakalı şahsi yaşa olumsuz yorum yapmanız ne kadar doğru bilemedim.ben yaklaşık 8 sene önce kullandım ve yüzümü sivilce bastı o sivilcelerde çukur çukur iz bıraktı asla kullanmam.
sen de bir zamanlar yeni üye değil miydin, üye olmadan önce hiç ürün kullanmıyor muydun, bunları tavsiye etmek için 2 senel beklemek mi lazım ben de onu anlayamadım! art niyetli düşünmenin manası yok, konu açmadım birşey yapmadım, insan gibi sorulana cevap verdim, sakin ol genç.Hep yeni üyeler tavsiye veriyo nedense ,ona takıldım !
yukarda ki üye yazmış ,daha birşey söylemeye gerek yok .iki yeni üye ve üyelik tarihleri aynı gün .ne hikmetse ikinizin de sinozu tavsiye edesi tutmuş :) bak sen şu tesadüfe ...8 sene önce kullandığınız ürünle alakalı şahsi yaşa olumsuz yorum yapmanız ne kadar doğru bilemedim.
sen de bir zamanlar yeni üye değil miydin, üye olmadan önce hiç ürün kullanmıyor muydun, bunları tavsiye etmek için 2 senel beklemek mi lazım ben de onu anlayamadım! art niyetli düşünmenin manası yok, konu açmadım birşey yapmadım, insan gibi sorulana cevap verdim, sakin ol genç.
Sizin olumlu yorum yapmanız ne kadar doğruysa benimde kullandığım ve memnun kalmadığım bi ürün hakkında görüş bildirmem o kadar doğru. yaş ile bi alakası yok o kadar kötü bir ürünki benden 7 yaş büyük iş arkadaşımda kullandı ve sonuç hüsran. ben şikayetimi ilettiğimde cevap bile vermediler yüzüme telefon kapatıldı. numaram engellendi. şimdi böyle bi firmanın ürününü kimseye tavsiye edemem canım. konuşmalarınız inanılmaz reklam kokuyo. insanları kandırmayın.8 sene önce kullandığınız ürünle alakalı şahsi yaşa olumsuz yorum yapmanız ne kadar doğru bilemedim.
Arkadasim keske resim yükleyebilseydim ama her seferinde hata veriyor komidinimin üzeri deki ürünleri gösterirdim neden reklam yapayımki bloger değilim fenomen değilim elime ne geçecekSizin olumlu yorum yapmanız ne kadar doğruysa benimde kullandığım ve memnun kalmadığım bi ürün hakkında görüş bildirmem o kadar doğru. yaş ile bi alakası yok o kadar kötü bir ürünki benden 7 yaş büyük iş arkadaşımda kullandı ve sonuç hüsran. ben şikayetimi ilettiğimde cevap bile vermediler yüzüme telefon kapatıldı. numaram engellendi. şimdi böyle bi firmanın ürününü kimseye tavsiye edemem canım. konuşmalarınız inanılmaz reklam kokuyo. insanları kandırmayın.